- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- daite mi saveta si kakvo da napravq!mn.molq,pomognete mi!
Dokato ima hora kato teb 6te ima i razbiti semeistva!POstavi se na mqstoto na jena mu i o6te pove4e na decata mu!?A ako ba6ta ti ima6e vrazka s tvoq vrasni4ka dobre li bi se 4uvstvala!
3 години да бъдеш с един човек и сега да питаш нас "да му изневеря ли?"![]()
![]()
не го ли обичаш
ако нещата мужду вас не вървят,то не е виновен той или сестра му,а ти
а какво всъщност правиш с този дъртак
![]()
![]()
![]()
щом си имаш сериозен приятел,невиждам дори една причина да продължиш да се виждаш с онзи
а всичко останало е доказателство,че трябва да го зарежеш:
-разликата в годините
-женен е
-при това с деца
-не му пука за семейството му а и едва ли му пука за нещо др,най-малко пък за непълнолетната курвичка която скоро ще наебе(извинявам се за грубото изказване но за мен това е най-точния израз)
ако наистина обичаш приятеля си нямаше да пускаш пост тук с въпроса "да му изневеря ли?"
все още не е късно да се поправишзагърби миналото.зарежи дъртака.и ако искаш да останеш с твоето момче,никога повече не прави такива глупости
![]()
![]()
изглежда 4е съм забравила да ви спомена 4е с приятеля ми се караме всеки ден и то не за не6то съ6тествено,а все за глупости!един път дори си позволи и да ме бие и от тогава някак 4увствата ми не са съ6тите!незнам какво става и незнам какво да правя?вие вси4ки все ме садите и ме нари4ате 'курва',а не се замисляте,4е и аз имам нужа от ласки!е,вярно,4е не трябва да са от женен мъж и то с деца ама....помислете:ако не ми липсва6е не6то с гаджето,на което толкова съ4увствате,6тях ли да отвърна на зака4ките на този мъж?аз съм на 17,а децата му са на 8-едното,а другото е по4ти бебе-и двете са моми4ета!(за тези които се интересуваха)ако искате пордължавайте да пи6ете мнения,но май наистина ме разколебахте....и май наистина 6те прекратя тази глупост,която съм на път да извър6а....
Абе ти тряя да си супер зле 21 години разлика...абе момиче ти чуваш ли се...та тоя може да ти е баща ве курвоооооооооо!!!!
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Абе той тоя щом е решил да и кръшка на жена си, значи ще го направи! Пък дали ще е с теб или с друга... Всичко зависи от теб и от това дали ти пука, че именно ТИ ще бъдеш тази, която може би ше разбие семейството му.
А относно приятеля ти - зарежи го? Защо по дяволите си с него, когато се срещаш и с друг?!?!? Че и на всичкото отгоре се притесняваш сестра му да не ви раздели.....![]()
Here in my shadow I'm safe I'm free...I've nowhere else to go but I can't stay where I don't belong.....
wow ne iskam da te sudq,no...moje li da si tolkova zle?!?zareji go toq durtiq tam i si opravi otno6eniqta s dr ti priqtel det ste ot 3 god.zaedno!luje6 nego,no luje6 i sebe si po toq na4in!e tva e moito mnenie po vuprosa!![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
ебати и се водиш женско... такива като тебе на сапун!
а дано сестрата на гаджето ти успее да ви разделии дано тоя дъртия да те изчука и след тва да те зареже и да си хване следващата
![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Уф,мързи ме да чета всички мнения...ама я се постави на мястото на децата на тоя човек,бе!Я си помисли-на теб приятно ли ще ти е да рзбереш,че баща ти се чука с някоя на твоите години?!?!?Помисли за тях,то се е видяло,че нямаш мозък в главата,щом си стигнала до тука...![]()
![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ами най-добре с женения мъж прекратете връзка,защото ти го обичаш,а той не може да ти предложи нищо сериозно!Явно търси развлечение извън брака му,а ти си интересна за него!По-добре спри,докато жена му незнае.Това е моя съвет.
1во не разбивай семействотоПървоначално написано от Tekitha
2ро не лъжи горкото момче
3то ти нямаш ли срам????
