- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Бившата му само ме преследва и ми пише СМС-и
!Ignore
!Bann
!AutoKick
!Kick+Bann
Sometimes escape on time means that you win ...
Първоначално написано от Matik
Матка батка кво е тва бе ти направо го зачеркна от форума бе![]()
Podeistva napisah i sms itq pove4e ne e pisala!Blagodarq,blagodarq na vsi4ki!!!=D>
![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от ReconnEcT
taka plus tova az ne mislq che nai dobriqt na4in e da q nabiesh..naprotiv ima neshto mnogo silno ot koeto boli mnogo pove4e..a imenno dumite..ti kati si to4na macka i si obichkash mom4eto mnogo lesno shte i natriesh nosa na taq...ne s boi s dumi!..uspeh!
o da opr sam saglasna samo kat i kaje6 nqkolko dumi 6e i stane baq gadno.....ne si stryva da se bie6 i da se prinizqva6 na neinoto nivo!
Nikoga ne se razdelqi s usmivkata si,dori kogato ti e tujno...ot kude da znae6,moje to4no v tozi moment nqkoi da se vlubi v neq
prosto q ignorirai i ne i obrushtai vnimanie,zashtoto kolkoto poveche i obrushtash vnimanie tq tolkova poveche shte se kefi na tva kade pravi.Taka kato ne i obrushtash vnimanie shte vidi che nqma smisal i shte spre s smsite![]()
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
kogato ne i obyrnesh vnimanie tq she rodi prava ot qd!!samo se pravi,che izobshto ne te ebe.... i tq she ludne![]()
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Не и обръщай внимание,защото така само се притесняваш.Тя просто иска да ви раздели!
Смени си номераПървоначално написано от sweety_chick
а на приятеля ти му кажи да и каже на нея че вече няма нищо общо защото тя явно си мисли друго![]()
Ne i se vpechatlqvai osobeno mnogo. Ako produljava sreshtnete se i i dai edin hubav urok. Ne e losha ideq da kajesh na gadjeto ti da si pogovori s neq i da i obqsni kak stoqt neshtata.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
prati nqkoi da q nabie![]()
Съгласна съм...ако не правиш нищо на нея ще и писне да ти пише!!!Първоначално написано от Nadelina
Иди в M-tel или там към какъвто оператор си и помоли да блокират този номер. Една приятелка така направи и вече няма проблеми.
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
Хаха, кво ти пука ве, това е ебаси забавлението да четеш такива SMS-и.
Че не са любовни не са,ама я остави,не се занимавай с нея,прави се,че не я виждаш...
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
dosta e typo ot neina stana,qvno tq ne moje da se primiri 4e ima kade po-gotini momi4eta ot neq(vyv vsqko otno6enie),no vi6 tq nemoje ni6to da ti napravi, taka4e prosto ne i obra6tai vnimanie i tq 6te razbere 4e na teb izob6o ne ti puka za tiq sms-i i 4e ne se trogva6 ot zaplahite i.Първоначално написано от sweety_chick
Ами напиши и някой смс като и кажеш 4е въобще не искаш да се занимаваш с нея и каквото е било с бившия и било ,4е ве4е ти си с него и той харесва теб!!!И да се примири с това и да не ти пише глупости от сорта да не се занимаваш с него и 4е оби4ал нея,защото не е така,да не си прави илюзии!!
Хахахаах напрао яко ще я затапиш ,ако и го напишеш това!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Sno6ti govorih s Borislav toi kaza 4e tq mu se e obajdala i otri4a da e pisala sms-i i sam iskala samo da q skaram s nego!!Oba4e toi i e otgovoril 4e ako o6te vednaj mi napi6e ne6to podobno ne znae kvo 6a i se slu4i!
Ne i obru6tai vnimanie na taq
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Уредете си среща и мисля че знаеш какво да направиш.......е као незнаеш ще ти кажа:
Изяснете се...питай я за какво го прави и с каква цел след като вече не са заедно.....питай я ако го обича още че това е др въпрос....след това слд каот поговорие смисал зависи от отговоря го питай него и му кажи че сте говорили с нея нали и че има чуства към него той да говори с нея и така....