.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    !Ignore
    !Bann
    !AutoKick
    !Kick+Bann
    Sometimes escape on time means that you win ...

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Emi kaji na priqtelq si edva li ako toi naistina darji na teb nqma da napravi ni6to

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Matik
    !Ignore
    !Bann
    !AutoKick
    !Kick+Bann

Матка батка кво е тва бе ти направо го зачеркна от форума бе

sweety_chick
    Guest
    Podeistva napisah i sms itq pove4e ne e pisala!Blagodarq,blagodarq na vsi4ki!!! =D>

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от ReconnEcT
    тя 6том ти пра6та смс-и , зна4и не и стиска да ти го каже в лицето - следователно според мен няма воб6те при4ина да и обръ6та6 внимание ,просто се занимава , ако мисле6е да прави не6то 6те6е да го прави не да запла6ва
    =D> =D> =D>
    taka plus tova az ne mislq che nai dobriqt na4in e da q nabiesh..naprotiv ima neshto mnogo silno ot koeto boli mnogo pove4e..a imenno dumite..ti kati si to4na macka i si obichkash mom4eto mnogo lesno shte i natriesh nosa na taq...ne s boi s dumi!..uspeh!

o da opr sam saglasna samo kat i kaje6 nqkolko dumi 6e i stane baq gadno.....ne si stryva da se bie6 i da se prinizqva6 na neinoto nivo!
    Nikoga ne se razdelqi s usmivkata si,dori kogato ti e tujno...ot kude da znae6,moje to4no v tozi moment nqkoi da se vlubi v neq

prosto q ignorirai i ne i obrushtai vnimanie,zashtoto kolkoto poveche i obrushtash vnimanie tq tolkova poveche shte se kefi na tva kade pravi.Taka kato ne i obrushtash vnimanie shte vidi che nqma smisal i shte spre s smsite
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Help me!!!

kogato ne i obyrnesh vnimanie tq she rodi prava ot qd!!samo se pravi,che izobshto ne te ebe.... i tq she ludne
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Мега фен Аватара на koalka
    Не и обръщай внимание,защото така само се притесняваш.Тя просто иска да ви раздели!

Re: Help me!!!

Цитирай Първоначално написано от sweety_chick
    Kakvo da napavq????Negovata biv6a priqtelka samo me presledva i mi pi6e sms-i!a toi kazva 4e nqma ni6to ob6to ve4e s neq!kak da q otsranq???
    Смени си номера
    а на приятеля ти му кажи да и каже на нея че вече няма нищо общо защото тя явно си мисли друго

Ne i se vpechatlqvai osobeno mnogo. Ako produljava sreshtnete se i i dai edin hubav urok. Ne e losha ideq da kajesh na gadjeto ti da si pogovori s neq i da i obqsni kak stoqt neshtata.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    prati nqkoi da q nabie

Град
    San Siro
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    E nujno li e da pravish neshto? Ubii vraga s bezrazlichie..
    Съгласна съм...ако не правиш нищо на нея ще и писне да ти пише!!!

Иди в M-tel или там към какъвто оператор си и помоли да блокират този номер. Една приятелка така направи и вече няма проблеми.
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Супер фен
    Хаха, кво ти пука ве, това е ебаси забавлението да четеш такива SMS-и.

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Че не са любовни не са,ама я остави,не се занимавай с нея,прави се,че не я виждаш...
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Град
    Sofia grad
    Цитирай Първоначално написано от sweety_chick
    emi 6te vi kaja edin ot tqh-Pove4e ne se zanimavai s Borislav ina4e misli mu!Az sam s nego i me obi4a(koeto ne e vqrno).Az sam se zarekla ako q vidq hubavo 6te q podredq ama nemoga da q vidq i tq prodaljava da mi pi6e sms-i v koito nqma ni6to vqrno!
    dosta e typo ot neina stana,qvno tq ne moje da se primiri 4e ima kade po-gotini momi4eta ot neq(vyv vsqko otno6enie),no vi6 tq nemoje ni6to da ti napravi, taka4e prosto ne i obra6tai vnimanie i tq 6te razbere 4e na teb izob6o ne ti puka za tiq sms-i i 4e ne se trogva6 ot zaplahite i.

Ами напиши и някой смс като и кажеш 4е въобще не искаш да се занимаваш с нея и каквото е било с бившия и било ,4е ве4е ти си с него и той харесва теб!!!И да се примири с това и да не ти пише глупости от сорта да не се занимаваш с него и 4е оби4ал нея,защото не е така,да не си прави илюзии!!
    Хахахаах напрао яко ще я затапиш ,ако и го напишеш това!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

sweety_chick
    Guest
    Sno6ti govorih s Borislav toi kaza 4e tq mu se e obajdala i otri4a da e pisala sms-i i sam iskala samo da q skaram s nego!!Oba4e toi i e otgovoril 4e ako o6te vednaj mi napi6e ne6to podobno ne znae kvo 6a i se slu4i!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ne i obru6tai vnimanie na taq
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Уредете си среща и мисля че знаеш какво да направиш.......е као незнаеш ще ти кажа:
    Изяснете се...питай я за какво го прави и с каква цел след като вече не са заедно.....питай я ако го обича още че това е др въпрос....след това слд каот поговорие смисал зависи от отговоря го питай него и му кажи че сте говорили с нея нали и че има чуства към него той да говори с нея и така....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си