- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- daite mi saveta si kakvo da napravq!mn.molq,pomognete mi!
Курво, млъкни беПървоначално написано от побърквам се
![]()
![]()
![]()
Само не ми говори, за това какви са причините за раздялата на наще и за това колко е добра майка ми в някой отнушения !!! Кой мъж с деца би тръгнал да изневерява така ? За твое сведение баща ми не е изневерил докато са били заедно, но причините за раздялата са далече по - сложни и ти трябва да имаш поне 12 грама мозък, за да ги разбереш, така че мълчи. Намери си някой колкото теб, и престани да разбиваш това, което хората се опитват да изградят с години !!!
...![]()
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
Не мога да разбера какво е това отношение!!!? Като прочета нещо от сорта на:Курва тъпа!...Ква си ти ма, курво...?, си викам: А, още един повърхностен човек, с елементарно мислене. !Това, което пиша не е с цел да обидя някого! Но... замислете се... ЗА КАКВО СТЕ ТУК?!!! За да си излеете яда, да оплюете още някой и да го осъдите за избора му ли?! Не може ли просто да споделите мнението си културно и без обиди, от сорта на: овца, курва, кучка, пача и др. ?! Толкова ли е трудно да се проумее, че форума не е бойно поле!? Ако не можете да дадете мнение - не пишете, а ако можете да помогнете - направете го. Но иначе не виждам никакъв смисъл от постовете ви... Всеки прави някакъв избор в живота си, който или ще му помогне или няма. Не сте ли правили грешни стъпки?! Може да звучи клиширано, но на всеки се случва да изпадне в тежка и сложна ситуация. Но не мога да разбера, защо усложнявате нещата допълнително!? В конкретния случай - момичето е направило своя избор... Кой може да промени това?! Дайте й съвет! Някой да ви е молил за това: "Тъпа курва...", "До ся не бях виждала по-тъпо момиче от тебе...", "...ей туй се нарича курвенска работа!" ?!!!?!!!? Никой!!! Тогава по-добре си го запазете за себе си!![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
благодаря за това 4е ме за6титава6 и 4е ме разбира6,за6тото наистина съм в много трудно и обърква6то положение!лесно бих могла да кажа на женения 4е ве4е вси4ко между нас е прикю4ило и не искам да се виждаме,но сяка6 запо4нах да го оби4ам....много ло6о,нали?за6тото все някога(когато и да е)6те трябва вси4ко да прикю4и,за6тото не искам да оставя жената и децата си заради мен...в4ера замина за морето и аз го питах дали 6те може да дойде преди да заминат да го видя и той съ6то иска6е,но не6то било станало с колата и ми каза,4е няма да може да дойде!много ми стана гадно,за6тото бях се зарадвала 4е 6те преживея о6те няколко красиви мига с него(макар и откраднати),с него се 4увствам толкова спокойна,толкова добре и много 6тастлива!всеки си мисли 4е съм с него заради парите,но това не ме вълнува изоб6то,за6тото родителите ми ми дават достатъ4но,а и до сега не е похар4ил нито една стотинка заради мен,освен за гориво за да дойде да се видим!купихме си от картите на м-тел с евтини разговори между двете или по-то4но аз ги купих!той иска6е да ми върне парите,но аз не пожелах!сега у нас имам един мъжки комплект с дезодоранти и такива други не6та и мисля след морето да му го подаря...какво 6те каже6,beb4o_bu?а 6то се отнася до omg_wtf-просто 6те престана да ти обръ6там внимание,и не само на теб а и на вси4ки като теб,за6тото вие не можете да влезете на 4овек в положението и да го разберете,а знаете само да критикувате и ни6то пове4е!Първоначално написано от beb4o_bu
naistina e tupo da zabravi6 priqtelq si i trite godini koito si bila s nego zaradi edna glupava avantiura s dosta po-golqm 4ovek.za nqkolko minuti moje6 da zagubi6 vsi4ko koeto si imala i to zaradi 4ovek koito ne mu puka za tebe a az tova da spi s teb za6toto mu e omruznalo da ebe stara 4anta...pomisli dobre kakvo 6te napravi6..vidq suvetite na vsi4ki!
Няма нищо лошо да му подариш нещо. Явно нещата са, как да кажа, по-сериозни, щом сте си взели карти, за да се чувате по-често. Или аз взех да се вманиачавам.....не знам
. Наистина, права си, че лесно можеш да сложиш край. Но ти го познаваш, ти знаеш сериозността на ситуацията и по-добре би преценила от мен, със сигурност.
