.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 162
    dori ne si pomislqi za iznevqrata. zabravi dartiq. ne moga razbera kakvo si misli6 4e pravi6. ako darji6 na priqtelq si skasai vsqkakva vrazka s golemiq maj i 6te vidi6 4e ne6tata 6te si dodat na mqstoto . pokaji na priqtelq si i na sestra mu 4e darji6 na nego ( ako izob6to darji6 )

Guest
    и аз самата незнам дали държа на него,за6тото той напоследък е много студен с мен и изоб6то много се промени,няма ни6то об6то с това което бе6е когато тръгнахме!аз искам да говорим,но той не иска и само ме отбъсква и прави не6та,който ме ядосват и ме карат да го ревнувам и се караме за глупости!той ми казва 4е ме оби4а,но изоб6то не го доказва!като гледам себе си как сега се държа с него-се се6там 4е и той така преди се държе6е с мен и зна4и имам основание да смятам,4е и той е имал друга връзка!не мислите ли?благодаря за мненията макар и пове4ето да са обиди,но няма зна4ение!вие не ме разбирате,за6тото не сте били на мое място и не знаете как се 4увствам аз и колко ми е гадно и за приятеля ми и за семейството на женения мъж!знам 4е съм виновна,но нз какво да правя...той е много мил и нежен с мен,идва от толкова дале4е всяка седмица,дори когато може и по няколко пъти в седмицата и това наистина е много за мен!може и да не е искрен,но тези не6та,който той прави ми липсват и винаги са ми липсвали!продължавайте с мненията!интересно ми е да вида дали на света има 4овек,който би ме разбрал!

Imam edna priqtelka koqto e v podobno situaciq kato tvoito i toi sashtotot i kazvashe che ne se razbiras jena si che ne se pribira a se okaza savsem drugo kato spa s neq q zareza prosto se okaza nqkav broikach.Zatova go zareji nqma sm da si sasipvash jivota s nego vse pak e jenen a i e dosta po golqm ot teb.AKo izneverish moje da si sasipesh vruzkata ne mislq che si zaslyjava da preebesh vsichko s leka raka.
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Извинявай ама мозък да ти се намира?!Ти добре ли си????Как може да ходиш с мъж С 21 ГОДИНИ ПО-ГОЛЯМ от теб...мани тва ми и женен с 2 деца на всичкото отгоре! Нямам думи...добре,хубаво ти е с него и т.н. аиде ся замисли се за децата му ами ако разберат,че баща им се влачи с няква пикла,не ми се обиждай мила,обаче помисли реално какво правиш,ами ако ти беше на мястото на тея деца?!И това,че той ти казва,че не се разбира с жена си,ти сигурна ли си в това нещо?Алооо осъзнай се,ти живота можеш да му провалиш,ако не неговия то на децата му лично за мен това си е к*******а работа.Най-много ще преспи с теб и после иди го търси... да кажем изневерила си вече,ами приятеля ти?Как ще го погледнеш в очите?Направоо... нямам думи...
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    eto zaradi takiva kato teb vsi4ki jeni ni nari4at kurvi!kato ima6 seriozna vruzka ot 3 godini, kakvo pravi6 s jenen 4ovek??ti mozuk ima6 li?est 4e nqma da mu izneveri6 na tvoq 4ovek!ako nqma6 4uvstva kum nego se razdelete, no ne go mami po toq grozen na4in!adski typo!toi sig te obi4a..ostavi toq jeneniq!vseki iska da "ebne" ne6to po-mlado,izvinqvam se za izraza.6te mu razvali6 semeistvoto!pomisli i za decata mu, za jena mu..toi sus sigurnost te luje za da te iz4uka..vnimavai mnogo!!az na tvoe mqsto vednaga bih priklu4ila s nego i bih istanala s priqtelq si...ne se pravi taka,za6toto nakraq ti 6te si preebanata
    Подкрепям мнението ти!
    С женени гледай да не се обвързваш повече!Това е супер тъпо!

Фен
    Град
    Там някъде!
    Мацко осъзнай се докато е още рано!Не си съсипвай живота...не се занимавай с този мъж колкото и добре да се държи с теб....той се държи така защото иска да те мине...и ако се поддадеш на миличкото му държание ще си поредната в списъка му и повече няма да го чуеш и видиш...плюс това той има семейство....ако на него не му пука за това...замисли се ти....на теб надали ще ти е приятно ако разбереш че баща ти занимава с някакво 20 години по-малко момиченце и го лъже че не му пука за семейството му....просто помисли малко...целта му е само да те наебе,с извинение!А и ти си имаш сериозен приятел....не наранявай и него по този начин....а и дори нещата да не втрвят с е него...разделете се...но не прави грешка с големия....защото целта му е една и мисля че дори и ти го знаеш!
    ...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....

