Xodixme predi 2 godini,oba4e toi se durje6e mn tupo i vse me preebava6e.Az razbirase my pro6tavax...I predi okolo mesec si govorixme i my priznax,4e go obi4am i toi kaza,4e mn sujalqva,4e me e preebaval taka i 4e sega se e promenil i iska da se subereme.Az my kazax,ok,no my kazax 4e my nqmam doverie...Sega se vijdame rqdko,koeto ne e problem,razbiram ,4e sega e dosta zaet.Problema e tam,4e rqdko se se6ta da me potursi,da mi pi6e,kogato obe6tae da mi zvunne po4ti nikoga ne go pravi,kato se razberem da se vidim,4esto se sly4va da otloji sre6tata v posledniq moment...Az govorix s nego,kazax my kak se 4yvstvam i toi kaza 4e nqma6e da govori s mene ako ne misle6e za mene,4e prosto si e takuv,4e ne moje postoqnno da obru6ta vnimanie na nqkoi,da ne se surdq i nqkvi takiva ne6ta...Mn puti go pitax sigyren li e 4e e promenen i 4e iska da e s mene i toi kaza DA.Az ne go tursq 4esto,4akam toi da mi pi6e i go pravi,kato minat nqkolko dni...A nie dori vse o6te ne xodim...Ne razbiram kakvo 4aka!?Ne mi kazvaite da go zareja,za6toto vse o6te ne sum gotova za tova.Daite suvet! [/url][/quote]