- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжа и жената в секса
Здравеите, иска ми се да пусна една темичка тук сред вас.Имам и една молба под 15-16 год да не се бутат в шамарите, та. . . искам да запитам според вас честно ли ви се струва това че мъжа трябва да се съобразява със всичко да е винаги мил ужасно нежен внимателен да ги целува лигави по 100 часа да не иска нищо в замяна или в противен случай се получава (простак тоя пък ме кара да му духам и нз си к'во още вечно святите женски а мъжете все са говеда. . . ) А и много бих се радвал ако някой сподели за нормален секс ще съм много благодарен ако ме лишите от подробностите кажете само ако ви се е случило някои път да сте равни а не всеки път жертви и по 20 пъти молене като на господ за едната в повечето случай супер куца свирка и кило лигавщина около нея от сорта на "ма така ли ма иначе ли?/ма трябва ли?/ма неможе ли друг път?/е са кво да гълтам ли?. . . Искам да ми кажете ако познавате жена която да не е от тоя тип кухи лигли.Съжалявам ако по невнимание съм засегнал някоя нежна 3-тинка на обществото и женските не ме псувайте много плс.
Obichai i pomagai na celiq svqt za da moje6 da raz4ita6 vinagi na nqkoi.
все още не познавам жена, която след секс да не си мисли, че е прецакана. Тоест да си мисли, че мъжа е бил само заради това с нея.
Ami vij sega az sum na 15 i ne sum pravila sex ama samo pri misulta za svirka mi se povdiga!Qvno vseki si ima razli4en podxod kum sexa taka 4e ne moje6 da vini6 edno momi4e dali iska ili ne iska da ti pravi svirki!i da vie vinagi ste prostacite za6toto ste nedodqlani i grybi!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Emi lichno az smqtam, che kogato edin muj e mil s jenata e mnogo qko. Tova i dokazva, che za nego tq ne e prosto porednata, a neshto po-specialno. Zashto da e ligavshtina da iskash da napravish shtastliva jenata do sebe si? A otnosno svirkite...s priqtelq mi sme zaedno godina i polovina. Nikoga za tova vreme ne sum mu pravila, nqma i da mu napravq. I vupreki tova topi me obicha i e mil s men. Qvno imash izkrivena predstava za lubov.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
dobre kazano
Na4i dude pravilno kazano 6to se otnasq za tova dali ima takiva ima az li4no poznavam takva jena a 6tom ima edna to sus sigurnost ima i drugi
Vij sega milo 15-god detence pomolih bez mnogo da psuvate reburca takiva i kak reshi 4e sme grubi i nedodqlani sa nqma da razvalqme hubaviq boi sus skandal no mujete sega govorim za mujete ne za idiotote s kurove koito po gre6ka nari4at muje govorim za normalniq muj koito se 4udi kak i kolko nejen da bude za da moje da ugodi i napravi kefa na nqkoq neblagodarnq . . . koqto samo natqkva ti si s men zaradi sex-a i nakraq nqkoi . . . .. da se iskaje mnogo kompetentno 4e e prase za6toto taka i e udobno sega. . .
Macka otnosno svirkata dadoh primer znam kolko vi e protivno na pove4eto. . . govoreh obrazno qsno e 4e na sila hubost ne stava. .
AMI SLY6AI 4I4E!QVNO 6TOM DA ZADAVA6 TOZI VUPROS SI ZGAZIL LYKA,A AZ PROSTO IZKAZAX MNENIETO SI I 6TOM SUM KAZALA 4E STE NEDODQLANI I GRYBI SUM IMALA NE6TO V PREDVID!
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
A osvqtka se za6to kazax 4e ste grybi i nedodqlani! [-o< Ima napreduk zna4i!Tova e dobre!
аз съм на 17 и много обичам приятеля си , обожавам да му доставям удоволствие,защото на мен самата ми харесва и се възбуждам от това как го гледам да изтрапва , след като свърши как трепери от кеф и неможе да седи на краката си. Той също е много мил с мен и когато аз правя нещо не го правя за да му доставя удоволствие а го правя на мен да ми е хубаво и той така е с мен по същия начин. В началото на нашата връзка когато той ме лижеше веднага и аз исках д аму духам за да не се почувства използван но той се дърпаше,мина се врееме поговорихме на тази тема и той ми каза , че не е задължително да му отвръщам и че той не го прави за да го правя и аз а просто защото му се иска да ме лиже. Тогава и аз започнах така и сега наистина ми е много приятно и го правя с пълно желание.
Macka ako tova e istina . . . . napravo nemoga da povqrvam no ako vse pak e vqrno jelaq ti samo taka da produljite eeee nemoga da povqrvam 4e ima takava dvoika napravo mi ide da si razceluvam monitora ot kef ma aide nqma da e dnes . . . .
Btw toi na kolko god e ?
той е на 19 и наистина до сега и аз не бях срещала такъв човек като него. Предишните ми приятели все ми намекваха да им духам а те дори с праст не са ме погалили......
