.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: Чии очи...

Чии очи...

Търсих с търсачката и не открих такава тема.

Та въпроса е чии очи никога не бихте забравили??Чии очи може би завинаги са останали в сърцето ви?

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    на баща ми...Защото ти питаш чии-не говорим само за гаджета.На баща ми са страшни очите Много им се кефя-но дявол го взел нито аз имам такива нито сестра ми

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: Чии очи...

Цитирай Първоначално написано от White_Shadow
    Търсих с търсачката и не открих такава тема.

Та въпроса е чии очи никога не бихте забравили??Чии очи може би завинаги са останали в сърцето ви?
    Ami na Edin priqtel prosto takiva istinski o4iiii kazva se Emo i o4ite sa mu stra6ni
    Tequiero Son!!!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    на най-добрата ми приятелка винаги има един такъв магнетичен поглед, на една моя съученичка чиито очи блъскат към зеленикаво-жълти (звучи гадно но е много красива) и на приятеля ми - очите му са сиви!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

ne bih zabravila o4ite na mackata ot avatara mi
    2 т. системно.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Не че не бих ги забравила, но са ми направили невероятно впечатление очите на съседката над нас. Това момиче има тъмно (не съвсем, нещо като горе, дясно на първата картинка в подписа на авторката на темата) сини очи - до ден днешен не съм виждала човек с подобни.

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    аз пък няма да забравя очите на 2 момчета....невероятни са....сякаш минават като рентген през теб......и очите на баща ми-наситено сини и страшно красиви

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

еми о1ите на пра дядо ми са страхотни...небесно сини...също на едно мое бивше гадже...като ме погледбеше не знаех къде се намирам

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    Nqma da zabravq o4ite na edin moi biv6 sau4enik ne moga da vi opi6a prosto sa mnogo hubavi pastri no stra6no krasivi a i toi sa6to e mnogo krasiv moje da spre daha na vsqko momi4e .Sqka6 o4ite mu ne sa istinski a po pora4ka napraveni no sa si negovite
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    На Дори....бившето ми гадже.......сините очи.....

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    ми има един...нз дали мога да го нарека приятел...с сини очи...и като те погледне по един особен начин..аз се разтапям иначе имаше едно бившо гадже с кафяви...и очите му бяха едини истински и невинни...много ми допадаха...

Гледам си4ки хора в о4ите когато говоря с тях но колкото и да мразя сестра си - има наистина прекрасни о4и .. не сам виждал такива кристално сини о4и 0_о
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от ReconnEcT
    Гледам си4ки хора в о4ите когато говоря с тях но колкото и да мразя сестра си - има наистина прекрасни о4и .. не сам виждал такива кристално сини о4и 0_о
    е, не ми се вярва да я мразиш...от време на време просто те дразни....все пак ти е сестра и я обичаш...хаха

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    На приятелката ми.

Повече от фен
    o4ite na mom4eto v koeto MAI haresvam.negovite o4isa sa mn hubavi,ispulneni s tolkova strast q we nqmam dumi prosto sa super qki
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Синете очи на първата ми любов Дидо,никога няма да ги забравя!!!
    Любовта е само чувство...

А аз никога няма да забравя едни синьо-зелени очи,които към зеницата ставаха леко жълтеникави...Като си ги представяте в момента,може да ви изглеждат грозни,но повярвайте ми направо се разтапях от техния поглед...Потъвах в тези цветове...бяха най-красивите очи които съм виждала...и май ще си останат единствените толкова зашеметяващи очи...

очите на едно бивше гадже...дълбоки,тъмни очи...страстен,магнетичен поглед,просто ме изпиваше с очи

Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    е, не ми се вярва да я мразиш...от време на време просто те дразни....все пак ти е сестра и я обичаш...хаха
    est. 4e q obi4am prosto e malka dosadna napast ina4e jivota si davam za neq
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    ярки кестеняви очи ... виждам ги всеки ден от септемви месец насам ... но за жалост идва лятото ...
    а да ... притежателката е 1на съученичка
    Sometimes escape on time means that you win ...

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    на баба ми-сиво-сини очи. много са хубави!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами очите на едно момче,за което имах големи надежди да се съберем...Страшно тъмни и дълбоки,почти черни...и формата им...бадемови,изящно дръпнати като на сфинкс.
    Чесно казано още сънувам това момче и очите му
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    Да вярно и аз съм имал търкания със сестра ми ама не съм я МРАЗИл.....мразя е много силна дума особенно за роднина..

Повече от фен
    Най-добрият ми приятел (приятел,не гадже) има невероятни очи.Когато моне по улицата,все бабите му обсъждат очите,понеже си личат отдалече

Na edin friend-na momenti sini, na momenti zeleno-julti. No kato te pogledne te pronikva s pogled. I na priqtelq mi- kafqvi, no za men nai-krasivite i nai-veche pogleda mu, izpulnen s lubov.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си