.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 162
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ANGEL4E
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Хахахахахаах е тука вече ме уби от смях честно...как може да си толкова наивна...Слез от облаците и спри да гледаш толкова розови филми...кво като ти обръща толкова внимание,тва изобщо не значи,че непременно е ТОЛКОВА МНОГО ВЛЮБЕН....за него си просто плячка...а дали не го прави и с други ааа...дали не пътува и да ходи при други...ох моля ти се-отвори си очите!!!Подкрепях те,защото си мислех,че имаш малко повече мозък.(извинявам се ама си е така)ПЛюс тва да-3 години едно момче ме гонеше за секс...И да представи си има ги такива тъпаци!!!
    napalno sam saglasna
    И аз
    Хакерка с пистолет !!!

Guest
    ...Ако стана президент ще се боря...ще стана антикучколяк......

PO temata: ili zarqzvash gadjeto ili zarqzvash onq tupak..ne vidi6 li , che iska samo da te ebe..a puk i ti mislish li we.. ti sigurno si kolkoto decata mu..tva e izvrateno..vse edno da pravi sex s decata si, a ti s bashta si.. NIKOGA!!!

Guest
    abe xora,napisax vi 4e razlikata medju nego i tati e 15 godini,a negovite deca sa po-malki ot men,za6toto ednoto e v parvi ili vtori klas,a drugoto e bebe...sega 6te vi napi6a kakvo mi be6e napisal v sms,ama to4no duma po duma:"milo.obi4am te i iskam da sme zaedno forever.No sadbata e gadna."tezi dumi mislite li 4e sa na 4ovek,koito iska samo sex ot men?????ne sam naivna,a prosto ne sam kato vas-samo da znaete da sadite xorata sqka6 vie ste savar6enni...na men tova mi se e slu4ilo i vie go namirate za ne6to mnogo lo6o,a na vas moje da vi se slu4i ne6to drugo koeto az namiram za lo6o,no ne si mislete 4e i vas ne moje da vi spoleti podobna sadba,za6toto i az kazvax:nikoga ne bix obarnala vnimanie na jenen 4ovek...,no kakvo stana?-NIKOGA NE KAZVAI NIKOGA,A?tazi pogovorka e vqrna...

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    prosto nqmam dumi...svar6iha .. ... ... ...ABE TI DOBRE LI SI VE !? RAZLIKA-21 GODINI ! TOI E JENEN I IMA 2 DECA ! KAK MOJE ! nqkoi ot mneniqta sa mnogo vqrni ! to4no zaradi takvia kato teb nqkoi kazvat na jenite kurvi !

Според мен трябва да зарежеш женения мъж, първо - защото имаш връзка със супер според теб момче(цели 3 ГОДИНИ), второ - можеш поне малко да разбереш някои работи от неговото държание не само към теб, но и към околконите му, смисъл той е женен с там колкото деца беше, не се разбира с жена си (което е мн лошо според мен), трето - това че ти говори нежно не е единствения фактор, по който можеш да съдиш дали те харесва или не(или обича), според мен е много по-важно какво прави за да ти докаже, че те обича, а при случая с въдиците малко ме издрани това, което той е казал. И да и аз мисля, че си доста наивно момиче. Тази 21 годишна разлика не е много удачна, но и аз мисля, че годинките мн мн нямат значение, но ВАЖНОТО според мен е, че ТОЙ НЕ Е ЧОВЕКА ЗА ТЕБ, просто СЛЕЗ ОТ РОЗОВИЯ ОБЛАК, НА КОЙТО СИ СЕ ИЗЛЕГНАЛА ДОСТА УДОБНО.

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    WooooooooooooooooooooooooooW малееее 21 год. разлика ??? пак сериозна връзка (3г.) тцтцтц не му изневерявай !!!!

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    а бе авторката а на колко годинки си ?

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    kak moje da si tolkova naivna be momiche!? kakvo hilqdi choveka ti dadoha mnenieto si koeto e tochno obratnoto na tvoeto i na vsi4ki e ednakvo a ti kvo!???? da ne bi samo ti da si prav a si4ki ostanali da greshat!????

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DaDdY_BoY
    а бе авторката а на колко годинки си ?
    na 17 godini sam!nqkade mislq 4e go bqx pisala,no moje bi ne si pro4el vsi4ki mneniq ot temata...

avtorkata
    Guest
    dobre,uspqxte da me ubedite!osaznax,4e naistina nqma smisal da sam s jeneniq,a i ne6tata mejdu men i gadjeto zapo4naxa da se opravqt...neznam i az kak...samo,4e sega iskam da vi pomolq kakvo to4no da kaja na jeneniq i po kakav na4in-po telefona,s sms ili s pismo ili napravo kato se vidim??????molq vi kajete mi,daite mi savet kak da priklu4a tazi bezsmislena vrazka,koqto ne samo se okaza istinska gre6ka,a i adski mnogo sajalqvam za tova 4e pozvolix izob6to da q ima...kajete mi kakvo da mu kaja i kak???????molq vi........4akam otgovori......

