.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Тема: Чии очи...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    chesno da si priznaq nqma da zabravq o4ite na mom4eto koeto haresvam sega..te sa zeleni ama super nasiteno zeleno i sa adski krasivi..kogato zatvorq moite vijdam negovite..

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Nai-krasivite razbira se ...
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Град
    Казанлък
    Очите на приятелката ми-морско сини,направо се разтапям когато я гледам право в очите
    New blood joins this earth
    and quickly he's subdued
    through constant pain disgrace
    a young boy learns their rules

Град
    Po SveTa I U Nas
    Никога няма да забравя очите на един мой приятел - черни !!! Като погледнеш в тях все едно виждаш вселената със всичките й звезди и съзвездия ... Невероятни са

Мега фен Аватара на iiirish
    очите на влюбения в мен мъж

Град
    Plovdiv
    na dimo o4ite-pri nego zenicata i irisa ne se otkroqfat 6ot sa tolku prekrasno 4erni 4e..
    I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Na mom4eto koeto obi4am Svetlio
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Много се чудих и се сетих за едно момиче, което е с лещи и има много хубави сини очи..да де лещи. После се сетих за една моя снимка от преди 2 години на която много странно и зловещо са ми излязли очите (различни са...едното ми е зелено а другото синьо) и от там се сетих за една снимка (моя) от преди поне 14 години. Още излиза в съзнанито ми погледа и очите Съжелявам, че не са нечии чужди очи

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    NA parvo mqsto ne bih zabravila o4ite na gadjeto mi - strahotni sa tolkova sa magnetri4ni i prozra4ni moga da se oglejdam v tqh daje tezi negovi stakleni o4i super sam i na vtoro mqsto na sestra mi - neinite sa kristani o4i

Фен
    Град
    Vkyshti
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    Да тези кафяви и щукащи оченца,толкова засмяни винаги няма как да се забравят... Които те подчиняват на волята си...
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Фен
    Град
    Iowa
    тия на логото на Nokia

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    На майка ми,на бившия ми приятел и на сегашния ми приятел.Влечат ме тия сини очи

Град
    Plovdiv
    LoVe_RuSlAn написа:
    eaxeeaxeaxe ti koi xaresfa6 sega? ruslan ili svetlio bz se mili4ka
    I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..

Mnogo mnogo mi haresvat o4ite na plemennicata mi super qki sa nebesno sini i golemi s hubavi dalgi i izviti migli male kato porasne kva macka 6te e.Ina4e sam po4itatelka na sinite i zelenite o4i4ki.
    Mnogo hora poznavam s krasivi o4i.
    Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    очите на една страшно добра приятелка. Просто съм влюбен в тях кой не би се...
    Don't hate me, I'm just blind.

На най-добрата ми приятелка-тя има наситено черни очи и на едно момче от бившия ми клас-той има сини очи които са като океан имат накакви особени шарки,абе мн са яки.

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Ми на две момчета едното бивше гадже и най-добър приятел сега има прекрасни сини очи просто като го погледна и няма как да скрия каквото и да било от него .. др на един човек който мн обичам с кафяви пронизващи очи и на най-добрата ми пр разбира се нейните очи са едни такива тъжни .. и мн искрени

imam edin poznat kato me pogledna o6te kato se zapoznah me napravo mi s prq daha zabravih si imeto daje.O4te mu sa mramorno sini sa napravo moje da potane6 v tqh

Еми на едно момче не знам какво толкова има в очите му,но като ме погледне просто се разтапям...
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Ами сега се сещам за две момчета. Първото не го познавам, но като го видях...колкото и некултурно да е, не спрях да го гледам докато не си тръгнах. Очите му бяха сини, но в комбинацията с тъмна коса... . Другият е приятелят ми. Още преди да тръгнем гледах само очите му( е, и дупето... ). Кафяви и много дълбоки очи ...това ми хареса страшно.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Очите на мама - много са красиви, изпълнени с обич И на баба са страхотни - сини, но мраморно сини.
    Един мой познат има светло зелени очи - просто като те погледне все едно те пронизва, ама от горе до долу.
    На приятеля ми - ужасно меки и топли очи и като ме гледа светят
    На най-добрата ми приятелка-тя има и най-красивите мигли, които съм виждала...
    Ииии моите очи - понякога седя и ги гледам и си ги харесвам, а другите казват, че обезкуражават - значи са незабравими
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове