.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Не ми се живее...

Не знам дали правилното място на темата е тук,но просто нз къде да я сложа..та..не ми се живее повече!Като за начало имам "прекрасно семейство",което ме "разбира".Все нещо съм им крива винаги..момчето което обичам ми каза,че не е искало да се влюбвам в него и че не изпитва нищо към мен сега..държи се ужасно грубо и т.н..абе имам си мн проблеми..не искам да живея повече,но ако тръгна да си казвам проблемите не трябва да спирам да пиша до др година..

Guest
    i ?

Голям фен
    Град
    дианабад
    Това, че не се разбираш със семейството ти не е нищо ненормално. Повечето семейства (за жалост) не са в идеални отношения. Пък това, че моменчето, което харесваш няма чувства към теб такъв проблем, за какъвто го мислиш. Хората какви по-лоши неща преживяват и все пак живеят!

хах живота ти сега започва сладурче...изживей си го както трябва!забрави гаджето,докажи му че той губи...поговори с ваште и ти стискаме палцииии

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    Не знам дали правилното място на темата е тук,но просто нз къде да я сложа..та..не ми се живее повече!Като за начало имам "прекрасно семейство",което ме "разбира".Все нещо съм им крива винаги..момчето което обичам ми каза,че не е искало да се влюбвам в него и че не изпитва нищо към мен сега..държи се ужасно грубо и т.н..абе имам си мн проблеми..не искам да живея повече,но ако тръгна да си казвам проблемите не трябва да спирам да пиша до др година..
    На мен ли го казваш. Аз сам от Стара Загора, живея и уча в Велико Търново, майка ми работи в СтЗ, бащата в Испания и всеки път когато той се прибере започват да се карат и се чудят или как да си го изкарат на мен или кой ще ме убеди да съм на негова страна ... Те и мене немогат да ме "разбират" понякога, гадже нямам, а не съм и имал ... Живея сам в град без никакви приятели ... на даскало все 1но съм прозрачен ... Сещат се за мен когато им трябва апартамента ми за купони ... и оценките ми са слаби (4.57 за годината !)
    Ама не ми дреме много много и си живея нали нямам други ангажименти ... (на всичкото отгоре не пуша).

И все пак си имам - родители който ме обичат и дават всичко за мен, 3ма мн добри friends в родния ми град, момиче от класа си в което съм влюбен и някой ден ще събера смелост да и го кажа ... така че не унивай ... всичко с времето си

The Live is Hell ... Darkness the world of demons ... Look around you - they are everywhere ... Only evil lives here ...There is no way out ... Feel the fire ... Dont stay just like that ... pick up your weapons and FIGHT !
    Sometimes escape on time means that you win ...

za гадже да умира6 ? никога ! я се стягаи и не се излагаи тва е нито първото нито последното ти "влюбване" ако може да се каже 4е на такава възраст воб6те може6 да усети6 пълната мо6т на любовта.. колкото за родителите - по4ти си4ки са така а и сме в такава възраст 4е е по4ти невъзможно да бъдем разбрани нито ние да разберем тях
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: Не ми се живее...

Цитирай Първоначално написано от sladkata_hilary
    Abe kvo da ti kaja...i az si imam mnogo problemi i kato si pomislq 4e 6te hoda s ba6ta mi i gaj3eto na ba6ta mi i sus sestra mi i brat mi na su6toto nqsto na koeto hodihme predi 3 godini sus maika mi napravo mi se reve...ebati more6to 6e si izkaram....Nasu6toto nqsto ... ((((
    Gledai napred seki si ima problemi ... i na men ne mi se jivee ama GOD(Gospod) kaza 4e trqbva da jieem
    Tequiero Son!!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Не ми се живее...

