- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- daite mi saveta si kakvo da napravq!mn.molq,pomognete mi!
И азПървоначално написано от ANGEL4E
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
...Ако стана президент ще се боря...ще стана антикучколяк......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PO temata: ili zarqzvash gadjeto ili zarqzvash onq tupak..ne vidi6 li , che iska samo da te ebe..a puk i ti mislish li we.. ti sigurno si kolkoto decata mu..tva e izvrateno..vse edno da pravi sex s decata si, a ti s bashta si..![]()
NIKOGA!!!
abe xora,napisax vi 4e razlikata medju nego i tati e 15 godini,a negovite deca sa po-malki ot men,za6toto ednoto e v parvi ili vtori klas,a drugoto e bebe...sega 6te vi napi6a kakvo mi be6e napisal v sms,ama to4no duma po duma:"milo.obi4am te i iskam da sme zaedno forever.No sadbata e gadna."tezi dumi mislite li 4e sa na 4ovek,koito iska samo sex ot men?????ne sam naivna,a prosto ne sam kato vas-samo da znaete da sadite xorata sqka6 vie ste savar6enni...na men tova mi se e slu4ilo i vie go namirate za ne6to mnogo lo6o,a na vas moje da vi se slu4i ne6to drugo koeto az namiram za lo6o,no ne si mislete 4e i vas ne moje da vi spoleti podobna sadba,za6toto i az kazvax:nikoga ne bix obarnala vnimanie na jenen 4ovek...,no kakvo stana?-NIKOGA NE KAZVAI NIKOGA,A?tazi pogovorka e vqrna...
prosto nqmam dumi...svar6iha ..... ... ...ABE TI DOBRE LI SI VE !? RAZLIKA-21 GODINI ! TOI E JENEN I IMA 2 DECA ! KAK MOJE ! nqkoi ot mneniqta sa mnogo vqrni ! to4no zaradi takvia kato teb nqkoi kazvat na jenite kurvi !
Според мен трябва да зарежеш женения мъж, първо - защото имаш връзка със супер според теб момче(цели 3 ГОДИНИ), второ - можеш поне малко да разбереш някои работи от неговото държание не само към теб, но и към околконите му, смисъл той е женен с там колкото деца беше, не се разбира с жена си (което е мн лошо според мен), трето - това че ти говори нежно не е единствения фактор, по който можеш да съдиш дали те харесва или не(или обича), според мен е много по-важно какво прави за да ти докаже, че те обича, а при случая с въдиците малко ме издрани това, което той е казал. И да и аз мисля, че си доста наивно момиче. Тази 21 годишна разлика не е много удачна, но и аз мисля, че годинките мн мн нямат значение, но ВАЖНОТО според мен е, че ТОЙ НЕ Е ЧОВЕКА ЗА ТЕБ, просто СЛЕЗ ОТ РОЗОВИЯ ОБЛАК, НА КОЙТО СИ СЕ ИЗЛЕГНАЛА ДОСТА УДОБНО.
WooooooooooooooooooooooooooW малееее 21 год. разлика ??? пак сериозна връзка (3г.) тцтцтц не му изневерявай !!!!
а бе авторката а на колко годинки си ?
kak moje da si tolkova naivna be momiche!? kakvo hilqdi choveka ti dadoha mnenieto si koeto e tochno obratnoto na tvoeto i na vsi4ki e ednakvo a ti kvo!???? da ne bi samo ti da si prav a si4ki ostanali da greshat!????
na 17 godini sam!nqkade mislq 4e go bqx pisala,no moje bi ne si pro4el vsi4ki mneniq ot temata...Първоначално написано от DaDdY_BoY
dobre,uspqxte da me ubedite!osaznax,4e naistina nqma smisal da sam s jeneniq,a i ne6tata mejdu men i gadjeto zapo4naxa da se opravqt...neznam i az kak...samo,4e sega iskam da vi pomolq kakvo to4no da kaja na jeneniq i po kakav na4in-po telefona,s sms ili s pismo ili napravo kato se vidim??????molq vi kajete mi,daite mi savet kak da priklu4a tazi bezsmislena vrazka,koqto ne samo se okaza istinska gre6ka,a i adski mnogo sajalqvam za tova 4e pozvolix izob6to da q ima...kajete mi kakvo da mu kaja i kak???????molq vi........4akam otgovori......
mnoooogo besen film...jalko 4e ne obi4am sapunki...
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
На мен пък коментара и ми хареса. Ко кат не може да пише. ХаХА... Така.. и с тебе съм съгласна. Абе с две думи - нямам думи, с три думи - наистина нямам думи. Не си проваляй живота. Ти изобщо държиш ли на човека до себе си, че с тоя дъртак си се захванала. Иска да ебе това е!Първоначално написано от LuCkY^YoU
ti izob6to vidq li poslednoto mi mnenie?Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
Eee браво щом ще го зарязваш!!! =D> =D> =D> Но....казваш,че гаджето ти те е удрял....някак не разбирам как нещата са почнали да се оправят,трябва да обясниш по-подробно,но ако те е биел,това не значи че няма да го повториразбираш ли тр да внимаваш,дано да те удря пак,но ако го направи го зарязвай!
Kvi sa tiq izvrateni istorii be ???!!! 21 godini razlika 4e toq moje da ti bade ba6ta ta dori i Dqdo !!!! Po dqvolite
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Такива като теб ако видя по улицата бих ги размазала.Те развалят всичко.Вие сте едни секс машини и винаги ще сте на заден план.Просто е отвратително това което правиш.Ходи при лекар да те прегледа.Изчетох до 5-6 страница и ми втръсна,щото си губя времето за пикла като тебе дет не струва нищо.Как изобщо СМЕЕШ как ходиш,как спиш,КАК ГЛЕДАШ ВАЩЕ?!Не за това че е по стар а ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ Е ЖЕНЕН ПО ДЯВОЛИТЕ.ПОВТАРЯМ ЖЕНЕН С ДЕЦА!Направо ми ела да те пребия смотла
Е така те харесвам.Кажи му че си имаш гадже и за разлика от него ти държиш на момчето си.Кажи че не го обичаш и че това което причинява на жена си е животинско и тя не го заслужава.Кажи му всичко ВСИЧКОПървоначално написано от avtorkata
Браво мойто момиче....евала,че се осъзна...ама как станаха нещата,кажи?!Най-добре се вижте и не му давай да си помисли,че може да мине метъра...приключи ги от раз като му кажеш,че тази връзка не ти носи удовлетворение,безсмислен е и не искаш повече да продължава.Не му давай само отворени вратички,да си мисли,че може да замаже нещата като ти каже "Амааа аз ще ти дам всичко,което ти липсва" и тем подобни обещания...не давай да ти замаже очите и да те разубеди,едва ли би се предал лесноПървоначално написано от avtorkata
mili4ka mn sry 4e 6ti go kaja ama si mnogo luda:
1) hodi6 s jenen mij ti si nenormalna-toi ima hena deca(da razvali6 semeistvoto li ima6?)
2)razlikatavi e nad 20 godini we![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3)ti si ima6 gadje ot 3 godini
4)ranarqva6 i 2-mata po tozi na4im we
5)ako si momi4e s dostoinstvo ne pravi pove4e takiva ne6ta
6)ako naistina obi4a6 gadjeto si ostani s nego i go zaebi dr jenen e se pak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
molq te da si pomisli6 za tezi ne6t koito ti kazax se pak moje da stane mn lo6o i togava vru6tane nqma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ae bati ku4kite det ste stanali we.v toq forum kolko li temi sre6tanh det vsqka hodila s jenen maj.ebati pu*kite det ste.kak ne ve e sram we.q si gledai gadjeto det si s nego ot 3 godini.kak moje da ima6 seriozna vrazka i na si4koto otgore da se mlqska6 i natiska6 sas jenen maj.zandani prosti nqmate si druga rabota mi tragnali da razvalqt semeistavata na horata.ostavi go da bade sas decata si(6tom ne se razbira sas jena si).toi iska ot tebe da si legnete nqkolko pati kogato mu potrqbva6 tebe 6te vika sled vreme ako ne se otkaje6 ot nego.toi moje da ti e ba6ta e.maneeeeeeeeee ebati filmite...![]()
tapi ste e.golemi madami stanahte si4kite nqma da si fanete gadjeta na va6ta vazrast ami mi tragnali sas jeneni maje da si razvqvat gaza nalqvo nadqsno.va6te kvo biha ti kazali kato razberat?!6te ti bade li hubavo ako ba6tati ve ostavi tebe i maika ti(i ako ima6 brat ili sestra)zaradi nqkva pikla?!nqq sigurno da ti e mn gotino.6toto lipsata na koito i da e edin ot roditelite se 4uvstava tva e momi4e pomisli si mn dobre kvo prai6.gledai si gadjeto i ostavi 4oveka da se opravq........................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nqkoi drug ima li predlojenie kak da mu kaja,4e iskam vsi4ko medju nas da priklu4i?kakvo da mu kaja?po telefona li?s sms li?kato se vidim ili kak?kajete?4akam otgovori...
aha i az mislq taka....ne e hubavo taka we 4ove4eПървоначално написано от LuCkY^YoU
Po-dobre my kaji po telefona ili na sms da ne ako my kaje6 na jivo da ti napravi ne6to(neiskam da si go pomislqm daje).Toi e pedofil-mn se pazi moje daje da se posavetva6 s nqkoi vazrasten da si po za6titena!Vqrno 4e e malko kyrvensko ot tvoq strana no se pak se pazi MNOGO!!!