.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 162 от общо 162

Излишен въпрос

Мисля, че въпроса ти дали да изневериш на момчето, с което си мислиш, че ходиш е излишен. Ти вече си го направила, изневярата е преди всичко в мислите ти, може би не заслужаваш това момче, не говоря за женения мъж, там всичко е ясно. Сигурно сестра му има основание...Най-вероятно ще паднеш "от два стола на земята". Според мен веднага трябва да зарежеш семейния чичко и да решиш какво искаш от другата връзка, ако държиш на нея - о.к. Покажи го!!!

Chance
    Guest
    надали женения ще те остави ей така. той е инвестирал толкова време и усилия да те сваля и в опити да те вкара в леглото си, че надали ще му хареса това че вече не искаш да се виждате. такива като него са пределно ясни на всички. не знам защо си се заблудила че това което ти "дава" е толкова много. всичко е театър! той може да има още 2-3 като теб или всяка вечер да е с разлчна. той не е нищо по-различно от човек който му е омръзнал брака и търси само развлечения извън него. ти си специална само докато срещне някоя друга. не бъркай нежноста и вниманието с любовта и истинската сериозна връзка.

колкото до приятеля ти, щом те е удрял не е стока! как си го търпяла три години не знам. явно обичаш да ти причиняват болка и да се чувстваш мачкана и подтискана. точно заради момичета като теб свестни момчета не мога да си намерят приятелки... защото се примирявате с лошото отношение на гаджетата си и търпите до безкрай. просто не знаете кога да кажете "стига!"

твоя проблем има само едно разрешение. трябва да се махнеш и от двамата. единия щом те удря и се отнася зле с теб, винаги ще го прави. явно не те зачита за човек. а другия, както вече всички ти казаха, иска секс и е готов да почака, но като го получи... мисля че сама знаеш.

трябва да се научиш да бъдеш сама. да разчиташ на себе си и когато си готова да потърсиш връзка с човек на твоите години, със сходни интереси и разбирания, някой който да те уважава и да те разбира.

Az SuM Si Az
    Guest
    I V Kraina Smetka Kakvo Stana Ako Ne E Taina, Che Prochetah Absolutno Vsichki Mneniq I Mi Stana Adski Interesno

avtorkata
    Guest
    ami vse o6te ni6to ne sam kazala na jeneniq maj,a ne6tata s priqtelq mi sa vse na sa6toto polojenie0samo se karame i ne mojem da se razberem edin pat 4ove6ki bez da se skarame i obidim....ne6to ujasno e....s jeneniq ne se vijdame,no toi mi se obajda,az vse go laja 4e nqma na4in da se vidim,izmislqm si pri4ini i go laja,za6toto vse o6te neznam kakvo i kak da mu kaja.........kajete mi,molq vi-kak i kakvo?????????

Фен
    Град
    V nSh!q SvQt
    Ауее скъпааа само едно мога да направя ако те видя!
    [color=black][b] ☼٭ M

Guest
    ???????????za6to nikoi ve4e ne mi otgovarq????????????nikoi ve4e ne 4ete moqta istoriq.........pi6ete mi,molq vi.......kakvo i kak da mu go kaja?????????iskam ve4e vsi4ko mejdu nas da priklu4i.........

taguvam za edin 4ovek
    Guest
    osaznax,4e go obi4am i mi e mnogo gadno kogato ne sem zaedno.znam 4e ot nego ne moga da o4akvam ni6to seriozno,no lubovta ne pita i ne znae granici nito na 4uvstva,nito na deistviq,nito imat zna4enie kilometri i godini....tova sa moite izvodi makar i nqkoi da mislqt 4e ne sa istina.mislete me za kakvato iskate...interesuvat me mneniq na xora,koito darjat na men i koito obi4am

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от taguvam za edin 4ovek
    osaznax,4e go obi4am i mi e mnogo gadno kogato ne sem zaedno.znam 4e ot nego ne moga da o4akvam ni6to seriozno,no lubovta ne pita i ne znae granici nito na 4uvstva,nito na deistviq,nito imat zna4enie kilometri i godini....tova sa moite izvodi makar i nqkoi da mislqt 4e ne sa istina.mislete me za kakvato iskate...interesuvat me mneniq na xora,koito darjat na men i koito obi4am
    Тогава защо чакаш от нас да пишем мненията си...в интерес на истината се излъгах,че най-накрая си разбрала какво искаш...ама не е така

ti si na 17 a toi 21 god po golqm ot teb tva 6te re4e 4e e na.......38god mi toi moje da ti e..ba6ta...a ti izob6to zamislqla li si se 6to e s teb i da ne bi da smqta6 4e 6te zareje jena si i decata si zardi teb????......

