- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- daite mi saveta si kakvo da napravq!mn.molq,pomognete mi!
absoliutno sym syglasna =D> I tva ne moga vob6te da go opi6a tvoito ima seriozen priqtel,hodi s myj koito ima semeistvo i iska syvet dali da izneveriПървоначално написано от LuCkY^YoU
Spored men trqbva da priklu4i6 s jeneniq i da priznae6 vs na priqteliq ti i ako trqva da se razdelite.Kvo e tva tvoito edin mesec sys jenen myj.I tq sestra mu 6tqla da vi razdeli,mi mnoo qsno misli za brat si
Da iskam,prati mi e-maila si.Posle shte ti obqsnq zashto kazvam,che te razbiram
най-накрая да не намери човек на този свят,който да ме разбира и да не ме нагрубява и обижда по всевъзможни начини............Първоначално написано от Sexapilna_kukla
ako nqkoi iska neka da dade mnenieto si.interesno mi e kolko sa xorata koito bixa mogli da me razberat i kolko sa tezi koito znaqt samo da sadqt i obijdat bez da mogat da se postavqt na mqstoto na otsre6tniq 4ovek...xaide pi6ete...4akam mneniqta vi i ako imate vaprosi 6te vi otgovarqm
Гледай сега....животът си е твой,ти решаваш кактво да правиш нали така...по този повод ти казвам,че не трябва да взимаш толкова навътре чуждото мнение...просто хората лесно съдят,да това е мн лесно,но без да се поглеждат тях си...няма толкова праведни хора,толкова безгрешни на този свят,всеки прави грешки.Просто повечето неща се съдят от хората,поради наложените обществени порядки.Аз те разбирам,не те съдя,но просто ти казвам,че и аз съм минала по горе долу подобна история и не е хубаво,просто го разбрах.Разбрах най-вече,че по този начин аз не се чувствам щастлива.Това исках да ти кажа.Изглеждаш ми умно момиче и ти казвам,че можеш да имаш много повече от приятел,който не те цени и от този женен мъж,който няма да ти даде всичко от себе си,в това съм сигурнаПървоначално написано от pak pi6a az...
abe ti nared li si?!ta toi ima 2 deca i e jenen.ne stiga 4e e bokluk 6tom ne gi za4ita za ni6to,mi i ti poddava6 i se 4ydi6 dali da izneveri6 na dudlgogodi6niq si priqtel s nqkuv bokluk?!!!!!!!!!!
mislq 4e ne6to ne si dobre ne se obijdai
мисля, че така или иначе ти ще преспиш със женения мъж. съвети или не сърчицето ти явно го иска, макар съвеста ти да е будна. въпроса ми е само какво ще правиш от там нататък?! тази връзка не може да продължи вечно все пак. пък и тази Огромна разлика от 21 години...помисли кое е най-доброто за теб, но внимавай да не вземеш грешен завой
![]()
защо винаги жените праите сичко толкова сложно...и кво подяволите търсиш с женен мъж...
