- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чии очи...
chesno da si priznaq nqma da zabravq o4ite na mom4eto koeto haresvam sega..te sa zeleni ama super nasiteno zeleno i sa adski krasivi..kogato zatvorq moite vijdam negovite..![]()
Nai-krasivite razbira se ...
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Очите на приятелката ми-морско сини,направо се разтапям когато я гледам право в очите![]()
New blood joins this earth
and quickly he's subdued
through constant pain disgrace
a young boy learns their rules
na dimo o4ite-pri nego zenicata i irisa ne se otkroqfat 6ot sa tolku prekrasno 4erni 4e..
I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..
Na mom4eto koeto obi4am Svetlio
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Много се чудих и се сетих за едно момиче, което е с лещи и има много хубави сини очи..да де лещи. После се сетих за една моя снимка от преди 2 години на която много странно и зловещо са ми излязли очите (различни са...едното ми е зелено а другото синьо) и от там се сетих за една снимка (моя) от преди поне 14 години. Още излиза в съзнанито ми погледа и очитеСъжелявам, че не са нечии чужди очи
![]()
Да тези кафяви и щукащи оченца,толкова засмяни винаги няма как да се забравят... Които те подчиняват на волята си...Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
тия на логото на Nokia
На майка ми,на бившия ми приятел и на сегашния ми приятел.Влечат ме тия сини очи![]()
LoVe_RuSlAn написа:
Na mom4eto koeto obi4am Svetlio
eaxeeaxeaxe ti koi xaresfa6 sega? ruslan ili svetliobz se mili4ka
I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..
Mnogo mnogo mi haresvat o4ite na plemennicata mi super qki sa nebesno sini i golemi s hubavi dalgi i izviti migli male kato porasne kva macka 6te e.Ina4e sam po4itatelka na sinite i zelenite o4i4ki.
Mnogo hora poznavam s krasivi o4i.
Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!
очите на една страшно добра приятелка. Просто съм влюбен в тяхкой не би се...
Don't hate me, I'm just blind.
На най-добрата ми приятелка-тя има наситено черни очи и на едно момче от бившия ми клас-той има сини очи които са като океан имат накакви особени шарки,абе мн са яки.
Ми на две момчета едното бивше гадже и най-добър приятел сега има прекрасни сини очи просто като го погледна и няма как да скрия каквото и да било от него .. др на един човек който мн обичам с кафяви пронизващи очии на най-добрата ми пр разбира се нейните очи са едни такива тъжни .. и мн искрени
imam edin poznat kato me pogledna o6te kato se zapoznah me napravo mi s prq daha zabravih si imeto daje.O4te mu sa mramorno sini sa napravo moje da potane6 v tqh![]()
Еми на едно момче не знам какво толкова има в очите му,но като ме погледне просто се разтапям...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Ами сега се сещам за две момчета. Първото не го познавам, но като го видях...колкото и некултурно да е, не спрях да го гледам докато не си тръгнах. Очите му бяха сини, но в комбинацията с тъмна коса.... Другият е приятелят ми. Още преди да тръгнем гледах само очите му( е, и дупето...
). Кафяви и много дълбоки очи ...това ми хареса страшно.
![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Очите на мама - много са красиви, изпълнени с обичИ на баба са страхотни - сини, но мраморно сини.
Един мой познат има светло зелени очи - просто като те погледне все едно те пронизва, ама от горе до долу.
На приятеля ми - ужасно меки и топли очи и като ме гледа светят
На най-добрата ми приятелка-тя има и най-красивите мигли, които съм виждала...
Ииии моите очи - понякога седя и ги гледам и си ги харесвам, а другите казват, че обезкуражават - значи са незабравими![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!