- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- daite mi saveta si kakvo da napravq!mn.molq,pomognete mi!
Мисля, че въпроса ти дали да изневериш на момчето, с което си мислиш, че ходиш е излишен.Ти вече си го направила, изневярата е преди всичко в мислите ти, може би не заслужаваш това момче, не говоря за женения мъж, там всичко е ясно. Сигурно сестра му има основание...Най-вероятно ще паднеш "от два стола на земята". Според мен веднага трябва да зарежеш семейния чичко и да решиш какво искаш от другата връзка, ако държиш на нея - о.к. Покажи го!!!
![]()
надали женения ще те остави ей така. той е инвестирал толкова време и усилия да те сваля и в опити да те вкара в леглото си, че надали ще му хареса това че вече не искаш да се виждате. такива като него са пределно ясни на всички. не знам защо си се заблудила че това което ти "дава" е толкова много. всичко е театър! той може да има още 2-3 като теб или всяка вечер да е с разлчна. той не е нищо по-различно от човек който му е омръзнал брака и търси само развлечения извън него. ти си специална само докато срещне някоя друга. не бъркай нежноста и вниманието с любовта и истинската сериозна връзка.
колкото до приятеля ти, щом те е удрял не е стока! как си го търпяла три години не знам. явно обичаш да ти причиняват болка и да се чувстваш мачкана и подтискана. точно заради момичета като теб свестни момчета не мога да си намерят приятелки... защото се примирявате с лошото отношение на гаджетата си и търпите до безкрай. просто не знаете кога да кажете "стига!"
твоя проблем има само едно разрешение. трябва да се махнеш и от двамата. единия щом те удря и се отнася зле с теб, винаги ще го прави. явно не те зачита за човек. а другия, както вече всички ти казаха, иска секс и е готов да почака, но като го получи... мисля че сама знаеш.
трябва да се научиш да бъдеш сама. да разчиташ на себе си и когато си готова да потърсиш връзка с човек на твоите години, със сходни интереси и разбирания, някой който да те уважава и да те разбира.
I V Kraina Smetka Kakvo Stana Ako Ne E Taina, Che Prochetah Absolutno Vsichki Mneniq I Mi Stana Adski Interesno![]()
ami vse o6te ni6to ne sam kazala na jeneniq maj,a ne6tata s priqtelq mi sa vse na sa6toto polojenie0samo se karame i ne mojem da se razberem edin pat 4ove6ki bez da se skarame i obidim....ne6to ujasno e....s jeneniq ne se vijdame,no toi mi se obajda,az vse go laja 4e nqma na4in da se vidim,izmislqm si pri4ini i go laja,za6toto vse o6te neznam kakvo i kak da mu kaja.........kajete mi,molq vi-kak i kakvo?????????
Ауее скъпааа само едно мога да направя ако те видя!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[color=black][b] ☼٭ M
???????????za6to nikoi ve4e ne mi otgovarq????????????nikoi ve4e ne 4ete moqta istoriq.........pi6ete mi,molq vi.......kakvo i kak da mu go kaja?????????iskam ve4e vsi4ko mejdu nas da priklu4i.........
osaznax,4e go obi4am i mi e mnogo gadno kogato ne sem zaedno.znam 4e ot nego ne moga da o4akvam ni6to seriozno,no lubovta ne pita i ne znae granici nito na 4uvstva,nito na deistviq,nito imat zna4enie kilometri i godini....tova sa moite izvodi makar i nqkoi da mislqt 4e ne sa istina.mislete me za kakvato iskate...interesuvat me mneniq na xora,koito darjat na men i koito obi4am
Тогава защо чакаш от нас да пишем мненията си...в интерес на истината се излъгах,че най-накрая си разбрала какво искаш...ама не е такаПървоначално написано от taguvam za edin 4ovek
ti si na 17 a toi 21 god po golqm ot tebtva 6te re4e 4e e na.......38god
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi toi moje da ti e..ba6ta...a ti izob6to zamislqla li si se 6to e s teb i da ne bi da smqta6 4e 6te zareje jena si i decata si zardi teb????......
![]()
![]()
![]()
![]()
Mili4ka,ti si .. mn zle.Izvinqvai ama razlikata mi s ba6ta mi e 21 godini.Otreji toq jenen i izvaten ne6tastnik,ne vijda6 li 4e mu e samo za sexa?Govori s nego i mu kaji da vyrvi da si gleda jenata i decata i da ne se zanimava s teb.A mejdu drugoto to4no takiva momi4enca razvalqt semeistva,ne stavai edna ot tqh.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
АКО СИ ТОЛКОВА НЕДОКЛАТЕНА ПУСНИ МУ НА ДЯДОТО... И ТОЙ Е ЧОВЕК,ИСКА ДА ЧУКНЕ МЛАДО ГАДЖЕИзвинявай..ти си ебати малоумното същество
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първо- Тоя ще го осъдят за блутство.
Второ- целия свят ще те намрази. Майката: "Моята дъъщеря да е жена на повикване?!" Приятеля ти: "Оле с какво момиче съм се хванал. Сестра ми беше права за всичко!" Приятелките ти: "Ма тя и ако не се дрогирва... Преварнала се е в лека жена. Още малко и на магистралата ще иде!"
Трето- Постави се на мястото на децата му. Баща ти да ходи с момиче на твоята вазраст. Пфуууу.... трагедия. Ще си кажеш: "ТОВА НЕ Е МОЯ БАЩА!" Ами на мястото на жена му?! Не не не.... момиче това не е редно. Оправи се влез в пътя. Мислиш ли, че тоя маж ще зареже семейството си, заради тебе?! Най-много да се окажеш бременна в някой пансион на гъза на географията, отхвърлена от обществото и забравена от целия свят.... Още не е късно да започнеш нормален живот драга. Не си пропускай шанса.