Guest
    може би вси4ки вие сте прави за това 4е е с мен за да ме е*е,но няма да му дам и той ме разбира,4е не искам!казах му го,опитва се да ме убеди,но няма да стане каквото и да прави!не искам да съм поредната му бройка!6том иска с**с-да си го търси при друга!аз от него не искам и знам 4е не мога да о4аквам ни6то пове4е от целувки и малко пове4е нежност!ако има и други,които не са си написали мнението-пи6ете,а дори и да се повторите-няма проблем!така ми помагате,наистина!благодар я ви за което!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    може би вси4ки вие сте прави за това 4е е с мен за да ме е*е,но няма да му дам и той ме разбира,4е не искам!казах му го,опитва се да ме убеди,но няма да стане каквото и да прави!не искам да съм поредната му бройка!6том иска с**с-да си го търси при друга!аз от него не искам и знам 4е не мога да о4аквам ни6то пове4е от целувки и малко пове4е нежност!ако има и други,които не са си написали мнението-пи6ете,а дори и да се повторите-няма проблем!така ми помагате,наистина!благодар я ви за което!
    Добре де,тогава защо си изобщо с тоя...какво толкова търсиш при него като сама разбираш,че при него зад тази импровизирана нежност се крият тия помисли само как да те изчука.Къв е смисълът на цялата тая работа?!Като не намираш това,което ти трябва нито при единия,нито при другия-най-добре приключи отношенията си и с 2мата и продължи напред,намери този,който може да ти даде това,което искаш. Пак помисли в/у отношенията си с онова момче, с което сте толкова време и виж дали не могат да се оправят някак си...но според мен трябва да започнеш отначало и да ги зарежеш и 2мата

Guest
    xodq s edno mom4e ve4e ot po4ti tri godini!ne6tata mejdu nas do skoro bqxa prosto super,no v posledno vreme toi mnogo zapo4na da se vliqe ot mnenieto na xorata i nai-ve4e ot tova na sestra si!tq iska da ni razdeli i moje bi 6te uspee!zna4i ot malko pove4e ot mesec imam vrazka i s edin drug 4ovek,no toi e jenen!mnogo e mil s men,mnogo mi xaresva i se 4uvstvam mnogo dobre s nego!razlikata ni e 21 god. i tova mnogo me pla6i!znam 4e ot nego ne moga da o4akvam ni6to seriozno,za6toto ima jena,ima i dve deca,no za lubovta granici nqma!tozi jeneniq maj e ot mnogo dale4,no dosta 4esto idva pri men za da se vijdame!do sega xodexme iz kafetata,govorexme si,celuvaxme se i toi ni6to ne iska6e ot men!no dnes xodixme za riba!taka ili ina4e ne zalaga vadicite!prez cqloto vreme se celuvaxme,az bqx s pola i toi iska6e da sedna v nego,no az mu otkazax!tova predlojenie se povtori nqkolko pati,no otgovora vse si be6e takav!predi da si tragne mi kaza:milo,sledva6tiq pat 6te se razcepim,nali?i az mu kazax:ne!a toi mi vika:eee,6te vidim....i si tragna!ta molbata mi e da me posavetvate kakvo da pravq:da izneverq li na tova,mom4e s koeto sam?4uvstvam se mnogo gadno zaradi decata mu,za6toto otnemam ot vremeto mu,koeto moje da prekara s tqx,no toi mi kazva,4e ne se pribira u tqx po celi dni i se sabira s priqteli i piqt po cqla no6t,s jena mu ne se razbirat i t.n. i t.n.!kajete mi kakvo da pravq?molq vi!изглежда 4е съм забравила да ви спомена 4е с приятеля ми се караме всеки ден и то не за не6то съ6тествено,а все за глупости!един път дори си позволи и да ме бие и от тогава някак 4увствата ми не са съ6тите!незнам какво става и незнам какво да правя?вие вси4ки все ме садите и ме нари4ате 'курва',а не се замисляте,4е и аз имам нужа от ласки!е,вярно,4е не трябва да са от женен мъж и то с деца ама....помислете:ако не ми липсва6е не6то с гаджето,на което толкова съ4увствате,6тях ли да отвърна на зака4ките на този мъж?аз съм на 17,а децата му са на 8-едното,а другото е по4ти бебе-и двете са моми4ета!(за тези които се интересуваха)ако искате пордължавайте да пи6ете мнения,но май наистина ме разколебахте....и май наистина 6те прекратя тази глупост,която съм на път да извър6а....пак ви пи6е тази,която публикува темата.това го пуснах преди време,но изглежда,4е никой не е обърнал внимание и не го е про4ел.изглежда 4е съм забравила да ви спомена 4е с приятеля ми се караме всеки ден и то не за не6то съ6тествено,а все за глупости!един път дори си позволи и да ме бие и от тогава някак 4увствата ми не са съ6тите!незнам какво става и незнам какво да правя?вие вси4ки все ме садите и ме нари4ате 'к***а',а не се замисляте,4е и аз имам нужа от ласки!е,вярно,4е не трябва да са от женен мъж и то с деца ама....помислете:ако не ми липсва6е не6то с гаджето,на което толкова съ4увствате,6тях ли да отвърна на зака4ките на този мъж?аз съм на 17,а децата му са на 8-едното,а другото е по4ти бебе на 1 година и не6то-и двете са моми4ета!(за тези които се интересуваха).Ако искате пордължавайте да пи6ете мнения,но май наистина ме разколебахте...и май наистина 6те прекратя тази глупост,която съм на път да извър6а...днес му писах смс-и,4е се 4увствам виновна това,което става между нас,заради жената и децата му,а той ми каза,4е не съм виновна за ни6то и 4е ако искам 6те спрем да се виждаме,но 4е много трудно 6те го преживее,каза ми 4е ме оби4а и 4е му липсвам!гадно ми е и заради това мом4е с което съм толкова време,но подозирам 4е и той ми е изневерявал и може би заради отмъ6тението искам да го направа,но знам 4е после 6те съжалявам и за това не искам да се слу4ва ни6то пове4е освен целувки!незнам какво да правя...може би и аз съм влюбена или просто се заблуждавам...ох,не ми се живее дори...и аз самата незнам дали държа на него,за6тото той напоследък е много студен с мен и изоб6то много се промени,няма ни6то об6то с това което бе6е когато тръгнахме!аз искам да говорим,но той не иска и само ме отбъсква и прави не6та,който ме ядосват и ме карат да го ревнувам и се караме за глупости!той ми казва 4е ме оби4а,но изоб6то не го доказва!като гледам себе си как сега се държа с него-се се6там 4е и той така преди се държе6е с мен и зна4и имам основание да смятам,4е и той е имал друга връзка!не мислите ли?благодаря за мненията макар и пове4ето да са обиди,но няма зна4ение!вие не ме разбирате,за6тото не сте били на мое място и не знаете как се 4увствам аз и колко ми е гадно и за приятеля ми и за семейството на женения мъж!знам 4е съм виновна,но нз какво да правя...той е много мил и нежен с мен,идва от толкова дале4е всяка седмица,дори когато може и по няколко пъти в седмицата и това наистина е много за мен!може и да не е искрен,но тези не6та,който той прави ми липсват и винаги са ми липсвали!продължавайте с мненията!интересно ми е да вида дали на света има 4овек,който би ме разбрал!може би вси4ки вие сте прави за това 4е е с мен за да ме е*е,но няма да му дам и той ме разбира,4е не искам!казах му го,опитва се да ме убеди,но няма да стане каквото и да прави!не искам да съм поредната му бройка!6том иска с**с-да си го търси при друга!аз от него не искам и знам 4е не мога да о4аквам ни6то пове4е от целувки и малко пове4е нежност!ако има и други,които не са си написали мнението-пи6ете,а дори и да се повторите-няма проблем!така ми помагате,наистина!благодар я ви за което!

