Не знам дали правилното място на темата е тук,но просто нз къде да я сложа..та..не ми се живее повече!Като за начало имам "прекрасно семейство",което ме "разбира".Все нещо съм им крива винаги..момчето което обичам ми каза,че не е искало да се влюбвам в него и че не изпитва нищо към мен сега..държи се ужасно грубо и т.н..абе имам си мн проблеми..не искам да живея повече,но ако тръгна да си казвам проблемите не трябва да спирам да пиша до др година..
На мен ли го казваш. Аз сам от Стара Загора, живея и уча в Велико Търново, майка ми работи в СтЗ, бащата в Испания и всеки път когато той се прибере започват да се карат и се чудят или как да си го изкарат на мен или кой ще ме убеди да съм на негова страна ... Те и мене немогат да ме "разбират" понякога, гадже нямам, а не съм и имал ... Живея сам в град без никакви приятели ... на даскало все 1но съм прозрачен ... Сещат се за мен когато им трябва апартамента ми за купони ... и оценките ми са слаби (4.57 за годината !)
Ама не ми дреме много много и си живея нали нямам други ангажименти ... (на всичкото отгоре не пуша).

И все пак си имам - родители който ме обичат и дават всичко за мен, 3ма мн добри friends в родния ми град, момиче от класа си в което съм влюбен и някой ден ще събера смелост да и го кажа ... така че не унивай ... всичко с времето си

The Live is Hell ... Darkness the world of demons ... Look around you - they are everywhere ... Only evil lives here ...There is no way out ... Feel the fire ... Dont stay just like that ... pick up your weapons and FIGHT !