Град
    In The Middle Of Nowhere
    mnoooogo besen film...jalko 4e ne obi4am sapunki...
    Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    sexy_macka90 skupa aide molq te stiga si izprostqvala nau4i se 1vo da pi6e6 kato horata i posle se pravi na otvorena.ne6to vuv vsqka tema zabelqzvam nqkvu kuhi komentari.ako ne znae6 kak da se izkaje6 prosto ne go pravi.ni6to li4no
    На мен пък коментара и ми хареса. Ко кат не може да пише. ХаХА... Така.. и с тебе съм съгласна. Абе с две думи - нямам думи, с три думи - наистина нямам думи. Не си проваляй живота. Ти изобщо държиш ли на човека до себе си, че с тоя дъртак си се захванала. Иска да ебе това е!

Повече от фен
    eto zaradi takiva kato teb vsi4ki jeni ni nari4at kurvi!kato ima6 seriozna vruzka ot 3 godini, kakvo pravi6 s jenen 4ovek??ti mozuk ima6 li?est 4e nqma da mu izneveri6 na tvoq 4ovek!ako nqma6 4uvstva kum nego se razdelete, no ne go mami po toq grozen na4in!adski typo!toi sig te obi4a..ostavi toq jeneniq!vseki iska da "ebne" ne6to po-mlado,izvinqvam se za izraza.6te mu razvali6 semeistvoto!pomisli i za decata mu, za jena mu..toi sus sigurnost te luje za da te iz4uka..vnimavai mnogo!!az na tvoe mqsto vednaga bih priklu4ila s nego i bih istanala s priqtelq si...ne se pravi taka,za6toto nakraq ti 6te si preebanata
    syglasna sym i iskam da dobawq...ZA BOGA TI SI NA WYZRASTTA NA DECATA MU NQKADE...TOQ E PEDOFIL!!!!

otgovor za BUBU_to4ka_TO
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
    eto zaradi takiva kato teb vsi4ki jeni ni nari4at kurvi!kato ima6 seriozna vruzka ot 3 godini, kakvo pravi6 s jenen 4ovek??ti mozuk ima6 li?est 4e nqma da mu izneveri6 na tvoq 4ovek!ako nqma6 4uvstva kum nego se razdelete, no ne go mami po toq grozen na4in!adski typo!toi sig te obi4a..ostavi toq jeneniq!vseki iska da "ebne" ne6to po-mlado,izvinqvam se za izraza.6te mu razvali6 semeistvoto!pomisli i za decata mu, za jena mu..toi sus sigurnost te luje za da te iz4uka..vnimavai mnogo!!az na tvoe mqsto vednaga bih priklu4ila s nego i bih istanala s priqtelq si...ne se pravi taka,za6toto nakraq ti 6te si preebanata
    syglasna sym i iskam da dobawq...ZA BOGA TI SI NA WYZRASTTA NA DECATA MU NQKADE...TOQ E PEDOFIL!!!!
    ti izob6to vidq li poslednoto mi mnenie?

Guest
    Eee браво щом ще го зарязваш!!! =D> =D> =D> Но....казваш,че гаджето ти те е удрял....някак не разбирам как нещата са почнали да се оправят,трябва да обясниш по-подробно,но ако те е биел,това не значи че няма да го повтори разбираш ли тр да внимаваш,дано да те удря пак,но ако го направи го зарязвай!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от otgovor za BUBU_to4ka_TO
    Цитирай Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
    ti izob6to vidq li poslednoto mi mnenie?
    izvinqvai no kak da vidq poslednoto ti mnenie kato ne znam koi/q si sled kato nick-a ti e 'otgovor za BUBU_to4ka_TO'

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Kvi sa tiq izvrateni istorii be ???!!! 21 godini razlika 4e toq moje da ti bade ba6ta ta dori i Dqdo !!!! Po dqvolite
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Такива като теб ако видя по улицата бих ги размазала.Те развалят всичко.Вие сте едни секс машини и винаги ще сте на заден план.Просто е отвратително това което правиш.Ходи при лекар да те прегледа.Изчетох до 5-6 страница и ми втръсна,щото си губя времето за пикла като тебе дет не струва нищо.Как изобщо СМЕЕШ как ходиш,как спиш,КАК ГЛЕДАШ ВАЩЕ?!Не за това че е по стар а ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ Е ЖЕНЕН ПО ДЯВОЛИТЕ.ПОВТАРЯМ ЖЕНЕН С ДЕЦА!Направо ми ела да те пребия смотла

