- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми се живее...
На мен ли го казваш. Аз сам от Стара Загора, живея и уча в Велико Търново, майка ми работи в СтЗ, бащата в Испания и всеки път когато той се прибере започват да се карат и се чудят или как да си го изкарат на мен или кой ще ме убеди да съм на негова страна ... Те и мене немогат да ме "разбират" понякога, гадже нямам, а не съм и имал ... Живея сам в град без никакви приятели ... на даскало все 1но съм прозрачен ... Сещат се за мен когато им трябва апартамента ми за купони ... и оценките ми са слаби (4.57 за годината !)Не знам дали правилното място на темата е тук,но просто нз къде да я сложа..та..не ми се живее повече!Като за начало имам "прекрасно семейство",което ме "разбира".Все нещо съм им крива винаги..момчето което обичам ми каза,че не е искало да се влюбвам в него и че не изпитва нищо към мен сега..държи се ужасно грубо и т.н..абе имам си мн проблеми..не искам да живея повече,но ако тръгна да си казвам проблемите не трябва да спирам да пиша до др година..
Ама не ми дреме много много и си живея нали нямам други ангажименти ... (на всичкото отгоре не пуша).
И все пак си имам - родители който ме обичат и дават всичко за мен, 3ма мн добри friends в родния ми град, момиче от класа си в което съм влюбен и някой ден ще събера смелост да и го кажа ... така че не унивай ... всичко с времето си
The Live is Hell ... Darkness the world of demons ... Look around you - they are everywhere ... Only evil lives here ...There is no way out ... Feel the fire ... Dont stay just like that ... pick up your weapons and FIGHT !
Sometimes escape on time means that you win ...