Spored men q pitai kakvo ima v predvid s tova "nqma da e kakto predi".Pitai q kakvo iska.Kaji i
"Kaji mi,molq te,kakvo isak6-da si s men ili ne?Ako hodi6 s men ot sujalenie ili na sila mi kaji sega,ako ne mi kaji,4e vsi4ko 6te si e kakto predi."
ako ne iska6 da i kazva6 tova togava se draj milo s neq.Kogato zakusnqva ne i se sardi i izob6to ne i se sardi za gluposti.Gledai da i e vinago zabavno s teb,gledai da q razsmiva6,govori i veseli ne6ta,no v nikakuv slu4ai vulgarni,ili nqkvi prostotii.Gu6kai q,pravi kakvoto tq iska,celuvai q kogato vidi6 4e tq iska,kazvai i kolko mn q obi4ka6.Zavedi q nqkade sred prirodata podari i cvete(no ne kupeno,otkasni go dokato se razhojdate nqkade)zavedi q na nqkoq polqnka i q pogu6kai ili ako imate skali v grada vi.V nqkoi park se razhodete.Kupi i ne6to malko v simvol na obi4ta si km neq.Ako razpolaga6 s pove4e pari kupii i srebaren prasten ili grivna,gerdan.Ako nqma6 mn pari kupi i nqkakvo suveni4e za vitrina,kato malko slon4e,ili kalinka,sar4ice.NO nai-vajnoto e da se darji6 milo s neq i da ne i se sardi6 za gluposti.USPEH \/