i az se 4uvstvam zle v momenta!!vlubih se v edno mom4e,kza mi 4e me obi4a...i nqkvi takiva ne6ta koito me nakaraha da mu povqrvam i da bada s nego vapreki 4e si ima6e priqtelka kaza mi 4e 6te q zareje...6toto ve4e ne q obi4al...i da...zarqza q i tragna s druga -treta!!!!!tolkova pla4a i ne moga da razbera za6to!!!toi be6e parvoto mom4e v jivota mi-az sam na po4ti 18!!!moje da prozvu4i neskromno ,no sam krasivo i svqstno momi4e(tva 4e bqh s nego dokato si ima6e priqtelka mi be6e za 1 i posleden pat,prosto sarceto ne pita-ne me vinete)postoqnno ima mom4eta koito me tarsqt i mi zvanqt...no o6te ne moga da zabravq vaprosnoto mom4e i samo pla4a!onzi den re6ih da priznaq na mn dobar priqtel 4e go haresvam ot otdavna(moje bi ne iskam da sam sama a toi e edinstveniq koito mi e pone malko simpati4en) i toi mi kaza 4e o6te nemoje da zabravi biv6ata si(hodili sa 2 god i polovina)....razbiram go.....nie naistina sme blizki s nego....kaza mi 4e sam edinstvenoto momi4e koeto e zaglejdal sled razdqlata s priqtelkata mu...no o6te ne bil gotov za vrazka...mislite li 4e nqkoi den 6te se polu4i ne6to m/u nas....mai prez cqloto vreme sam bila vlubena imenno v nego????
i hora...ne se ot4aivaite...i men me boli i az stradam....no vajnoto e da znae6 4e "nai-tamno e edin 4as predi izgreva"....a pri nas sega e mnogo tamno...sledovatelno 6te 4akame mnogo skoro slanceto da izgree...ne se predavaite....jivota se opitva da ni nau4i da badem silni i da se borim-neka priemem i nau4im uroka mu.....celuvki