Сегашния ми приател наистина ме научи на много неща,още не съм спала с него но съм готова да го направя. Той много мило,нейно се държи с мен и това ме кара още повече да му доставям и аз удоволствие. Тъй че изобщо не ми е противно да му духам. Трябва да се задоволяваме психически и физически,такава трябва да е една връзка
Devoiko ti napravo me hvurli v muzikata tova ili da nqkvi pulni luji ili tvurde rano sum izgubil doverie v horata za6toto tova e ne6to koeto ili edinstveno i unikalno samo po sebe si ili az nikoga ne sum vijdal ili 4uval za podobni hora
Аз съм ня 15 и съм прявила много пъти секс.Но съм правила и свирки,но това не означава,че да правя свирки ми харесва,ама просто така удаждам на гаджето си!всеки трябва да прави компромиси в секса!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
ei vurzah si ezika na flunga nemoga da pisha az i tva si e dano me razbirate hubavoto na PC-to e 4e pone bukvite se raz4itat 4e ako be6e na ruka ujas i bezumie zna4i ni6to da ne mi se raz4ita ahah
Искам да изразя лично мнение : тъпа сиПървоначално написано от pinki
Споделяш общественото мнение - този е грозен , нека хвърля първия камък. Как можеш да кажеш за нещо, че е "гадно , противно , гнусно , лигаво и ти се повдига" от него , без да си го пробвала. По тази логика в отробата на майката всички бебета мразят бащите си , че откъде да ги видят?! Това беше първото. Второ : ако някое момче е харесало задника ти и е искало да усети какво е да си в него, а ти си се "засегнала" , за това не са виновни всички момчета.
Пък може и да си права - дай да сложим всичко на света на един кантар - не ми харесват пирамидите и майната им и на останалите Чудеса на света. Може да не съм много по-голяма от теб , но определено имаме разлика в мисленето.
За едно нещо обаче не споря, момчетата се развиват по-бавно от момичетата (не гледай така , не си го писала ти ... откъде този късмет да се сетиш) ... имам съвет - питай мама дали не трябва да си момче, назад си с мозъчните клетки
![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
Това е чиста реалност. Ти на колко години си и как така рано си загубил доверие в момичетата. И аз не вярвах в истинската любов защото 2 - пъти се опарих бях се отказала от момчетата , ама след време реших да пробвам пак, не ми се искаше ама пробвах и ето този път не олучих на камък
Не губи надежда в нищо !
Все още има свестни хора
Ако ми позволите, бих казала и нещо по темата - когато едно момче спи с момиче , не само то спи с нея , а и тя. Ако нещата не се уравновесят и като нежност и като страст, дори като френска любов ... не виждам смисъл да се започва ...![]()
Durt sum az ma mi e vtrusnalo ot pa4i i ot deca deca viziram ve4ni puberteti az taka ili ina4e spq samo s jeni pod koeto razbiram nad 18 ai i ima mnogo gotin laf na dne6nata mlade6 nemoj im razbra godinite na 15 izglejdat na kat na 25 i za tova lafa e predi na vidq li4na karta ne svalqm cipa ta taka 4as da sum se ot4aqlk ne sum ma sus sigurnost sum na put
Оле Оле..какво да ти кажа.Аз лично не бих правила свирка на всеки.Ако е някъв лайнар,който се чуди как да ме мине-бих му отказала,за да му е гадно,а не щото не искам да ме опъне.Схващаш ли?Явно ти се държиш прекалено тъпо.С бившия си ходех 2 години и съм му духала 4-5 пъти !!! Беше ми адски неприятно и хуя му беше гаден.Жените ме разбират за кво говоря.А със сегашния вече 1 година и ми е супер удоволствие,не защото на него му е кеф,а щото на мен ми харесва да му го лижа и смуча.Много си ме кефи.Хуя му е баси якия..как да устоиш...Първоначално написано от Crematory
До къв извод стигаме-вината е в теб.
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
neka vi kaja ne6to....mnogo se o4udih na taq tema ili po to4no na otgovorite vatre v neq....Ne razbiram za6to pravite svirkite takav svetoven problem...nito e gnusno, nito e protivno...nito ni6to....naprotiv....az sam tvardo za tqhN a 18 godini sam...pravila sam mnogo pati svirki na horata s koito sam bila...i nikoi dosega ne se e oplakal...I mejdu drugoto izob6to ne e vqrno 4e svirka se pravi samo za da dostavi udovolstvie na maja....Az kato vidq priqtelq mi kak se raztapq...i kolko golqmo udovolstvie mu dostavqm me kefi neveroqtno mnogo...a smqtam 4e tva e dostata4no...
![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Първоначално написано от slan4evo_momi4e
Най-накрая едно непубертетско мнение =D>
Само ако може да подчертая момента , където пишеш, че и на теб ти е приятно когато виждаш еуфорията на партньора си, за това уравновесяване донякъде става дума![]()
Вижте кво и аз съм на 15 години но не мисля че ъжете треа винаги да праат жертвите и компроомисите във връзкитеЧЧНали уж ние жените все се бутаме да сме развни с мъжете и т.н. защо тогава като искаме да сме развни с тях искаме те да праат компромисите във връзките и да ни свалят едва ли не звезди!Е да треа си има и сички там милости но тва не значи че ние треа да се държим грубо с тях и да ги унижаваме!Има и мъже грубияни които не залужават внимание и компромиси(въпреки че всеки има право на шансове в живота!!)
За да е пълноценна една връзка според мен трябва и двете страни да са равностойни от страна на компромиси жертви и т.н. А тия на мойта възраст и по-малики които още явно не са имали сериозна връзка или са недорасли за да разберат тия неща само те си мислят че мъжете треа да им свалят зведи а те да ги тъпчат!!!!!
п.с. сорка за грознописа ама си лепих изкуствени нокти и ми е трудничко да пиша :П