Цитирай Първоначално написано от sladkata_hilary
    Виж,всеки човек има проблеми от сякакъв сорт...безпроблемни хора няма.....аз какво да кажа когато и аз на секи съм крив и секи ден мия чинии чистя и т.н.....и на мене не ми е лесно но се свиква....съчетавам приятното с полезното.....например докато чакам да свари нещо пиша тук в този форум или правя своя собствен форум....+това ако сега не ти се живее за такива неща си представям като станеш на 18-20 какво ше е....а пък и за гаджето ти за какво го държиш като ти се одяжда и се държи грубо...напротив...намери си такова момче на което може да расчиташ да виждаш морална подкрепа в очите му да е близък до теб и да се обичате иситнски без да има проблеми можеби наиситна трудно се намират таива дето не са исползвачи но въпроса е къде го търсиш...често любовта е там където най малко очакваш Успех...мисля че си достатъчно интелигентно момиче и можеш да се справиш

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    I az imam mnogo problemi.. I moite roditeli nikoga ne me razbirat.. Basi minah poberteta 18 godini stanah i pak ne se razbiram s tqh!!! Ujasno e.. Momcheto v koeto sam vlubena do poluda me ostavi.. ne mi govori dori veche.. Priatelkata mi zamina za Ispaniq.. Ostanah sama! I dneska chashata prelq kato gospojata po biologia me ostavi na neshto kato izpit.. ne moja da me izpita za 6-ca i kaza che prez lqtoto shte nasrochi data da me doizpita!!! Pribrah se u doma... i reva cql den.. i na men mi se umira!
    Toq jivot e neshto ujasno.. Mrazq go..

Guest
    Бе и намен не ми се живее ,но живота ме е нагънал вече няма как неможеш да се отскубнеш много хора даречем биха зависили от теб та внимавай какво правиш.

ужас хора..стегнете се и се борете в живота на 4овек има и добри и ло6и моменти .. явно сега е до6ъл етап за ло6и .. но след ло6о винаги има добро,в края на тунела винаги има светлина ! а и в краина сметка не сте сами - тук винаги 6те намерите някои които да ви помогне ,да ви успокои . Не слу4аино има толкова регнати хора в форума - моля не казваите 4е сте сами понеже тук е бъкано от хора които 6те ви помогнат !
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

благодаря ви мн за мненията,но все пак ми е мн кофти..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Като за начало се опитай да се успокоиш.
    Всеки има проблеми, едни имат повече, а други по-малко. За съжаление, те са част от живота и винаги ще съществуват.
    Опитай се да се справиш с тях, да ги преодолееш, колкото и трудно и невъзможно да ти звучи това. Просто опитай.
    Успех.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    И аз съм имала моменти в които се чудя....защо съм се родила? за да стадам...по добре да не се бях раждала...което е тъпо...рано или късно всичко ще си доиде по мястото....ще срещнеш човек...който ще те обича истински и ще те заслужава, а не някъв си там дет ще ти вика "по-добре да не се беше влюбвала в мен" (тапанар) поговори с ваще...кажи им какво те притеснява...кажи им че не се чувстваш разбрана...и така...всичко ще се оправи...излизаи повече с приятели...забавляваи се....дискотеки...ала бала (там каквото обичаш да правиш) и ще ти мине! И аз наскоро се бях затворила в нас...нямах желание да излизам...чувствах се самотна....и най-накрая изкочиха няколко човека които ми оправиха настроенито...(пак съм сама де ама нищо) и не се чувствам вече така....излизай повече

Мацка, той не е единствен!!! А за отношенията с родителите- всеки от нас има проблеми с тях!!!

Повече от фен
    poznata istoriq kato izklu4im drebni detaili!mila ne se predavai bori se,i na men vinagi mi se iska da umra,no se sa6tam za nqkoi hubavi momentii i si kazvam 4e NQMA da se predam!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

оооо миличка,нима мислиш,че само ти имаш проблеми?!този форум е за това всеки да сподели проблемите си и както виждаш форума е препълнен с постове на объркани тийнове.всеки с проблемите си.животът е една поредица от проблеми,но и от щастливи мигове.темата е доста обширна,а сега нямам време,но се замисли разбери,че единственото нещо от което имаш нужда е да си здрав и да си край близките си,а по нататък всичко ще се подреди бъди благодарна,че си здрава,че имаш семейство и покрив над главата си,а в живота си все ще се срещнеш с др момчета,ще намериш истински приятели.радвай се на това което имаш,защото ако не го цениш ще го изгубиш ако знаеш колко нещастни хора има по земята - инвалиди,бездомни,сираци,н излечимо болни,но те продължават да се борят,защото животът е една битка за оцеляване!не се предавай

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    Бирата сфаршиии не ми се живее
    Sometimes escape on time means that you win ...