Guest
    наро4но ре6их да събера вси4ко написано от мен до този момент,за6тото мисля 4е не вси4ки 4етат вси4ко което съм написала,а само първото!имам о6те да ви разказвам...онзи ден се видяхме или по-то4но той отново дойде да ме види и ходихме на едно място само двамата!там се целувахме,ма4ках го(по гърба),говорихме си и пак не6то стана на въпрос и тои ми вика:мисли6 ли 4е ако не ме интересува6е 6тях да изминавам тези километри за да доида да те видя?и аз му казах:е,незнам,ти си знае6!после ми вика:айде да се бу6им и аз викам:не искам!и той ми отговаря:няма жена която да не иска!и аз му казвам:е аз съм тази която не иска!и той ми вика:брей,ти 6те излезе6 уникат!и аз викам:ами...да,а той ми вика:ами намери тук не6то за ебане и аз му викам:4акай да помисля...и той се засмя и ми вика:знам аз 4е 6те помисли6,и аз му казвам:ама аз не мисля за себе си дали искам,а за това коя би се съгласила и той ми каза следното не6то:кажи ми само с коя иска6 да си легна и ми я доведи на кафето да поговоря малко с нея и след това 6те ти кажа колко пари 6те пръсна по нея и след колко време 6те си легнем и аз направих една физиономия,но той след това не каза ни6то и аз му казах 4е 6те продължавам да мисля!това е,което не ви бях разказала!4акам о6те мнения...

Мила, не знам какво да те посъветвам, защото не съм преживявала това, което ти си. Но имам някакъв поглед върху нещата. Повечето женени(и мъже и жени) в такава ситуация, казват, че имат проблеми с жена/мъжа си. Това е с цел да те накарат да се освободиш от угризенията, които ти обаче имаш - това, че той отделя време за теб, а не за семейството си и т.н. . Колкото и добре да изглежда, каквато и перспектива да има в тази връзка, работата никога не е чиста. Никога не можеш да разбереш какво се върти в главата на един човек, а особено мъж, на години, и с опит. Предлагам ти да се замислиш за опасностите, в тази връзка, защото несъмнено може да са много повече, от колкото ти предполагаш. А колкото до приятеля ти, не мисля, че наистина е много честно от твоя страна да играеш зад гърба му, ако мога да го нарека така. Разбирам, че от него не получаваш това, което искаш и затова си с по-възрастния мъж, но лично аз не бих го оставила именно защото се замислям за последствията. Но, до колкото разбирам си доста объркана...Опитай се да помислиш обстойно по въпроса, защото никак не е лесно да се прецени. А бих ти предложила и да не късаш с приятеля си за сега, за да ти остане една вратичка, в случай , че прекратиш връзката си с другия мъж. Успех, и внимавай много...
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от beb4o_bu
    Мила, не знам какво да те посъветвам, защото не съм преживявала това, което ти си. Но имам някакъв поглед върху нещата. Повечето женени(и мъже и жени) в такава ситуация, казват, че имат проблеми с жена/мъжа си. Това е с цел да те накарат да се освободиш от угризенията, които ти обаче имаш - това, че той отделя време за теб, а не за семейството си и т.н. . Колкото и добре да изглежда, каквато и перспектива да има в тази връзка, работата никога не е чиста. Никога не можеш да разбереш какво се върти в главата на един човек, а особено мъж, на години, и с опит. Предлагам ти да се замислиш за опасностите, в тази връзка, защото несъмнено може да са много повече, от колкото ти предполагаш. А колкото до приятеля ти, не мисля, че наистина е много честно от твоя страна да играеш зад гърба му, ако мога да го нарека така. Разбирам, че от него не получаваш това, което искаш и затова си с по-възрастния мъж, но лично аз не бих го оставила именно защото се замислям за последствията. Но, до колкото разбирам си доста объркана...Опитай се да помислиш обстойно по въпроса, защото никак не е лесно да се прецени. А бих ти предложила и да не късаш с приятеля си за сега, за да ти остане една вратичка, в случай , че прекратиш връзката си с другия мъж. Успех, и внимавай много...
    благодаря ти много за разбирането и за това 4е не ме обижда6е и нагрубява6е както вси4ки други тук в този форум!няма какво да мисля-няма да изневерявам,но имам нужда от ласките,които полу4авам от другия и за сега 6те оставя не6тата така!женения сега заминава за море,а след това 6те видим какво 6те правим....може би 6те се разделим,но о6те ни6то не съм ре6ила!раздвоена съм и много объркана!в един момент си казвам 4е нито единия ме заслужава,нито другия;в следва6тия момент си казвам,4е тази вразка с другия няма бъде6те и трябва да я прекратя,а след това си казвам 4е не мога ве4е да търпя грубото отно6ение на приятеля ми и направо незнам какво да правя,незнам,ни6то незнам!мого съм объркана.............ако ти,beb4o_bu,бе6е на мое място как би постъпила,моля те пи6и ми,за6тото изглежда само ти може6 да ме разбере6 и може би само ти може6 да ми помогне6!пи6ете ми.............................................. ..

