.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    на всички ни се е случвало да го чувстваме това. Явно това е целта, да страдаме, за да може после да се изправим с/у проблема пак и пак!
    Целта е да не се отказваш, така няма как да загубиш. Може някой друг рунд да паднеш, но важен е крайният резултат
    Don't hate me, I'm just blind.

kuki
    Guest
    i az se 4uvstvam zle v momenta!!vlubih se v edno mom4e,kza mi 4e me obi4a...i nqkvi takiva ne6ta koito me nakaraha da mu povqrvam i da bada s nego vapreki 4e si ima6e priqtelka kaza mi 4e 6te q zareje...6toto ve4e ne q obi4al...i da...zarqza q i tragna s druga -treta!!!!!tolkova pla4a i ne moga da razbera za6to!!!toi be6e parvoto mom4e v jivota mi-az sam na po4ti 18!!!moje da prozvu4i neskromno ,no sam krasivo i svqstno momi4e(tva 4e bqh s nego dokato si ima6e priqtelka mi be6e za 1 i posleden pat,prosto sarceto ne pita-ne me vinete)postoqnno ima mom4eta koito me tarsqt i mi zvanqt...no o6te ne moga da zabravq vaprosnoto mom4e i samo pla4a!onzi den re6ih da priznaq na mn dobar priqtel 4e go haresvam ot otdavna(moje bi ne iskam da sam sama a toi e edinstveniq koito mi e pone malko simpati4en) i toi mi kaza 4e o6te nemoje da zabravi biv6ata si(hodili sa 2 god i polovina)....razbiram go.....nie naistina sme blizki s nego....kaza mi 4e sam edinstvenoto momi4e koeto e zaglejdal sled razdqlata s priqtelkata mu...no o6te ne bil gotov za vrazka...mislite li 4e nqkoi den 6te se polu4i ne6to m/u nas....mai prez cqloto vreme sam bila vlubena imenno v nego????

i hora...ne se ot4aivaite...i men me boli i az stradam....no vajnoto e da znae6 4e "nai-tamno e edin 4as predi izgreva"....a pri nas sega e mnogo tamno...sledovatelno 6te 4akame mnogo skoro slanceto da izgree...ne se predavaite....jivota se opitva da ni nau4i da badem silni i da se borim-neka priemem i nau4im uroka mu.....celuvki

Фен
    Град
    In your nightmares
    Всеки от нас си има проблеми... Какво да ти кажа и моето положение не е много хубаво...
    1.Сестра ми и баща ми са далеч от мен и ги виждам рядко
    2.Живея само с майка си,която въобще не ме разбира.......
    3.Най-добрия ми приятел,с който съм споделяла всичко и който ми беше единствената утеха, ме нарича "ТЪПА КУРВА" "БОКЛУК" и всичко останало от около месец и то само защото имам и други приятели освен него....
    4.Момчето което обичам се държи супер тъпо.... обича ме/не ме обича; заедно сме/не сме заедно; целува се с някви други,докато ходи с мен....
    5.Ок..реших да забравя тва момче и започнах начисто с друг... след малко ще излизаме, той само за секс ми говори и си личи че иска да е с мен само заради това...
    6.С доста хора съм изпокарана и доста хора ме мразят, заради тъпите ми грешки....
    7.Няма да хвана стипендия,защото не ми стигат десет стотни за 5.50....

и такам ... веселко ми е ... и въпреки това живея на пук на всичко и всички!!! когато видя най-добрия си приятел или момчето което обичам се наревавам едно хубаво и ми минава.... и така... няма начин... тва е живота...
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Охх...вече чак ми дойде до гуша от такива теми!
    Ами...като искаш да умираш,умирай!За кво пишеш теми тук?Много ясно,че никой няма да ти каже "ами да,няма за какво да живееш,по добре се метни от некой покрив"
    Виж сега....първо ти не си единствената която има проблеми със семейството си.Всеки има.И на наще все аз съм им крива нещо и все намират за кво да ми се скарат ама....кво да се прави....И те все на мен са ми виновни и....всеки си има гледни точки и е направо ужас...Ама пак въпреки всичко си се обичаме
    А за това,че момчето което "обичаш" не искало да бъде с теб...ами сигурна ли си,че го обичаш?Това са мноого силни думи.Може просто да го харесваш много.Забрави го,той не е единственото момче в тоя свят.
    Винаги има за какво да се живее!Нали за това живота ни е даден-за да го изживеем!А не сами да слагаме край на живота си!
    Помисли много добре,премисли всичко.Не прави никакви глупости и ще видиш как след време-може би след около месец-два например-ще си викаш "леле колко глупава съм била,че да искам да се самоубивам заради тоя..."
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Matik
    Бирата сфаршиии не ми се живее
    Батка ела да пиинем заедно аз имам Арианка

Голям фен
    Vseki si ima svoite problemi,no tova ne e prichina da ne vijdash smisala na jivota...Oshte si malka i teparva shte se sblAskvash s problemi i,ako vseki pyt se otchaivash tolkova lesno shte badesh mnogo neshtastna...
    Dori i da ne se razbirash s roditelite si ,trqnbva da znaesh che te te obichat pove4e ot vsi4ko i che ako sednesh i im obqsnish kakvo ne ti haresva biha go promenili....
    S edno momche sveta ne svarshva ... sig sam che shte si namerish nqkoi sladur koito da dava vsi4ko za teb .. Aide uspehi i ne univai
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Vseki si ima svoite problemi,no tova ne e prichina da ne vijdash smisala na jivota...Oshte si malka i teparva shte se sblAskvash s problemi i,ako vseki pyt se otchaivash tolkova lesno shte badesh mnogo neshtastna...
    Dori i da ne se razbirash s roditelite si ,trqnbva da znaesh che te te obichat pove4e ot vsi4ko i che ako sednesh i im obqsnish kakvo ne ti haresva biha go promenili....
    S edno momche sveta ne svarshva ... sig sam che shte si namerish nqkoi sladur koito da dava vsi4ko za teb .. Aide uspehi i ne univai
    А точно това исках и аз да кажа.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    abe ti nared li si?? ima hora koito sa bolni i znaiat 4e 6te umrat ot mnogo gadni ne6ta a ti se vaikai za niakfo spor4e s va6te?!!??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си