.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

За момичета???;))

Значи предварително ви се извинявам,защото тоя форум вече става банален с такива теми,но с риск да се повторя за билионен път ще ви питам.На 17 години сам след 3 месеца наваршвам 18 и пениса ми е 13-14 см и дебел 4.5 см в диаметър,как мислите? Би ми било интересно да чуя мненията на голям брой момичета.Мерси предварително.

Фен
    Град
    където поискам
    Не разбрах какъв е въпроса ти?

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Ami da kajem dali stava ili ne. da dobre e spi spokoino

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Аре стига вече!
    Какви коментари очакваш, подяволите? Мойте поздравления, на малкия ти приятел, който използваш вместо мозък? =D> Земете се покрийте с тия малоумни, комплексарски въпроси, и очакванията ви за "коментари".

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Ne stava !

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Аре стига вече!
    Какви коментари очакваш, подяволите? Мойте поздравления, на малкия ти приятел, който използваш вместо мозък? =D> Земете се покрийте с тия малоумни, комплексарски въпроси, и очакванията ви за "коментари".
    И тва е част от мненията,мерси за изчерпателния отговор.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Пука ли ти аз к'во мисля?

e dano porasne o6te malko...no mai mu minalo vremeto ... spoko ima plasti4na hirurgiq (rezerven variant)

Сигурен ли си че е точно 4,5, а не 4,6 щото е много важно???С какъв метър го мери???

Guest
    Цитирай Първоначално написано от trend®
    Сигурен ли си че е точно 4,5, а не 4,6 щото е много важно???С какъв метър го мери???

Еми важно си е сега разлика от 0,1 сантиметър, не е лесно да се избиват пубертетски комплекси на хора, които не са помиресвали жена

Фен
    Град
    Iowa
    ами мисля че утре (петък - 30 юни) не трябва да имаме часове а само да си земеме бележниците... ама понеже тъпаците от даскало ходат да се къпат в Дунава и даскалите са се наплашили че ако некой се удави те ще са виновни, и сега требва да седа 7 часа в даскало, мани ма и отсъствия пишат!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kin
    ами мисля че утре (петък - 30 юни) не трябва да имаме часове а само да си земеме бележниците... ама понеже тъпаците от даскало ходат да се къпат в Дунава и даскалите са се наплашили че ако некой се удави те ще са виновни, и сега требва да седа 7 часа в даскало, мани ма и отсъствия пишат!
    ?????????????????????????????????????????????????? ???????

Фен
    Град
    Iowa
    той ме пита какво мисля - казвам му какво мисля в момента ( и наистина ме е яд че утре ше кисна в даскало)

размерът не е от значение
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Ei,sladur ne se kompleksirai.Razmera naistina ne e vajen.Vajno e ka4estvoto.Ako umee6 da dostavq6 udovolstvie na edna jena i da pravi6 gotin sex zna4i penisa ti e sas strahoten razmer

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    kak da ne e....ima OGROMNO znachenie,az naprimer frenda mi ako nqma 40 sm kur,ne si lqgam s nego,az kat si tyrsq priqtel,oshte na pyrvata sreshta izlizam s momcheto tam ala bala i v chantata si nosq edna liniika i q vadq ,sybuvam go i merq i ako nqma 40 sm.....NE STAVA
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    kak da ne e....ima OGROMNO znachenie,az naprimer frenda mi ako nqma 40 sm "мъжки полов орган",ne si lqgam s nego,az kat si tyrsq priqtel,oshte na pyrvata sreshta izlizam s momcheto tam ala bala i v chantata si nosq edna liniika i q vadq ,sybuvam go i merq i ako nqma 40 sm.....NE STAVA
    Еееее...
    На 20 не си ли съгласна?
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Повече от фен
    rezmera ne e ot zna4enie- vajnoto e kak go izpolzva6
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Аре стига вече!
    А баш!Тва си е точно комплексарство!

За момичета???;))

pich,moa ti kaja samo,che ti e baq malyk!na edin moi fr det e na 15 godini mu e 17 sm ..... sorka,ama...
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си