![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Първо!Ако не обичаш някого и ако не си доволна от това,което получаваш от връзката ви,скъсваш с него.Подло е да го лъжеш.Казваш,че момчето е студено.Ами може би усеща,че го мамиш,не мислиш ли?!
Ако толкова искащ да си с другия,скъсай с него,защо продължаваш да го лъжеш?От думите ти за възрастния...Съм сигурна,че иска просто да спи с теб,да те пробва как си...Казваш,че е много мил.Ами просто още не е получил това,което иска от теб.Просто забрави,че между вас ще се получи нещо свястно,най-много да ти разбие сърцето и да влоши дотоколкова отношенията с приятеля ти,че после и здрасти да не ти казва.
Ако искаш ласки,истински чувства и обич,бъди сугурна,че няма да ги получиш от женения.Той за децата си,собствената му плът и кръв не се интересува,пък за теб ли?Помисли малко.Спри!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Mmmmmm, gadjeto ti te e bilo. Ne znam ti kak go priema6, no az bih skusala s nego samo zaradi tova. Kakvoto i da si napravila ne e bil prav. "6te q promu6a sus kinjalna re4, no ot kinjala stoi, ruka, dale4-kakvato da proiznesa prisuda, ne biva izpulnitel da i buda". Ako ti e izneverqval zna4i ili se e 4uvstval zasegnat, ili mu e trqbvalo ne6to...popitai go direktno, ubedi go da e iskren, no o4akvai da te zaboli i to mnogo. Spored men e po-lo6o da si ne6tastno obvurzana otkolkoto svobodna. I vse pak mislq, 4e ako bqhte govorili otkrito i 4estno prez tezi 3 godini nqma6e da se stigne do tova polojenie.
Za jeneniq moga da ti kaja samo, 4e nejnostta, koqto ti trqbva moje6 da q nameri6 ot nqkoi na tvoite godini. Az ne bih priela da me uhajvat zaradi tova, 4e imam matka. Ne znam kakvo ti e minavalo prez glavata, kogato si priemala celuvkite, oba4e toi te podcenqva- zabravq, 4e si li4nost s nqkakvi ka4estva. Edinstvenoto, za koeto moga da te uprekna, tova e, 4e si bila krotkoto agunce i si turpqla. Momi4e, osuznai se- ne si ni4iq igra4ka, bi trqbvalo da si ima6 dostoinstvo i samosuznanie na emancipirana, silna, mlada jena! Tova v nikoi slu4ai ne zna4i 4e si malko po-bez4uvstvena ot pun, zna4i 4e moje6 da jivee6 i sama i pak da si 6tastliva i da se spravq6. Aide sega stiga si se vaikala, ami se stegni i si opravi bukiite, comprende?![]()
P.S. Da ti e obeca na u6eto 4e ot svalki s mnogo po-durti ni6to hubavo ne izliza. Zamisli se dali naistina go obi4a6 ili ti e prosto spasitelen poqs ot vrazkata ti s drugiq.
Kam drugite: Za6to parvo ne se zamislite kakvo q e nakaralo da se ostavi da zatune taka, a posle da posegnete kam torbata s vulgarnite dumi4ki? Roditelite mi sa6to sa razvedeni, taka 4e znam kakvo e, no mislite li 4e momi4eto, koeto e pusnalo temata e vinovno za popadaneto na vuprosniq tip? Ili pak moje da da go spre ot kru6kane? Tq e edna ot mnogoto...vqrno-mogla e da se predpazi ot popadaneto v taq situaciq, no v kraina smetka vsi4ki pravim gre6ki. Ne znam za vas, no az mislq 4e nqma smisul da q lin4uvame. Kato si opravi ka6ata bas durja, 4e ve4e 6te precenqva ne6tata dosta po-trezvo. Vajnoto e, 4e se e osuznala navreme, v posledniq moment, no navreme![]()
Da mu pravi6 podaruci vmesto da se izmukne6 ot ka6ata?!?! Lele male...ne bih deistvala taka, no jivota si e tvoi, razbivai si go ako iska6
i az 6e ti dam edin savet:zareji gi i dvamata mlada si o6te jivota e pred teb 6te sre6ne6 drugi,koito 6te te obi4at istinski i 6e ti davat nejnost ot koqto mai ima6 nujda(6tom nai mn zaradi tova si o6te s jeneniq)..moje i da postoi6 malko sami4ka dokato sre6ne6 mom4e koeto otnovo da te napravi 6tastliva,no pone 6te se 4uvstva6 dobre bez ogrizeniq na savesta(overqvam te) zabavlqvai se s priqteli s blizki.. nz.. prosto gi zareji i dvamata..![]()
Ти луда ли си?ТОЙ Е ЖЕНЕН!!!!!!!!Я се осъзнай!!!!!!И + т`ва 3 години не са малко ц-ц-ц !
