Нюкясъл - АЗ Алкмаар със сигурно си мисля че ще е над 2.5 гола. От известно време го следя холандския отбор, и мога да заявя че тези откаченяци са фанатици да вкарват и да срамят противника си Явно не са възпитавани като малки Но е факт че наскоро бяха влязли в серия от поредни мачове, в които мачкаха с по 5 и повече гола. В първенството на Холандия са на първо място по вкарани голове на чужд терен - 29 гола ! Средно се падат по 3 гола на мач ! Нека погледнем какво е положението в УЕФА. В груповата фаза АЗ излизат от групата си с голова разлика - 12 на 5 ! (всичките им мачове са свършили с над 2.5 гола). Отиваме на 32-на финал. Там АЗ играят срещу Фенербахче, като резултата от двата мача завършва общо 5:5! Аз лично гледах реванша в Холандия, и сериозно ви казвам, тея копеленца са много луди да вкарват голове Нюкясъл надали ще се бетонират и ще играят на контра-атаки, тъй като са си на своя терен и ще опитат да решат всичко тук. АЗ пък са такъв отбор че навън като че ли играят по-добре, така че съм сигурен че и те ще тръгнат да вкарват, а не да пазят реми на чужд терен. Абе очертава се зверски мач, няма търпение да го гледам

Прогноза за мача не съм измислил, но със сигурност мисля че мача ще е над 2.5 гола

edit: Еврофутбол отново се гаври с нас, и оценява шанса за над 2.5 гола с коеф 1.60 !