Супер фен
    Град
    София
    благодаря ти много за разбирането и за това 4е не ме обижда6е и нагрубява6е както вси4ки други тук в този форум!няма какво да мисля-няма да изневерявам,но имам нужда от ласките,които полу4авам от другия и за сега 6те оставя не6тата така!женения сега заминава за море,а след това 6те видим какво 6те правим....може би 6те се разделим,но о6те ни6то не съм ре6ила!раздвоена съм и много объркана!в един момент си казвам 4е нито единия ме заслужава,нито другия;в следва6тия момент си казвам,4е тази вразка с другия няма бъде6те и трябва да я прекратя,а след това си казвам 4е не мога ве4е да търпя грубото отно6ение на приятеля ми и направо незнам какво да правя,незнам,ни6то незнам!мого съм объркана.............ако ти,beb4o_bu,бе6е на мое място как би постъпила,моля те пи6и ми,за6тото изглежда само ти може6 да ме разбере6 и може би само ти може6 да ми помогне6!пи6ете ми.............................................. ..
    Ето ти сама го каза,че имаш чувството,че нито един от двамата не те заслужава...пак ти казвам по-добре намери някой друг,който ще те заслужи,така е безсмислено да се въртиш в този кръг без да знаеш какво искаш и какви изобщо са ти отношенията и с двамата

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Ето ти сама го каза,че имаш чувството,че нито един от двамата не те заслужава...пак ти казвам по-добре намери някой друг,който ще те заслужи,така е безсмислено да се въртиш в този кръг без да знаеш какво искаш и какви изобщо са ти отношенията и с двамата
    аз мисля 4е трябва първо да ре6а какво искам,а не да зарежа и двамата и след това да съм съвсем сама,а може и да съжалявам за единия от двамата!мерси все пак 4е ми пи6е6 мнението си и се занимава6 с моята история!не пожелавам на никой да преживее това,което аз преживявам в момента,за6тото никак не е приятно и съм полудяла ве4е..............

Честно казано наистина не знам. Не знам как точно са нещата с приятеля ти, за да давам предложения и т.н. . Ако искаш да ме питаш нещо повече може да ми пратиш лично съобщение. Аз бих постъпила така, както ти за момента. Щом не искам нещо, не бих го направила на сила, и няма и да го направя. Пък той ако иска да е с мен...то ще си проличи. Между другото е нормално за 3-годишна връзка да се развива по този начин. Ако има нещо ново - пиши.
    Обичай ме!
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Супер фен
    Град
    София
    Честно казано наистина не знам. Не знам как точно са нещата с приятеля ти, за да давам предложения и т.н. . Ако искаш да ме питаш нещо повече може да ми пратиш лично съобщение. Аз бих постъпила така, както ти за момента. Щом не искам нещо, не бих го направила на сила, и няма и да го направя. Пък той ако иска да е с мен...то ще си проличи. Между другото е нормално за 3-годишна връзка да се развива по този начин. Ако има нещо ново - пиши.
    Аз пък ей на тва всеки път се дразня(извинявай,не е с лошо),че всичко се приема нормално....нормално е след 1 година,нормално е след 3,след 10...това е,че тези неща винаги се приемат за "нормални" и после как човек няма да изневерява и разни такива...като се приеме общественото мннение,че една изневяра разнообразява връзката,че не знам си кво там,че един вид не е болка за умиране и всичко е "нормално" и нямаме проблеми.Е,да ама не...колкото повече се приема това по този начин,толкова по-разпространено ще бъде явлението...може да ти омръзне някой-да,но защо следващата стъпка винаги трябва да е изневяра?!?!?!