6tom taka podhojda kam ne6tata (vijte posledniq i post) sam sigurna, 4e ne sujalqva i ne iska da prikliu4i ne6tata po nai-dobriq na4in. Taq prosto NE SUJALQVA i NE OSUZNAVA kude se e naburkala. Po4vam da se ubejdavam, 4e drugite sa pravi za neq.....
всеки ден откакто е заминал на море си говорим(когато може ми се обажда),не ме е забравил и мисли за мен и за това 4е е обе6тал да ми се обажда когато може.днес ми каза,4е иска аз да съм там с него и 4е с жената и децата му е ску4но,каза ми кога 6те се приберат и 4е 6те доиде о6те на другия ден да ме нацелува и да ми изяде "муцката"(устата).аз го попитах дали са се снимали и той каза,4е доста даже и аз му казах да донесе снимките да ги разгледам и той се съгласи.тъкмо 6те видя жена му,за6тото до сега не съм я виждала.виждала съм само едното му детенце и то на снимка.много е слади4ко и си прили4а на него.ами това е об6то взето новото...4акам о6те мнения...пи6ете ако искате
Az kakvo ti kazah v po-gornite mi mneniq (slun4evomomi4e)?! Kakvoto i da kazva6 TI-NE-ISKA6-DA-PROMENI6-NE6TATA. I neka ti kaja ne6to: sega si misli6, 4e te obi4a, ama kato po4ne da spi s tebe и му омръзнеш по някое време ще те заболи много повече. И нека те питам нещо: ТИ можеш ли да се влюбиш например в 3 годишно момченце, дори да може да решава задачи от висшата математика и да пише литературна критика? И не ми казвай, че можеш, защото при повече от 10-12 години разлика просто приемаш човека по съвсем друг начин (ако влагаш емоция, разбира се.) И това не ти го казвам аз- почети малко психология. Само ще ти кажа, че наистина не е възможно и ако имаше някакви чувства към теб те биха били само и единствено бащински. Но това, което го води кам теб е НАГОН. Казах ти- разсипвай си живота и нервите, прави каквото искаш. Аз и другите те предупредихме. Даже ти обясних защо. Еми до тук сме, какво повече да ти кажа...
П.С. Защо не поговориш с психолог- може да имаш някакъв маниакален комплекс, според мен е Синдрома (или комплекса) на Електра...
П.П.С.Моля те не приемай съвета ми като намек, че си луда- написах ПСИХОЛОГ![]()
Слушай си го тоя женения и много ще научишТой може да ти каже сега дори че е разведен и подобни глупости.Не бъди толкова доверчива като заначало.Той спокойно може да те лъже.Аз те съветвам оправи си отношенията с твоя приятел и престани с глупостите
izvinqvam se mnogo,no bix iskala da mi obqsni6 kakvo zna4i dumata NAGON,za6toto (moje da vi prozvu4i stranno,no)neznam kakvo ozna4ava...
Abe ti ne zaradi decata mu, kolkoto zaradi teb trqbva da go zareje6!!!Ti ima6 gadje s koeto moje6 da pravi6 sex i ne ti e iztrqbval nqkav dartak.Sa puk i da ti kazva 4e 6te se razcepite...Vkraina smetka kogato iska6 tezi ne6ta 6te mu go pokaje6, na nego si mu e samo za sexa i ni66tu drugo.Zareji go toq i si budi samo s gadjeto i mu dokaji 4e durji6 an nego i se opitai da promeni6 vliqnieto na sestra mu vurhu nego.
