.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    hurry
    Guest

как бихте коментирали?

момиче е влюбено в момче, тя бяга от него, защото се чувства и съответно се държи неадекватно в негово присъствие- тя не иска да се дърпа, но започва да и се гади и да и причернява когато го види... той я харесва и знае, но не прави нищо за да и помогне да преодолее притеснението си.

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами гадно е и аз съм изпадала в същото положени.чувството е адски гадно но споко преодолява се.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    бих коментирала като тъпа ситуация. И я се успокой-щом те харесва КЕФ ТИ

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Момчето трябва да се опита да направи нещо по въпроса.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Ne ne mislq.. Momicheto da se vzeme v ryce..Nqma cql jivot nqkoi da i opravq jivota.. Kolkoto i da e godishna trqbva sama da se spravi sas tfa polojenie.. A tq she uspee sigurna sam..Zashtoto sama shte osaznae che nqma nishto strashno da haresvash nqkoi koito sashto te haresva

Повече от фен
    mi spored men tova mom4e ili e mn sramejlivo ili ne haresva tova momi4e!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Ще се оправи!!! На всеки се случва

Guest
    toi qvno ne te haresva- a ti si pomisli dali naistina iska6 da si s nego- 6tom ti stava lo6o kato go vidi6......

..ми рано или късно ще трябва да преодолее страха си .Наистина на всеки се случва..

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Един разговор би могъл да оправи нещата и може би... малко по-високо самочувствие от страна на момичето и предразполагане от момчето.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

моми4ето тряа да преодулее страха си 6том мом4ето я харесва няма от какво да се притеснява в краина зле няма да стане освен ако не го отблъсне с това поведение..
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

Град
    plovdiv we mainaa :P

Re: как бихте коментирали?

Цитирай Първоначално написано от hurry
    момиче е влюбено в момче, тя бяга от него, защото се чувства и съответно се държи неадекватно в негово присъствие- тя не иска да се дърпа, но започва да и се гади и да и причернява когато го види... той я харесва и знае, но не прави нищо за да и помогне да преодолее притеснението си.
    Zvu4i mi malko kato na film...taka si go opisal 4e moje da stane6 edin scenarist

Guest
    Nai-dobre stava kato se zase4ete na kupon bez mnogo da mu misli6 piiva6 si malko za kuraj i go celuva6! probvala sam go-i deistva-az su6to bqh kato teb edno vreme! samo spoko -tova koeto prejivqva6 e strahotno!!! i unikalno... posle nqma da etolkova valnuva6to i kato si spomnq6 6te ti stava veselo!!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Какво мисля??Пълна простотия или момчето е тъпо че се занимава с такива или момичето е прекалено надменно и сички и сичко са и под достойнството.

Guest
    Ne sam saglasna s poslednoto mnenie! glupavo e da znae6 4e nqkoi se spi4a zaradi teb i da znae6 kak da mu pomogne6 no da ne go pravi6.E v slu4aq mom4eto sigurno prosto n e q haresva....

mn tupo na men su6to mi se e sly4valo i ne znam pori4inata,poradi koqto se durjah taka idiotski

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...

Ми как - mIRC, ICQ, skype, MSN .....
    Sometimes escape on time means that you win ...

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Ne ne mislq.. Momicheto da se vzeme v ryce..Nqma cql jivot nqkoi da i opravq jivota.. Kolkoto i da e godishna trqbva sama da se spravi sas tfa polojenie.. A tq she uspee sigurna sam..Zashtoto sama shte osaznae che nqma nishto strashno da haresvash nqkoi koito sashto te haresva

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ne sam saglasna s poslednoto mnenie! glupavo e da znae6 4e nqkoi se spi4a zaradi teb i da znae6 kak da mu pomogne6 no da ne go pravi6.E v slu4aq mom4eto sigurno prosto n e q haresva....
    Хаха нали се сещаш клолко ги обичам тия кукли дето се правят нма недостойни и си мислят че Господ работи за тех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си