Аз нямах в предвид, че следващата стъпка трябва да е изневяра. Исках да кажа, че след 3 години, връзка, е нормално нещата да не са както преди, да не се стремят един към друг толкова, да не привличат по същия начин. Една дълга връзка винаги изморява по някакъв начин. Има известна промяна в отношенията и на двамата. Това исках да кажа, за нейната връзка, не че изневярата винаги следва като опция при дългите връзки.
    Обичай ме!
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Супер фен
    Град
    София
    Аз нямах в предвид, че следващата стъпка трябва да е изневяра. Исках да кажа, че след 3 години, връзка, е нормално нещата да не са както преди, да не се стремят един към друг толкова, да не привличат по същия начин. Една дълга връзка винаги изморява по някакъв начин. Има известна промяна в отношенията и на двамата. Това исках да кажа, за нейната връзка, не че изневярата винаги следва като опция при дългите връзки.
    Сори,ма понякога много се паля на тема "дългогодишни връзки"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    eto zaradi takiva kato teb vsi4ki jeni ni nari4at kurvi!kato ima6 seriozna vruzka ot 3 godini, kakvo pravi6 s jenen 4ovek??ti mozuk ima6 li?est 4e nqma da mu izneveri6 na tvoq 4ovek!ako nqma6 4uvstva kum nego se razdelete, no ne go mami po toq grozen na4in!adski typo!toi sig te obi4a..ostavi toq jeneniq!vseki iska da "ebne" ne6to po-mlado,izvinqvam se za izraza.6te mu razvali6 semeistvoto!pomisli i za decata mu, za jena mu..toi sus sigurnost te luje za da te iz4uka..vnimavai mnogo!!az na tvoe mqsto vednaga bih priklu4ila s nego i bih istanala s priqtelq si...ne se pravi taka,za6toto nakraq ti 6te si preebanata
    =D>

ТвОетО^МомичЕ
    Guest

помощ

Виж сега.Да не гледаме разликата в годинките.Остави ги тях.Обаче погледни от друга страна.Толкова човека вече ти го казаха.Той има деца,има жена,мисля че казва че нещата не вървят само за да може да легне с теб.Това е единствената му цел.Ти си била с онова момче цели 3 години.И това бих казала че въобще не е малко.И това че сестра му иска да ви раздели не може да попречи на връзката ви да бъде гладка и да продължите да се обичате,защото ако той наистина те обича няма да те зареже заради един прост коментар на негов близък.Така че зарежи женения!Остани при този,който наистина обичаш!Макар че,живота си е лично твой и решението също!

mnogomili4kata-sf
    Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 12:44 pm Заглавие:
    beb4o_bu написа:

Сори,ма понякога много се паля на тема "дългогодишни връзки"
    Няма нищо...
    Обичай ме!
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Guest

Re: daite mi saveta si kakvo da napravq!mn.molq,pomognete mi

Значи според мен той не е свестен,щом изневерява на жена си,не поглежда децата си,и се напива и несе прибира по цели нощи.
    Сега ще ти дам неколко повода да несе занимаваш с него(няма никакъв смисал):
    -Много по-стар е от теб.
    -От поста разбирам че е някакъв пиандур който се интересува само от секса и от алкохола,ами ако несе прибира по цели нощи при теб и децатати и те остави сама да се грижиш за тях,какво би правила ? Да издържаш незнам си колко гърла.
    -Вероятно скоро няма да може да поддържа сексуална функция,за кво ти е
    -Според мен ако твойте родители са свестни хора ще приемат факта много навътре и зле!
    Сама си помисли.Според мен неси заслужава никак!!!

x_X

до ся не бях виждала по тъпо момиче от тебе..парво казваш че нещата м/у теб и приятеля ти неварвят .. сестра му искала да ва раздели... ти си ходила сас женен мъж ... ?!?!?! ко ви става е .. еи туй са нарича курвенска работа !
    Ако не можеш да умреш за човека
    когото обичаш,тогава живей за него!

Тъпа курва
    Съвета ми към теб е да се самоубиеш
    Овца смотана

после не ме питайте, защо говоря на момичето така, нали то иска само съвет... Утре когато баща ти изневери с някоя пикла като теб, ще видиш как ще се чувсташ, моя се ожени за такава, какво да кажа ?
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

побърквам се
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OMG_WTF
    Тъпа курва
    Съвета ми към теб е да се самоубиеш
    Овца смотана

после не ме питайте, защо говоря на момичето така, нали то иска само съвет... Утре когато баща ти изневери с някоя пикла като теб, ще видиш как ще се чувсташ, моя се ожени за такава, какво да кажа ?
    ами 6том сме запо4нали да се обиждаме....-не си помислил за6то ба6та ти е стигнал до там 4е да се събере с такава,която е доста по-малко от него?-за6тото майка ти не е била достатъ4но добра съпруга във вси4ки отно6ения(не само за секса)........и е намерил това,което иска при друга па макар и по-малка от него!е,и какво?-важното е да е 6тастлив,за6тото животът ни е само един!не живеем по 100 живота,нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си