- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да подразбера дали едно момиче ме харесва
как без да я питам някакси по нея си тап въпрос ама![]()
Малко не разбрах ма няма значение....за едно момиче ли се отнася или за много..попринцип как да разбереш или само за едно момиче???ако е само за едно по начинапо който се държи най вече...
Mi shte fidish kak se durji s teb...ako se zaka4a ako ti obrushta dosta vnimanie ako postoqnno ti se usmixva ako ne znae nikoga kfo da kaje kato ti si do neq...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
а ако е леко притеснена и неговори освен ако някои от околните не я запита нещо?
Тогава ти като кавалер действай и е въпрос на шшансПървоначално написано от Анонимко
![]()
Brei brei brei mislih 4e samo as se zapawam kato rapon kato haresam nqkoq![]()
mi pitai q be usta nali ima6!?!?
po o4ite i moje6 mnogo da razbere6, no estestweno nai-dobre q pitai- 6te ti spesti vreme i izli6ni terzaniq-puk i za da nqma nedorazumeniq...![]()
mi vij kak se durji s teb,kak govori s teb,razpitai nqkoi kakvo misli za teb
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
При мен обикновено не ти трябва лупа,за да разбереш...на нас направо на челото си ни го пише...по усмивката може да познаеш,по това,че се притеснява примерно да те гледа в очите или ако доста време те гледа...ти я поглеждаш-пък тя си отмества погледа,също както и момчетата така и момичетата понякога обичаме да се правим на интересни.......ей такива едни дребни неща,които показват много обаче![]()
![]()
![]()