aZ bqh pisala predi edna temichka za edno momche koeto mnogo haresvam..obache pri nas obstoqtelstvaa ne mojeha da se razviqt zashtoto toi predi hodeshe s bratov4edka mi ot 4ata...do rpedi 1 sedmcia dve nqkude skusaha..az se poznavam ottogava s nego...no te hodeha a tq samo go lujeshe dori predi 4 meseca zamina za amerika i nqma da se vidqt nikoga...daje ne se bqha vijdali..ne znam kak ama az super mnogo se vliubih v mom4eto...v istinskiq smisul na dumata..izlziahme s nego nqkolko puti i sqka ve4er si govorim..onazi ve4er oba4e ne bqh na kef..i toi s durjeshe mn gadno postoqnno me sravnqvashe s bratov4edka mi i...mnogo gadno se 4uvstvah..na drugata sutrin si govorih s nai dobriq mu priqtel koito taka ili ina4e dosta burzo razbra 4e haresvam mom4eto...a na ve4erta mu e kopiral absolutno celiqt razgovor..v na4aloto kato vleznah mom4eto koeto haresvam se durjeshe mn gadno i az estestveno se sduhah super qko..posle oba4e po4nahme da govorim kaza 4e imal podaruk za mene i kvo li oshte ne i ot {{}} minahme na {{{P}}}...koeto oba4e leko me pritesnqva..iam nqkvo stranno 4uvstvo 4e se e hvanal na bas s negoviq nai dobur fr za neshto svurzano s men..toi iska da se vidim dnes i az se suglasih..obache sum super pritesnena zashtoto ako pravi si4ko zaradi nqkakuv bas...shte mi e super gadno..vie kak mislite dali mom4eto izpitva neshto kum men ili posto ima nqkuv bas..