Цитирай Първоначално написано от fresh4e
    оооо миличка,нима мислиш,че само ти имаш проблеми?!този форум е за това всеки да сподели проблемите си и както виждаш форума е препълнен с постове на объркани тийнове.всеки с проблемите си.животът е една поредица от проблеми,но и от щастливи мигове.темата е доста обширна,а сега нямам време,но се замисли разбери,че единственото нещо от което имаш нужда е да си здрав и да си край близките си,а по нататък всичко ще се подреди бъди благодарна,че си здрава,че имаш семейство и покрив над главата си,а в живота си все ще се срещнеш с др момчета,ще намериш истински приятели.радвай се на това което имаш,защото ако не го цениш ще го изгубиш ако знаеш колко нещастни хора има по земята - инвалиди,бездомни,сираци,н излечимо болни,но те продължават да се борят,защото животът е една битка за оцеляване!не се предавай
    благодаря ти за отговора,наистина е така

Знаеш ли колко пъти съм опотвала да се самоубивам...след месец правя 18 ама имам мн смотани консервативни родители и пощи никаде не ем пускат и нищо не ми дават да правя.Баща ми постоянно ме обижда и удря щот съм била мн тапа и смотана.Много ми е трудно ама търпя.Момчето,което обичам не иска да е смен защото нищо не изпитва към мен.И на мен не ми се живе ама продължавам напред и не ми пука особенно за нищо.Има каде каде по зле неща например да нямаш родители или покрив над главата си...да умираш от глад!Винаги има нещо за което да живееш и да се усмихваш!Просто се замисли и неговори повече такива глупости
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

добре ми се скара,но ми помогнахте,благодаря ви на вс

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ReconnEcT
    ужас хора..стегнете се и се борете в живота на 4овек има и добри и ло6и моменти .. явно сега е до6ъл етап за ло6и .. но след ло6о винаги има добро,в края на тунела винаги има светлина ! а и в краина сметка не сте сами - тук винаги 6те намерите някои които да ви помогне ,да ви успокои . Не слу4аино има толкова регнати хора в форума - моля не казваите 4е сте сами понеже тук е бъкано от хора които 6те ви помогнат !
    Tova ne be6e tupa misul
    Tequiero Son!!!

ATAKABG
    Guest
    всеки си има проблеми. човек без проблеми няма. някои с повече,други с по-малко,но тва е...
    Борба,борба и пак борба. Не тряа да те спира нищо. Животът винаги има смисъл!

Guest
    Abe hora q prestenete ne mi se jivee!!!!!Kvi sa tiq prikazki na vashite godini be (ne che az sym po-golqma(15)), no oshte ne sum trygnala da umiram...hakaite we za kyde byrzate da umirate!??Jivota vie daden za da se jiveee taka che ne propilqvaite nito sekunda ot nego!Vseki shte umre rano ili kusno...nie taka i taka sme prosto gosti v tozi svqt...vseki si ima problemi, ama izvinqvai mnogo zaradi edno momche da iskash da umresh - e tva ne go razbiram veche A kolkoto do roditelite tva e normalno qvlenie pri vsichki teens!Taka che gore glavata imash priqteli s koito mojesh da si izkarash nezabravimo lqto i bez momche!!! \/

Я се стегни!!!Какви проблеми имаш толкова?Тва да се разбираш с родителите е най-якото!!Аз немога да се похваля със същото!!А оня пиклъо дет е казал 4е не те оби4а го забрави не е единстевн,щом толкова бързо няма 4увства към теб,зна4и не е държал толкова на теб......смятам 4е силните 4увства не изветряват толкова бързо!Забрави миналото и гледай живота СЕГА!!Както си го направиш така е,трябва да си силна!Живей сега,защото после ве4е може да е късно!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си