.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: stranno?

Awe ei! Az sum muja i we! Da ne sum nqkuv balamurnik ta toq 6se ebava s mene?! ...Samo deto sum momi4e, ama kato gledam v taq istoriq nqma ni6to nevazmojno
    Мене ме нема в целата схема..

Guest

Re: stranno?

a ti zamislql li si se kak 6e se po4ystvat decata i ...? az ako razbera takova ne6to za maika mi neznam na kfo 6e q napraa...prosto ne mi se misli! a da razbera 4e nqkyf q e 4ukal i e izneverilla na ba6ta mi toq 6e pratq nqkoi da go s4upi... prosto pomisli za decata na taq jena...

Фен
    Град
    Plovdiv
    Waaaa hah ah ah aaaaa tva za 4ar6ava v guza ma razbi hahahhaa \/

Guest
    stoi dale4 ot zagoreli lelki 6te ti vtajni jivota !!!

dReBosaChe
    Guest
    nachaloto na dr-ta sedmitza e swatbata are sicki ste pokaneniiiiiiiiiiiiiiii pahhaha

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dReBosaChe
    nachaloto na dr-ta sedmitza e swatbata are sicki ste pokaneniiiiiiiiiiiiiiii pahhaha
    ni6to li4no ma si mogo tap

Фен Аватара на Ashleyy
    Град
    ВеНеРа
    Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 1:00 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

виж момче,това,че сте правили секс и сте се зарибявали по чата незначи че трябва да се жените.Ти си си я харесал но има още много момичета,с който може да се случи същото.Тя е омъжена и има две деца,а пред теб казва,че ще ги зареже заради теб,но това е просто ужасно,да създадеш семейство и да го разрушиш след време и то за какво..за един човек от 4ата(почти непознат)..
    незнам какво да ти кажа..вземи се в ръце и зарежи тази жена..още си млад и живота е пред теб и си мисля,че ще срещеш подходящо момиче за теб,което няма да има такива проблеми.
    Ами я помисли какво ще стане като разбере мъжа й.А тия деца какво ще правят без майка,кой ще ги възпита..помисли малко върху това и разбери,че така ще разрушиш едно семейство..няколко човешки живота..
    Разбирам положението ти и знам,че се чувсваш гадно нооо..казах ти..разкарай я..
    100% съм сигурна,че ще си намериш по подходящ човек за теб..
    Незнам вече какво да те посъветвам..В този случай слушай главата си..
    Дано има нещо в нея..
    Просто това е СУПЕР ТЪПО!ИЗОБЩО НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ЗАПОЗНАВАТЕ!ЗАТОВА СЪМ НА МНЕНИЕ,ЧЕ ЧАТА Е ГЛУПАВО НЕЩО И САМО СКАРВА ХОРАТА!
    хАЙе със Здраве

saglasna sum =D>
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...

Guest
    Оффф зак'во поствате теми,само за да гледате нечий сеир?Напишете го във форума на море от любов.Там ще е по-весело и се научете да пишете на кирилица...неграмотници

Абе царвул-що не са гръмнеш?Мислиш ли че някой ти вярва на измислиците които бръщолевиш?Искаш да се изкараш важен ли или кво?Това че караш некаква изпърдяна хонда не значи нищо-ако ще и ВАЛЯК да караш-през КУРА си ми.Аре да го д...ш.А в устата ГЕЙ смачкан.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Баси спама

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си