.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Struva li si

deep_water
    Guest

Struva li si

hey iskam da vi pitam za edno momi4e
    na4i tq mi kaza 4e ne iska da se zanimava s lubov i vryzki i sqkvi takii 4e tva nosi samo problemi a pyk az mnogo q haresvam
    4esto se vijdame ama nz gleda me v o4ite usmihva mi se nz

mnogo me privli4a a pyk tva mnogo me spira 4e ne iska vryzki nz spored vas struva li si da se probvam 6tot nz kva 6te i byde reakciqta a pyk nie sme si v super otno6eniq

Фен
    Град
    In your nightmares
    По-добре да страдаш, че не си успял отколкото да се измъчваш, че не си опитал! Така че винаги си струва!
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Повече от фен
    probvai se ot oppit glava ne boli!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Пробвай да поговорите един път на 4 очи смисал за чуства и отношения...признай и така и така че чуствата ти към нея са нещо повече от приятелски и с цената на сичко искаш да си с нея независимо дали носи нещастие или не...някакви такива.....

Guest
    ave da ne te ebe hva6ta6 q za kr1sta i q celyva6 ..

Kakvo ti kosva da opita6

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    i spored men trqbva da opitash kato iskas nqkoi bori se za nego i tova e! nqma da se predavash!

Град
    plovdiv we mainaa :P
    Да струва си ,обаче гледай да не я загубиш в стремежа си да те хареса

Tesinka
    Guest
    Mnogo qsno,4e trqbva da opita6.Za6toto posle moje i dosta da sajalqvash 4e ne si!i bez tova vse nqkoga 6te ima seriozna vruzka.. nemoje to taka
    Opitai puk kakvoto stane.Nqma za6to da go krie6 i da se pritesnqvash.Jelaq ti uspeh i dano ako ste zaedno da ste mnogo 6tastlivi

Smelo napred! Kakto kaza nqkoi predi men po dobre da sajalqva6 4e ne si uspql otkolkoto da te e qd 4e izob6to ne si opital! Uspeh!

Опитай... смятам, че ще се получи нещо

давай смело напред!наистина не боли да опиташ!

koито не играе не пе4ели
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Struva li si

Цитирай Първоначално написано от deep_water
    hey iskam da vi pitam za edno momi4e
    na4i tq mi kaza 4e ne iska da se zanimava s lubov i vryzki i sqkvi takii 4e tva nosi samo problemi a pyk az mnogo q haresvam
    4esto se vijdame ama nz gleda me v o4ite usmihva mi se nz

mnogo me privli4a a pyk tva mnogo me spira 4e ne iska vryzki nz spored vas struva li si da se probvam 6tot nz kva 6te i byde reakciqta a pyk nie sme si v super otno6eniq
    Пробвай!
    Ако не опиташ, няма да разбереш и само ще се чудиш дали е можело да се получи нещо между вас.
    Успех.

щом сте в супер отношения мисля,че имаш голям шанс вероятно и тя те харесва но явно се страхува да се обвърже,но ако успееш да грабнеш сърцето й и да и вдъхнеш увереност тя няма как да не се отдаде на чувствата си.не може цял живот да бяга от обвързване все ще срещне някой,който ще и помогне да преодолее това и може този някой да си точно ти

Guest
    ne se ot4aivai i az imah edno vreme takav period da ne iskam vrazki vaob6te isi misleh 4e noa problemi probvai sas edna stara majka tehnika-svalqi i zvezdite ne q ostavqi na mira izpra6tai q kupi i cvete...ei takiva raboti [-o< uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си