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от avtorkata
    dobre,uspqxte da me ubedite!osaznax,4e naistina nqma smisal da sam s jeneniq,a i ne6tata mejdu men i gadjeto zapo4naxa da se opravqt...neznam i az kak...samo,4e sega iskam da vi pomolq kakvo to4no da kaja na jeneniq i po kakav na4in-po telefona,s sms ili s pismo ili napravo kato se vidim??????molq vi kajete mi,daite mi savet kak da priklu4a tazi bezsmislena vrazka,koqto ne samo se okaza istinska gre6ka,a i adski mnogo sajalqvam za tova 4e pozvolix izob6to da q ima...kajete mi kakvo da mu kaja i kak???????molq vi........4akam otgovori......
    Е така те харесвам.Кажи му че си имаш гадже и за разлика от него ти държиш на момчето си.Кажи че не го обичаш и че това което причинява на жена си е животинско и тя не го заслужава.Кажи му всичко ВСИЧКО

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от avtorkata
    Браво мойто момиче....евала,че се осъзна...ама как станаха нещата,кажи?!Най-добре се вижте и не му давай да си помисли,че може да мине метъра...приключи ги от раз като му кажеш,че тази връзка не ти носи удовлетворение,безсмислен е и не искаш повече да продължава.Не му давай само отворени вратички,да си мисли,че може да замаже нещата като ти каже "Амааа аз ще ти дам всичко,което ти липсва" и тем подобни обещания...не давай да ти замаже очите и да те разубеди,едва ли би се предал лесно

ti kuku li si we?
    Guest
    mili4ka mn sry 4e 6ti go kaja ama si mnogo luda:
    1) hodi6 s jenen mij ti si nenormalna-toi ima hena deca(da razvali6 semeistvoto li ima6?)
    2)razlikatavi e nad 20 godini we
    3)ti si ima6 gadje ot 3 godini
    4)ranarqva6 i 2-mata po tozi na4im we
    5)ako si momi4e s dostoinstvo ne pravi pove4e takiva ne6ta
    6)ako naistina obi4a6 gadjeto si ostani s nego i go zaebi dr jenen e se pak

molq te da si pomisli6 za tezi ne6t koito ti kazax se pak moje da stane mn lo6o i togava vru6tane nqma

Guest
    ae bati ku4kite det ste stanali we.v toq forum kolko li temi sre6tanh det vsqka hodila s jenen maj.ebati pu*kite det ste.kak ne ve e sram we.q si gledai gadjeto det si s nego ot 3 godini.kak moje da ima6 seriozna vrazka i na si4koto otgore da se mlqska6 i natiska6 sas jenen maj.zandani prosti nqmate si druga rabota mi tragnali da razvalqt semeistavata na horata.ostavi go da bade sas decata si(6tom ne se razbira sas jena si).toi iska ot tebe da si legnete nqkolko pati kogato mu potrqbva6 tebe 6te vika sled vreme ako ne se otkaje6 ot nego.toi moje da ti e ba6ta e.maneeeeeeeeee ebati filmite... tapi ste e.golemi madami stanahte si4kite nqma da si fanete gadjeta na va6ta vazrast ami mi tragnali sas jeneni maje da si razvqvat gaza nalqvo nadqsno.va6te kvo biha ti kazali kato razberat?!6te ti bade li hubavo ako ba6tati ve ostavi tebe i maika ti(i ako ima6 brat ili sestra)zaradi nqkva pikla?!nqq sigurno da ti e mn gotino.6toto lipsata na koito i da e edin ot roditelite se 4uvstava tva e momi4e pomisli si mn dobre kvo prai6.gledai si gadjeto i ostavi 4oveka da se opravq........................

avtorkata
    Guest
    nqkoi drug ima li predlojenie kak da mu kaja,4e iskam vsi4ko medju nas da priklu4i?kakvo da mu kaja?po telefona li?s sms li?kato se vidim ili kak?kajete?4akam otgovori...

aha i az mislq taka....ne e hubavo taka we 4ove4e

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Po-dobre my kaji po telefona ili na sms da ne ako my kaje6 na jivo da ti napravi ne6to(neiskam da si go pomislqm daje).Toi e pedofil-mn se pazi moje daje da se posavetva6 s nqkoi vazrasten da si po za6titena!Vqrno 4e e malko kyrvensko ot tvoq strana no se pak se pazi MNOGO!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си