.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: ko 6te kajete..

ko 6te kajete..

zna4i problema e tam 4e 4yvstvam 4e gybq fr-kata si ...pak az ne iskam....ko moje da napraq ..kvi metodi da predpriema .....ko da napraq ...

френдка като гадже ли?ако да поговори с нея и и кажи за съмненията си...

зависи по каква при4ина я губи6 - дали тя се влюбва в друг или просто губи интерес или .. има определена при4ина но да - наи добре говори с нея изяснете при4ините и надяам се..си4ко 6е се опраи поне така мисля аз
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от ReconnEcT
    зависи по каква при4ина я губи6 - дали тя се влюбва в друг или просто губи интерес или .. има определена при4ина но да - наи добре говори с нея изяснете при4ините и надяам се..си4ко 6е се опраи поне така мисля аз
    да именно седнете и се изяснете...за да чустваш това нещо значи има нещо наиситна може би крие нещо което не иска или я е страх да ти каже...най лошо е да те държи още от съжаление

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Когато говорим за приятелство не става дума за методи, а за отношения.
    Говори с приятелката ти и се разберете.
    Успех.

Повече от фен
    mi kaji i kolko mnogo q obi4a6 i i kaji 4e ne iska6 da q izgubi6!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Поговори с нея и изяснете чувствата си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си