xodq s edno mom4e ve4e ot po4ti tri godini!ne6tata mejdu nas do skoro bqxa prosto super,no v posledno vreme toi mnogo zapo4na da se vliqe ot mnenieto na xorata i nai-ve4e ot tova na sestra si!tq iska da ni razdeli i moje bi 6te uspee!zna4i ot malko pove4e ot mesec imam vrazka i s edin drug 4ovek,no toi e jenen!mnogo e mil s men,mnogo mi xaresva i se 4uvstvam mnogo dobre s nego!razlikata ni e 21 god. i tova mnogo me pla6i!znam 4e ot nego ne moga da o4akvam ni6to seriozno,za6toto ima jena,ima i dve deca,no za lubovta granici nqma!tozi jeneniq maj e ot mnogo dale4,no dosta 4esto idva pri men za da se vijdame!do sega xodexme iz kafetata,govorexme si,celuvaxme se i toi ni6to ne iska6e ot men!no dnes xodixme za riba!taka ili ina4e ne zalaga vadicite!prez cqloto vreme se celuvaxme,az bqx s pola i toi iska6e da sedna v nego,no az mu otkazax!tova predlojenie se povtori nqkolko pati,no otgovora vse si be6e takav!predi da si tragne mi kaza:milo,sledva6tiq pat 6te se razcepim,nali?i az mu kazax:ne!a toi mi vika:eee,6te vidim....i si tragna!ta molbata mi e da me posavetvate kakvo da pravq:da izneverq li na tova,mom4e s koeto sam?4uvstvam se mnogo gadno zaradi decata mu,za6toto otnemam ot vremeto mu,koeto moje da prekara s tqx,no toi mi kazva,4e ne se pribira u tqx po celi dni i se sabira s priqteli i piqt po cqla no6t,s jena mu ne se razbirat i t.n. i t.n.!kajete mi kakvo da pravq?molq vi!