пфф...даже не искам да си го предстаам тоо чвор....баси женен и прай некфи ученически свалки...такиа не са мъже...![]()
mila,nqma da prespq s jeneniq!toi razbira,4e kazvam NE i vapreki 4e samo mi se moli i me ubejdava az pak otkazvam...ako iska da e s men i naistina ima 4uvstvam kam men 6te 4aka.pomislete malko:ako e samo za da me vkara v legloto si 6te6e li da e s men 3 meseca?6te6e li da idva vsqka sedmica da me vijda?6te6e li da izminava celiq tozi pat-160 km da e s men?nqma li v negoviq grad momi4eta ili jeni s koito moje da si legne?pomislete i varxu tezi vaprosi malko...moje i da se zablujdavam,no malko ili mnogo toi ima ne6to kam men,a ne e samo tova da me vkara v legloto...vseki 4ovek e razli4en i s razli4no misleneПървоначално написано от anito.sl
LuCkY^YoU написа:
eto zaradi takiva kato teb vsi4ki jeni ni nari4at kurvi!kato ima6 seriozna vruzka ot 3 godini, kakvo pravi6 s jenen 4ovek??ti mozuk ima6 li?est 4e nqma da mu izneveri6 na tvoq 4ovek!ako nqma6 4uvstva kum nego se razdelete, no ne go mami po toq grozen na4in!adski typo!toi sig te obi4a..ostavi toq jeneniq!vseki iska da "ebne" ne6to po-mlado,izvinqvam se za izraza.6te mu razvali6 semeistvoto!pomisli i za decata mu, za jena mu..toi sus sigurnost te luje za da te iz4uka..vnimavai mnogo!!az na tvoe mqsto vednaga bih priklu4ila s nego i bih istanala s priqtelq si...ne se pravi taka,za6toto nakraq ti 6te si preebanata
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Първоначално написано от LuCkY^YoU
{}
LOVE SI ROSEN!!!{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P} {P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}
az te razbiram!dai mi maila si da si pi6em i da ti razkaja moiata istoria
Vij sega,mili4ka,mislq,4e si tvurde zabludena ako si misli6,4e tri meseca sa tvurde mnogo i nepremenno dokazvat 4uvstvata mu kum teb!Ne e evqrno toi ako iska da legne s teb i ako ti si "nedosegaemoto momi4e" 6te bude s teb ne 3 meseca,a tri godini za da mu pusne6!Q puk si predstavi,4e ti si vlubena,a toi vsu6tnost e groznik otvsqkude i nikoq druga ne mu se vruzva?!Kakto obiknoveno dosta 4esto stava vupros za "prevruzkata na o4ite"dokato si vluben mislq,4e nai-malkoto trqbva da si razbrala kak edin 4ovek dokazva lubovta si ili pone da ima6 beglata predstava,a za men opr edin muj ne dokazva lubovta si kato obqsnqva"emi ne se razbiram s jena mi,ne prekarvam i bez tva mn vreme s decata si,predpo4itam da sum s tebe"Ako naistina e taka togava za6to vse o6te e obvurzan(jenen)muj???Zadavala li si si tozi vupros!Znae6 li,4e na takiva az,kakto i mn drugi im vikat pedofili i to4no tezi davat milo i drago da "bodnat ne6to mlado i zeleno kato teb i za jalost ti si mai to4no takava mlada,zelena i naivna!!!Sorry skupa,no ne mislq,4e si zaslujava da provali6 sobstveniqt si jivot i 6tastie zaradi edna iluziq,za6toto ne sled dulgo magiqta 6te iz4ezne,semeistvoto mu 6te razbere za teb i kakvo...?Kakvo pravi6 togava...???Jena mu idva pri tebe obijda te,naranqvate,deceta mu pla4at vku6ti i te proklinat,4 si otnela ba6tinata mu obi4 kum tqh!Nedei pomisli naistina dobre!6tom otg ti e NE togava kvo tursi6 s toq 4ovek,6tom gajeto ti ti dava i obi4,i strat,i razbiratelstvo i vs kakvo pove4e iska6????MN 6te sburka6 pomisli trezvo i kolkoto i da go obi4a6,i kolkoto i da te boli ostavi jeneniqt muj na mira i si budi vqrna na tvoeto mom4e,za6toto v protiven slu4ai za men sine samo bokluk(zaradi vs argumenti,koito ti dadoh za jeneniqt muj),no i 4ista kurva sujalqvam,no to4no taka 6te mislq ako ba6ta mi izneverqva6e na maika mi,ne idva6e s men i ne e do men,kogato imam nai-gol nujda ot nego zaradi nqkva na moqta vuzrast!E,4estno da ti kaja ako tva be6e moqt ba6ta purvo negho 6tqh da namrazq,a posle i taq k***a da prebiq(vupreki,4e ne sum za nasilieto)!!!Uspeh ti pojelavam i pi6i vse pak kakvo re6enie si vzela![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
