- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- daite mi saveta si kakvo da napravq!mn.molq,pomognete mi!
Абе просто нямам думи!Аз не разбрах с тоя приятел дето сте заедно от три години раздилихте ли се, или си решила да му "изневериш" с тоя дъртия само защото въпросната сестра е решила да ви раздели?А защо впрочем тя иска раздялата ви?Просто поговори с приятеля си!
Имаше пост там с едни сметки дето изкарахте женения "чичко" възрастен човек!Ами момиче той баща ми е 38 год!!!!Ужас!А я си представете че тва момиче е на 20....а той е от 41 нагоре?
Абе ти не си добре!Не знам какво е усещането да си с някой толкова възрастен или пък женен с две деца!Но представи си щом децата му разберат за теб?Ако има шерки 100 % ше те пречукат в някоя канавка!Баща ми е на 38, слава Богу има щастлив брак с майка ми, имам по-малка сестра и ако разбера че бащата изневерява на мама с неква моя връстничка на тая не й завиждам!Не че синовете му или там квито са му децата няма да те пречукат!
А замисляла ли си се за последствията?Тоя е стеб само за едното чукане!Изчукали сте се и ти забременееш!Представи си той как ще реагира!Ако си мислиш че ще те приеме с отворени обятия в дома си...ми помисли си пак!
Не мога да те разбера!Вместо да се оправиш с приятеля си там, ти още повече влошаваш нещата!Не мога просто не мога!Май ти трябва да ни обясниш!На колко си, на колко е приятелят ти, от къде е този "чичко"?моля въведи ни малко не ни оставяй да гадаеме!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns