.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Slojno e...

Hybrid View

ot4aenoto
    Guest

Slojno e...

Taka az sym 91 i haresvam edno mom4ence...ama mnogo go haresvam...(zznam 4e zvu4i banalno, no molq vi ne me sydete). Slojnoto e v tova 4e naj-dobriqt mu priqtel mi kaza , 4e me haresva...no tova ne e naj-lo6oto edin drug negov pr mi se natiska redovno....ne znam iskam da govorq s mom4eto, koeto haresvam....no kakvo da mu kaja....pomognete mi plsss

p.s. moje da ima 100 taskiva temi, no molq vse pak napi6ete ne6to

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Slojno e...

Цитирай Първоначално написано от ot4aenoto
    Taka az sym 91 i haresvam edno mom4ence...ama mnogo go haresvam...(zznam 4e zvu4i banalno, no molq vi ne me sydete). Slojnoto e v tova 4e naj-dobriqt mu priqtel mi kaza , 4e me haresva...no tova ne e naj-lo6oto edin drug negov pr mi se natiska redovno....ne znam iskam da govorq s mom4eto, koeto haresvam....no kakvo da mu kaja....pomognete mi plsss

ОО батко щом ги забиваш по 2-3 начи не си от най обикновените.....оправяй се незнам как да ти помогна...избери си един независимо кой ше нараниш и бъди с него ако не искаш рано или късно да ти излезне прозвище на куче в женски род

Emi prosto mu kaji.Nqma ni6to slojno,no po-taka...nqkaksi nejno,za da te razberehttp://img148.imageshack.us/img148/250/jojo15uf.jpg

ot4aenoto
    Guest
    Ami az opredeleno ne sym "ku4e v jenski rod " prosto az ni6to ne im pravq...daje i povodi ne sym im davala...oba4e e fakt 4e acki mnogo si haresvam tva mom4e....

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Mi kaji mu go...ili ako te e strax prosto mu go pokaji druj se nejno s nego i takam!!!uspex!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Първо на ония двамата им обясни,че няма да станат нещата за да не те притесняват.А после уреди нещата с твоя чоек-той трябва да е наясно че му се кефиш-всичко почва от един флирт,преминава в друг и ако е писано ще се съберете

ot4aenoto
    Guest
    Mnogo vi blagodarq horica...

Повече от фен
    mi kaji mu 4e go haresva6 ako i toi te harevsa super,a otnsno toq deto ti se natika prati go po dqvolite
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Guest

Re: Slojno e...

Цитирай Първоначално написано от ziky

ОО батко щом ги забиваш по 2-3 начи не си от най обикновените.....оправяй се незнам как да ти помогна...избери си един независимо кой ше нараниш и бъди с него ако не искаш рано или късно да ти излезне прозвище на куче в женски род
    i az misla tai

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    povtarqm edno i sushto po mnogo puti ama...i sa pak shte go povtorq..kato go haresvash govori s nego i se bori!!!!!!!! ne mojete da se otkazvate taka ot me4tite i celite si..iskate neshto ne moje da si doide tuku tui taka 4e se bori!!!!

емм говори с него и резни нахалниците...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ami az opredeleno ne sym "ku4e v jenski rod " prosto az ni6to ne im pravq...daje i povodi ne sym im davala...oba4e e fakt 4e acki mnogo si haresvam tva mom4e....
    Говори с него и му разкрий чувствата си.

Кажи му какво чувстваш към него... ще те разбере

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си