Само недей да казваш,че обичаш момчето,с което си от 3 години!Просто недей!И поне бъди честна със себе си като си отговориш на простичкия въпрос:Това момче заслужило ли е такава постъпка от твоя страна,заслужило ли е да го лъжеш по този гнусен начин?Може би е по-добре да скъсаш с него,да прекратеш отношенията си с женения "чаровник" и да се опиташ да бъдеш с момче на твоята възраст,на което да си ВЯРНА,поне ако претендираш,че изпитваш чувства към него.
mi verno trq da go zareje6....21 god razlika e ujasno mn....moje ba6ta da ti e...izlizai s nqkoi na tvoita vuzrast..zto se zadqva6 po nqkvi s 21 god po stari ot tebe!prosto nedei![]()
Nikoga ne se razdelqi s usmivkata si,dori kogato ti e tujno...ot kude da znae6,moje to4no v tozi moment nqkoi da se vlubi v neq
zamisli se malko ima i semeistvo-2 deca koito sigyrno sa kolkoto tebe!!!!!!sasipva6 my jivota!!no re6enieto si ostava izcqlo tvoe
Nikoga ne se razdelqi s usmivkata si,dori kogato ti e tujno...ot kude da znae6,moje to4no v tozi moment nqkoi da se vlubi v neq
Dano GO Sudat Za BLudstvo S MAloletna 21 Godini RAzlika Ti LUda LI si
![]()
ima6 seriozna vruzka 3 godini sa 6te izneverqva6
![]()
toq muj ima jena i deca Jivota li iska6 da mu provali6
dano te iznasili nqkude da ti dade urok
ti si tipi4en primer za dumata KURVA .
![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
ami ako mislish,che veche chuvstvata ti kym tvoq fr sa ohladnqli i mislish,che skoro vsichko shte svyrshi mojesh da si pozvolish tova s drugiq myj,no pomisli .... ako ti se vliubish v nego... a toi kaje ae az se vryshtam pri jena si s neq se sdobrihme .. ti ostavash sama ....!a ako oshte izpitvash neshto kym priqtelq si se opitai da zapazish vryzkata!USPEH![/b]
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
kak 6te se po4uvstvat Ako razbere6 4e ba6tati 4uka momi4e na tfoqta vuzrast![]()
![]()
I ti puk Ima6 akul za 2 stotinkiПървоначално написано от kisS``me
![]()
пак ви пи6е тази,която публикува темата.това го пуснах преди време,но изглежда,4е никой не е обърнал внимание и не го е про4ел.изглежда 4е съм забравила да ви спомена 4е с приятеля ми се караме всеки ден и то не за не6то съ6тествено,а все за глупости!един път дори си позволи и да ме бие и от тогава някак 4увствата ми не са съ6тите!незнам какво става и незнам какво да правя?вие вси4ки все ме садите и ме нари4ате 'к***а',а не се замисляте,4е и аз имам нужа от ласки!е,вярно,4е не трябва да са от женен мъж и то с деца ама....помислете:ако не ми липсва6е не6то с гаджето,на което толкова съ4увствате,6тях ли да отвърна на зака4ките на този мъж?аз съм на 17,а децата му са на 8-едното,а другото е по4ти бебе на 1 година и не6то-и двете са моми4ета!(за тези които се интересуваха).Ако искате пордължавайте да пи6ете мнения,но май наистина ме разколебахте...и май наистина 6те прекратя тази глупост,която съм на път да извър6а...днес му писах смс-и,4е се 4увствам виновна това,което става между нас,заради жената и децата му,а той ми каза,4е не съм виновна за ни6то и 4е ако искам 6те спрем да се виждаме,но 4е много трудно 6те го преживее,каза ми 4е ме оби4а и 4е му липсвам!гадно ми е и заради това мом4е с което съм толкова време,но подозирам 4е и той ми е изневерявал и може би заради отмъ6тението искам да го направа,но знам 4е после 6те съжалявам и за това не искам да се слу4ва ни6то пове4е освен целувки!незнам какво да правя...може би и аз съм влюбена или просто се заблуждавам...ох,не ми се живее дори...
4esno da ti kaja ne e mn dobe da predava6 doverieto na priqtelq si s 4ovek, koito e s teb mai samo za da te naebe i tolkova .taka4e opitai se da pogovori6 s tvoq priqtel i mu obqsni tova za sestra mu.ne se otkazvai,ako naistina darji6 na negoПървоначално написано от lost_girl
Свиня!!!Първоначално написано от Анонимко
Първият го забрави. Сестра му явно е осъзнала каква си и затова иска да ви раздели. Еби се там с дъртия...явно жена му не му пуска. На колко си всъщност? 15? 16?
Тъпаци, как тепърва ще предаде доверието на приятеля си? Самата мисъл да се целува с друг е предателство.
Първоначално написано от LuCkY^YoU
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Първоначално написано от dB_Drag
Ама направо в окото и го каза...![]()
тцтцтцтцтцт не мога да разбера как може да има такива момичета.не осъзнавам как може да се влюбиш в МЪЖ,който е с 21 год по-голям![]()
![]()
.та невиждаш ли че той желае само секс от теб.може ли да има толкова заблудени и глупави момичета като теб които да се поддават на такива педофили.Наистина точно заради такива като теб всички жени се слагат под общ знаменател на К***И.
![]()
![]()