Guest
    Mili4ka,ti si .. mn zle.Izvinqvai ama razlikata mi s ba6ta mi e 21 godini.Otreji toq jenen i izvaten ne6tastnik,ne vijda6 li 4e mu e samo za sexa?Govori s nego i mu kaji da vyrvi da si gleda jenata i decata i da ne se zanimava s teb.A mejdu drugoto to4no takiva momi4enca razvalqt semeistva,ne stavai edna ot tqh.

Guest

Re: daite mi saveta si kakvo da napravq!mn.molq,pomognete mi

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xodq s edno mom4e ve4e ot po4ti tri godini!ne6tata mejdu nas do skoro bqxa prosto super,no v posledno vreme toi mnogo zapo4na da se vliqe ot mnenieto na xorata i nai-ve4e ot tova na sestra si!tq iska da ni razdeli i moje bi 6te uspee!zna4i ot malko pove4e ot mesec imam vrazka i s edin drug 4ovek,no toi e jenen!mnogo e mil s men,mnogo mi xaresva i se 4uvstvam mnogo dobre s nego!razlikata ni e 21 god. i tova mnogo me pla6i!znam 4e ot nego ne moga da o4akvam ni6to seriozno,za6toto ima jena,ima i dve deca,no za lubovta granici nqma!tozi jeneniq maj e ot mnogo dale4,no dosta 4esto idva pri men za da se vijdame!do sega xodexme iz kafetata,govorexme si,celuvaxme se i toi ni6to ne iska6e ot men!no dnes xodixme za riba!taka ili ina4e ne zalaga vadicite!prez cqloto vreme se celuvaxme,az bqx s pola i toi iska6e da sedna v nego,no az mu otkazax!tova predlojenie se povtori nqkolko pati,no otgovora vse si be6e takav!predi da si tragne mi kaza:milo,sledva6tiq pat 6te se razcepim,nali?i az mu kazax:ne!a toi mi vika:eee,6te vidim....i si tragna!ta molbata mi e da me posavetvate kakvo da pravq:da izneverq li na tova,mom4e s koeto sam?4uvstvam se mnogo gadno zaradi decata mu,za6toto otnemam ot vremeto mu,koeto moje da prekara s tqx,no toi mi kazva,4e ne se pribira u tqx po celi dni i se sabira s priqteli i piqt po cqla no6t,s jena mu ne se razbirat i t.n. i t.n.!kajete mi kakvo da pravq?molq vi!

АКО СИ ТОЛКОВА НЕДОКЛАТЕНА ПУСНИ МУ НА ДЯДОТО... И ТОЙ Е ЧОВЕК,ИСКА ДА ЧУКНЕ МЛАДО ГАДЖЕ Извинявай..ти си ебати малоумното същество

Guest
    Първо- Тоя ще го осъдят за блутство.
    Второ- целия свят ще те намрази. Майката: "Моята дъъщеря да е жена на повикване?!" Приятеля ти: "Оле с какво момиче съм се хванал. Сестра ми беше права за всичко!" Приятелките ти: "Ма тя и ако не се дрогирва... Преварнала се е в лека жена. Още малко и на магистралата ще иде!"
    Трето- Постави се на мястото на децата му. Баща ти да ходи с момиче на твоята вазраст. Пфуууу.... трагедия. Ще си кажеш: "ТОВА НЕ Е МОЯ БАЩА!" Ами на мястото на жена му?! Не не не.... момиче това не е редно. Оправи се влез в пътя. Мислиш ли, че тоя маж ще зареже семейството си, заради тебе?! Най-много да се окажеш бременна в някой пансион на гъза на географията, отхвърлена от обществото и забравена от целия свят.... Още не е късно да започнеш нормален живот драга. Не си пропускай шанса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си