No Comment..... Ti prosto neznaesh kvo iskash kak moje da kazvash 4e obi4a6 priqtelq si kato v su6toto vreme se zabvash s drug... i tova 4e ne si spala s nego a samo se celuvash nezna4i 4e v e4e ne si izneverila na priqtelq si naprotiv opredeleno mu izneverqvash i normalno sestra mu da iska da vi razdeli tq ako e razbrala kakvo predstavlqvash nqma na4in da pozvoli da bude6 s brat i..... ne 4e iskam da te ubijdam no prosto ti kazvam samata istina i ti sama trqbva da si precenish v kakvo se prevru6ta6... i kvo namirash v tozi muj s jena i deca... ti trqq si nqkvo lape o6te koeto vuob6te ne razsujdava i se vurzva na purviq koito i kaje dve tri mili dumi4ki..... tva me otvru6tava![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
sestra mu ni6to neznae,a i ne za6toto e razbirala ne6to drugo za men,a prosto si me mrazi i ne moje da me tarpi!neznam i az kakva e pri4inata!jeneniq ne mi trqbva za sex,a za6toto se darji milo s men,no vie tova ne mojete da go razberete,za6toto sigruno do vas imate 4udesni gadjeta,koito vi obsipvat s cqlata obi4 i vnimanie na sveta,a moeto gadje samo znae da me obijda i da me udrq i t.n.4udq se i az kakvo pravq o6te s nego!opitvax se xilqdi pati da spasq polojenieto mejdu nas,no ne stava i ne stava,lesno e da kajete,4e trqbva da go zareja,no ne mi e tolkova lesno...tova vse pak sa si 3 godini i az sam sviknala s nego,a za obi4...........nz....................moje bi sled vsi4ko tova,koeto toi e napravil sprqmo men..............edva li moga da kaja 4e go obi4am,a i ako go obi4ax....nqma6e da pozvolq da stiga do tova polojenie 4e da imam vrazka i s drug 4ovek,a o6te po-malko jenen i s deca....
neznam vie kakvi xora ste tuk v tozi forum...znaete samo da obijdate i da sadite xorata,no nali vsi4ki gre6at...az sam iskala savet ot vas,a vie zapo4vate da me obijdate i da mi kazvate 4e sam k***a i takiva podobni ne6ta..opitaite se da razberete daden 4ovek i da se postavite na negovo mqsto a sled tova go sadete i go obijdaite...tova moga da vi kaja za sega...nqma smisal da vi razkazvam kakvi sa ni bili razgovorite po telefona,za6toto prosto vie i s tqx i bez tqx vse si me obijdate i sadite...taka 4e nqma smisal da si uslojnqvam polojenieto.........tova e ot men za sega...vijdate 4e 4esto otgovarqm i pi6ete mneniqta si ako iskate
momi4e ti dobr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e li si ???
tf a e napravo pedofilia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
q se osaznaii!!!!!!!!!!!!!
NE MU IZNEVERQVAI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
felacio za si4ki
Mila,az ti vlizam v polojenieto i mn dobre znam kakvo e...ako iskash mi napishi e-maila si,za da si pishem tam
jenen muj,razlika 21 god,gadje ot 3 godini...-spored men toi iska samo da go napravite i da se razkara-bahmy pedofiliqta
,stoi si s tvoito po dobre,no ako i tam razlikata e 21 ninam
a pa i onq ima 2 deca.... lellii ujas ujas..... nqqm dumi
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
iska6 li da ti pratq e_mail-a si v li4no saob6tnie i da si pi6em?v avb.bg e moq e_mail...otgovori mi...a za6to kazva6 4e me razbira6 i mi vliza6 v poljenieto?i ti li si se zabyrkala v takava ka6a kato men?napravo neznam kade se namiram i kakvo vyr6a...ne6to stra6no se slu4va v moq jivot...
nqma da se nahvurlqm vurhu teb kato te nari4am takava i takava prosto nqmam pravo na tova vse pak sme hora i ponqkoga gre6im nali taka za6o trqbva da se obijdame vse pak momi4eto tarsi pomo6t i suvetza da znae kak da postupi..........az 6e di dam priqtelski suvet zareji go tozi pove4e ot qsno e 4e iska samo da te izpolzva za da zadovoli nujdite si qvno e popadnal v kriti4eskata vuzrast.......jivei jivota si sas gadjeto si i se zabavlqvai no ne pozvolkqvai na takiva hora kato jeneniq da se doblijavat do teb..napravo me e gnus ot takiva ....naprazno e da pi6a 4e ima deca ,semeistvi i t.n ot eti4na gledna to4ka i nemoralno tova negovo povedenie otstrana na vsi4ki vas koito se namirate v negovata mreja ot luji i izmami..........ti si tazi koqto re6ava i vzemi nai pravilniq izbor za teb...a ti znae6 koi e toi....
mn stranno we oshte se 4udq kak moje-i s fr go komentirahme.... tctctc ujas
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!