to4no v tova e problema-gadjeto mi ne mi dava laskite,nejnostta i vnimanieto ot koeto imam nujda.v na4aloto vsi4ko be6e razli4no,no sega toi mnogo se promeni i az ne moga da jiveq ve4e taka.imam nujda ot tova nqkoi da mi pokaje 4e ozna4avam ne6to za nego,a ne da me obijdat samo i da me pravqt na "parcal"(kakto gadjeto pravi s men) i to za6toto mi se sardi za palni gluposti,a neznam kakvo ostava ako razbere za drugata mi vrazka.az nikoga nqma da pozvolq na jeneniq maj da ostavi jenata i decata si.moje dvamat da ne se razbirat i da ne mogat da se gledat,no trqbva da sa zaedno i da se grijat zaedno za decata si,za6toto zaedno sa gi sazdali.tozi 4ovek ozna4ava mnogo za men i kogato sam s nego az se 4uvstvam prekrasno,zabravqm za vsi4ko ostanalo,koeto e okolo men.prosto toi me kara da se 4uvstvam neveroqtno 6tastliva i mi pokazva 4e i az ozna4avam ne6to za nego.Първоначално написано от Sweet girl
Ne te razbiram!Za6to togava sled kato se 4uvstva6 taka si vse o6te s gajeto si,po tozi na4in naranqva6 i nego i samata sebe si!A 6to se otnasq do tova dali 6te pozvoli6 ili ne da napusne jeneniqt jena si-ami dali bolkata nqma da e po-golqma za jena mu kogato nau4i,4e toi q mami pod nosa i i v su6toto vreme e s neq?Ne misli6 li,4e trqbva da i priznae ako 4uvstvata mu kum teb sa naistina silni i da se razdelqt,za6toto povqrvai mi bolkata koqto 6te pri4inite s glupavata si vruzka na jenata i decata mu ne moje da se namali ot facta dali gi e izostavil ili ne,naprotiv ako gi e ostavil pone nqma da bude mamena(negovata jena),a 6to se otnasq do teb-ne budi naivna kolko vreme misli6,4e 6te trae tazi vruzka?godina,dve,tri i posle kakvo?Ti 6te si v razcveta na godinite si,a toi 6te navliza v kriti4eskata!Nedei,pomisli za svoeto i bude6teto na semeistvoto mu!To toi 6tom e trugnal taka,ne,4e nqma dasi nameri nqkoq druga po-mlada,no pone tvoqta suvest 6te bude 4ista,4e ne ti si opropustila 5 jivota(svoq,negoviq,neiniq i na dvete mu deca)Horata sa kazali,4e kogato obi4a6 ponqkoga se nalaga da pravi6 jertvi,a ti opredeleno trqbva da q napravi6 kolkoto i da go obi4a6,za6toto v protiven slu4ai bolkata,unijenieto i lujite 6te budat su6tite,no pove4e i 6te budat razbrani,no s mn pove4e bolka i sulzi ot vsi4ki vi!!!Pomisli si hubavo kakvo pravi6!!!!Aide uspeh i pi6i za vzetoto ot teb re6enie,no spored men za jalost nakraq 6te si ot dva stola-na zemqta![-o< molq se da ne e taka
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
ne te razbiram tova sa 21 godini pove4e tva e sa6toto kato da se 4uka6 s ba6ta si
ne6to ne si vav red ti kvo misli6 samo za sebe si kvo nameri v toq "dqdka"
pomisli li za gadjeto si i za saprugata i nai ve4e za decata kvo ot tva 4e toi ne se pribira pri tqh tva ne e tvoq rabota
a ako tvoq ba6ta napravi to4no tova zabie se s nqkoq kolkoto teb ili moje bi po malka ot teb? kak 6te se po4uvstava6 ne e istina kakvi ne6ta pravqt horata razbiram da e godina dve po golqm ot teb are moje i malko pove4e ama ti bie6 sqkvi granici
