- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- sled ispitite
znaette li dali predi da iznesat ocenmkite ot ispitite gi vkarvat v interenet .. ako gi vkarvat pls kajete mi sait da gi vidq ... ot qmbol sam
Не,вкарват ги по-късно в интернет.
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
ахаха, да беееееПървоначално написано от Eimi_{}
![]()
мога да ти кажа, че в НЕТА излизат преди по училищатата - гнезда![]()
сайта не го помня..
www.minedu... нещо си..не знам...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
www.minedu.government.bg
Uspeh!!!!![]()
awe werno li 4e za 3 pravopisni greshki i nqkakvo nesyotvestvie v glagolnoto vreeme v izre4enieto se pishe 2?
Силният намира решения, слабият оправдание.
Ама защо се изцепвате така бе?! ахахХааххахаПървоначално написано от Eimi_{}
В нета ги има още от обяд. ТИ гледай кво става - не може да ти го зареди от огрмния наплив.
По правилата, които знам за оценяване ( а това е от преди няколко години и може нещо да не съм разбрала) се взима по 0,25 на грешка => една единица => оценка 5Първоначално написано от Nask0`
Много строги тези критерии нещо то 5-6 грешки и си загинал тогава.
Силният намира решения, слабият оправдание.
Не си права.Първоначално написано от Eimi_{}
Аз си бях видял резултатите в нета, още преди да отида до даскалото-гнездо.![]()
ей аре плс някой ако знае сайта да го постне...![]()
abe hora q kajete kade to4no v toq sait 6toto to sait ste dali ok ama az nemoga da namerq kade ima rezultati(ot karlovo sam ) pls
A бе вие акъл имате ли? Каква е тая истерия. Я помислете малко ако изобщо можете - официално се каза - на 3 юли! Вчера обявиха, че са проверени. Нали трябва технологично време да се разсекретят и да се обработят в електронен формат. Същото важи и за математиката. Чак тогава ще ги пуснат в нета. Изнасят се резултатите от двата изпита едновременно. Но не по-рано от 3 юли на обяд.
Аман от истерични неграмотни хлапетии! Я кротувайте!
off 100 4oveka kazaha 4e 6te gi iznesat po rano kakto vsqka godina samo ti kak nerazbra i nesprq da se pravi6 na interesna tapa hlapetio!Първоначално написано от Анонимко
!Първоначално написано от sexy_any
Abe naistina kade sa to4no rezultatite v toq sait! Az sa6to ne mojah da gi namerq!!! (Ot kazanlak sam) Ako nqkoi znae da kaje pls!!!
!Първоначално написано от sexy_any
Abe naistina kade sa to4no rezultatite v toq sait! Az sa6to ne mojah da gi namerq!!! (Ot kazanlak sam) Ako nqkoi znae da kaje pls!!!
Ами малко съм се объркала..Явно излизат по-рано в интернет,щото вече си ги видях..Аз от тия изпити съвсем изперках.![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
Еми каде си ги видяла резултатите даи саит 100 пъти поискахме вие само излезнали са, видех си резултатите ама не казвате каде.Първоначално написано от Eimi_{}
В сайта на Регионалния инспекторат от който град си.
Е, вече в 100 теми е написано, че се търси сайт на РИО В. Търново или някое друго място, близо е до мозъка
taka i nerazbrah dali za oblast tyrnovo sa izlezli rezultatite iz neta![]()
незнам,май не са излезли..
аве тука гъбясах да стоя
де са тия оценки???
в сайта на министрерството търсих и немоа намеря
я дайте точен линк плиииииис![]()
![]()
![]()
Аз съм от Бургас в кой сайт и кога да си търся резултатите от изпита след 8 клас по математика?Моля ви ако знае някой да ми каже