- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- раздел Любов...
... трябва да се махне или поне да изтриете ВСИЧКИ теми... тва не е място за споделяне на глупави проблеми за любовни триъгълници и незнам си кво или пък място за съвети... няма съвети в любовта и няма сценарий за любовта, всичко е съдба и не можеш да промениш това което ще стане
(просто нз кво да напиша, изтриите тва мнение...)
аз ако започна да си споделям всички проблеми и 5 форума няма да стигнат
искам да кажа че никой не може да ти помогне като си напишеш проблема щото всичко си зависи от теб а не от баба ми
да бе, за тва казах да изтрият тая тема![]()
Наистина темата си е за lock или за дел!Просто ако нямаше смисъл от този раздел нямаше да бъде един от най-посещаваните от форума и нямаше да има толкова теми.Всеки сам си решава дали да пише нещо тук или не.Понякога хората пишат защото са отчаяни,понякога за да си излейт мъката,да посикат съвет или пък в някои случаи да споделят щастието си.Така че раздела определено си е нужен.Разбира се има доста теми,на които ние не можеш да помогнем много,защото не сме много наясно с чувствата на автора на темата и нговата любима/любим.Но вс епак дръго е когато някой ти каже 2-3 насърчителни думи или пък те накара да се замислиш малко![]()
е тва е един свестен човек, аз бих те направил модератор ако форума беше мой!Първоначално написано от LP_girl_14
Изтрийте темата моля, локването го махнете от database няма смисал да го използвате, нишо не се печели от локнати теми
Тъй лиии????Аз пък бих казал че твойте съобщение е спамерско....ех тия мнениея.Първоначално написано от kin
Баси незнаеш какво е да пишеш в 7 и половина (погледни в колко е писано това мнение ако не вярвашПървоначално написано от kin
) бате и гледам тази иначе толкова симпатична тема от типа "СПАМ"
Бахти ако бях модератор лелелелел![]()
![]()