.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    *SweeT*AnGeL*Pld :Pp~
    Guest

Kakvo zna4i da se celuva6 "hubavo" ili ne

Taka...i az ne sym se celuvala no nqma da vi tormozq da mi kazvate za pyrvata celuvka tyi kato sym gledala tvyrde mn temi i znam 4 vi e pisnalo.no za tova pyk iskam da vi pitam kvo e da se celuva6 dobre ili zle.i az ne 6ta da se izloja i za taz cel trqbva da znam pone tova kato orientir

ооо не мисля че има такова понятие като хубава и лоша целувка...ако има "любов" (много силна дума разбира се но нз как да се изразя) целувката винаги е прекрасна,като е споделена с л-бимия човек...можеш да се целуваш с най-добрия "целувач" ( ) но да не ти хареса...
    разбира се това си е само мое мнение,има и много различни...но гадно е да те захапат или захапеш се пак...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от maraia
    ооо не мисля че има такова понятие като хубава и лоша целувка...ако има "любов" (много силна дума разбира се но нз как да се изразя) целувката винаги е прекрасна,като е споделена с л-бимия човек...можеш да се целуваш с най-добрия "целувач" ( ) но да не ти хареса...
    разбира се това си е само мое мнение,има и много различни...но гадно е да те захапат или захапеш се пак...
    mnem, ne sym syglasen s teb, 4e nqma hubava ili lo6a celuvak .
    Hubavata celuvka e tazi, koqto NA TEB nai-mnogo ti haresva (govorim kato se celune6 s drugo momi4e, 6toto vsi4ki se po razl na4in se celuvat,i nqma na4in ednoto da ne ti haresva pove4e ot drugoto celuvane)..a pyk syotvetno-lo6ata, e tazi det nai ne te kefi..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Няма "добра" и "лоша" целувка. Има различни вкусове и предпочитания.

Повече от фен
    i az nz razlikata,celuvkta e edna i su6ta,no 4ustvata koito vlagame v neq sa razli4ni!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Град
    plovdiv we mainaa :P
    Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    i az nz razlikata,celuvkta e edna i su6ta,no 4ustvata koito vlagame v neq sa razli4ni!
    dam mnogo qsno 4e kato ti dostavq udovolstvie 6te e hubava ...ddz tup vupros

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Няма "добра" и "лоша" целувка. Има различни вкусове и предпочитания.
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Град
    San Siro
    Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    \/

Повече от фен
    Хубава е целувката,когато ви хаерсва (уау какво откритие направих)

*SweeT*AnGeL*Pld
    Guest
    Mi togava obqsnete mi kvi sa tez deto govorqt "Tq/toi se celuva strahotno"
    i t.n. i dr takiva raboti deto sym gi 4uvala...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от *SweeT*AnGeL*Pld
    Mi togava obqsnete mi kvi sa tez deto govorqt "Tq/toi se celuva strahotno"
    i t.n. i dr takiva raboti deto sym gi 4uvala...
    Ми значи че "Тя/той се целува страхотно според мен".. според някой може да се целува отвратително.. зависи си от човека как му харесва
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Мали мали....на колко години си ти???на 8 на 9????
    ТОВА НЕ СЕ УЧИ А ИДВА ОТ САМОСЕБЕСИ САМО ТИ ЗНАЕШ ДАЛИ ШЕ СТАНЕ ДОБРЕ ИЛИ ЗЛЕ...И ТО НА МЯСТО!!!!!

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    [size=40][color=blue][b] VNIMAVAI da ne TI OTHAPAT eZIKA IMA MNogo GolqMA PROCENTNOST Hpra Bez Ezici E Takifa LAmqri KAto teb
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Голям фен
    Град
    Sofia

Re: Kakvo zna4i da se celuva6 "hubavo" ili ne

Аз лично казвам, че едно момче се целува добре, тогава когато неговото целуване си пасва с моя начин на целуване и моя вкус. За един човек "хубаво целуване" е едно, а за друг - друго.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Za vseki xybavata celyvka e razlichna taka che...
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

оо не мисля че има такова понятие като хубава и лоша целувка...ако има "любов" (много силна дума разбира се но нз как да се изразя) целувката винаги е прекрасна,като е споделена с л-бимия човек...можеш да се целуваш с най-добрия "целувач" ( ) но да не ти хареса...

Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Emi na men samo edna celufka prez celiq mi jifot ne mi e xaresfala...bqx se zabila s nekuf destski guz na moita vuzrast kogato bqx na 14 i toi vaobshte ne mojeshe da celufa!!!ma ina4e vsi4kite drugi si bqxa perfe...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Re: Kakvo zna4i da se celuva6 "hubavo" ili ne

Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Аз лично казвам, че едно момче се целува добре, тогава когато неговото целуване си пасва с моя начин на целуване и моя вкус. За един човек "хубаво целуване" е едно, а за друг - друго.
    mmdaaa i za men e taka

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az sum na mnenieto za pasvaneto na nachina na celuvane..a i nastina ako ima liubov nqma zna4enie kakva e celuvkata pak shte ti se struva super hubava sladka ili kakto iskash q nari4ai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си