ne moga da povqrvam
ti si si cqla razvratnica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
priqtelq ti ne te zaslujava pone 6te mu kaje6 li gorkiq
Да,ще бъде и 3 години като му е мерак да легне с теб.Един 3 години ме преследваше само и само,щото не му пусках.Те искат да получат на всяка цена това,което не могат да имат. Онези от неговия град са прекалено лесни,това ти трябва да го разбереш,а не да ни убеждаваш нас,че щом е 3 месец,значи има чувства.Еми миналото лято така един пропътува 500 км,заради едно момиче само заради сексаПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от LuCkY^YoU
съгласна съм
tova 4e nqkoi bil te presledval 3 godini za sex e prosto nai-golqmata tapotiq koqto pro4etox ot vsi4ki mneniq...-nikoi glupak nqma da 4aka nqkoq si 3 godini da mu pusne...da,no onzi deto e izminal 500 km ne go pravi vsqka sedmica po 2 pati,nali?i ne i e zvanql i sutrin i sledobqd,a ponqkoga,kogato izliza s priqteli i prez no6ta...znae6 li kolko mi e priqtno i spokoino v pregradkite mu?znae6 li kak postoqnno mi povtarq 4e mu e mnogo xubavo s men?znae6 li kak me gleda?kak mi namiga?kak mi se radva?-takova vnimanie nikoi do sega ne mi e otdelql...makar da go vijdam dva pati v sedmicata toi mi dava ne6ta koito gadjeto mi ne moje da mi dade ako go vijdam dori vseki den...a vie kakvo si mislite?-4e jena mu si nqma lubovnik li?-i kakvo?-tq 6te sedi i 6te 4aka maja i da se pribere vka6ti samo za da se naspi,naqde,da pogleda malko tv i da obarne vnimanie na decata si?-mislite li 4e tova e vazmojno,za6toto az ne mislq taka.bratov4edka(tq e jenena) mi xodi s maja si pri tqx da sedqt dva dni i mi kaza,4e jena mu bila kazala:ne use6tam negovoto otsatsvie,za6toto vinagi ima nqkoi pri men da mi pravi kompaniq...e,kakvo e tova?-edna jena da kaje 4e ne use6ta otstastvieto na maja si...ne zna4i li 4e i toi ve4e i e bezrazli4en?sigurna sam 4e bratov4edka mi NE me laje.ne moje pak celiq grad da e tolkova lesen...vijdam 4e se opitvate da me razubedite,az sa6to se opitvam da se razubedq,no nqkak sarceto mi kazva 4e iska da e s nego...prosto ne moga da vi opi6a 4uvstvoto koeto izpitvam kogato sam s nego,kogato go vidq da se usmixne,kogato me celuva,kogato govorim po telefona...a mejdu drugoto godinkite izob6to ne mu li4at i razlikata mejdu nego i tati ne e malka(v smisal tati e po-golqm ot nego s 15 god.)vijdam 4e ne sre6tam podkrepa i donqkade e normalno,no ne mislite li 4e e kraino vreme da se osavremenite malko...gledate li filmi,vijdate li 4e v stranite ot ES tova e ne6to normalno????????Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
Хахахахахаах е тука вече ме уби от смях честно...как може да си толкова наивна...Слез от облаците и спри да гледаш толкова розови филми...кво като ти обръща толкова внимание,тва изобщо не значи,че непременно е ТОЛКОВА МНОГО ВЛЮБЕН....за него си просто плячка...а дали не го прави и с други ааа...дали не пътува и да ходи при други...ох моля ти се-отвори си очите!!!Подкрепях те,защото си мислех,че имаш малко повече мозък.(извинявам се ама си е така)ПЛюс тва да-3 години едно момче ме гонеше за секс...И да представи си има ги такива тъпаци!!!
napalno sam saglasnaПървоначално написано от mnogomili4kata-sf
Nai-dobre skysai sas jeneniq,za6toto toj ni6to ne moje da ti predloji...A kym drugoto si gadje se izqsni kakvo izpitva6 .Uspeh![]()
sexY_mackA90
TI SI BILA MNOGO ELEMENTARNA JENKA BE!!!!!!!!![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!