Цитирай Първоначално написано от sladkata_hilary
Не знам дали правилното място на темата е тук,но просто нз къде да я сложа..та..не ми се живее повече!Като за начало имам "прекрасно семейство",което ме "разбира".Все нещо съм им крива винаги..момчето което обичам ми каза,че не е искало да се влюбвам в него и че не изпитва нищо към мен сега..държи се ужасно грубо и т.н..абе имам си мн проблеми..не искам да живея повече,но ако тръгна да си казвам проблемите не трябва да спирам да пиша до др година..
Виж,всеки човек има проблеми от сякакъв сорт...безпроблемни хора няма.....аз какво да кажа когато и аз на секи съм крив и секи ден мия чинии чистя и т.н.....и на мене не ми е лесно но се свиква....съчетавам приятното с полезното.....например докато чакам да свари нещо пиша тук в този форум или правя своя собствен форум....+това ако сега не ти се живее за такива неща си представям като станеш на 18-20 какво ше е....а пък и за гаджето ти за какво го държиш като ти се одяжда и се държи грубо...напротив...намери си такова момче на което може да расчиташ да виждаш морална подкрепа в очите му да е близък до теб и да се обичате иситнски без да има проблеми можеби наиситна трудно се намират таива дето не са исползвачи но въпроса е къде го търсиш...често любовта е там където най малко очакваш Успех...мисля че си достатъчно интелигентно момиче и можеш да се справиш