- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ И ФЛИРТ
1. ОВЕН - директна инициатива, без потребност от предварителни размисли. Дори да няма зашеметяващ първоначален успех, не се предава лесно. Ако все пак флиртът е пълен провал, поставя се ново начало с някоя друга личност.
2. ТЕЛЕЦ - деликатни, постоянни, упорити, ненатрапчиви, рядко грешащи при избора си и рядко търпящи провал.
3. БЛИЗНАЦИ - съвършени в това изкуство - интересни, забавни, с чувство за хумор, силни думички, малки подаръци, хитроумни действия, осигуряващи успех при всеки флирт.
4. РАК - интуитивно знаят къде ще имат успех - нежни, поетични, почти стеснителни, омайващи с деликатното разкриване на чувствата си.
5. ЛЪВ - лесно печелят възхищение и решат ли да предприемат нещо, действат бързо и категорично, а резултатите са впечатляващи.
6. ДЕВА - зад приятелски добронамерени действия и готовност за помощ при необходимост, почти неангажиращо разкриват интереса си към някого и чувствата си.
7. ВЕЗНИ - първоначално молещи и безпомощни, привлекат ли нечие внимание няма спиране пред нищо.
8. СКОРПИОН - без агресия, може да няма даже думи или действия - завладяват на подсъзнателно ниво.
9. СТРЕЛЕЦ - провокативни, убедителни и завладяващи, непризнаващи половинчатост и едностранчивост, лесно печелят във флирта.
10. КОЗИРОГ - спокойно, сигурно общуване, без бързане и недообмисляне. Романтизмът при флирта може да остане на заден план.
11. ВОДОЛЕЙ - лутащи се, търсещи интересни ситуации, но и най-неангажиращия флирт могат да превърнат в сериозно партньорство.
12. РИБИ - плахи и романтични, превръщащи слабостта си в сила. Общителни и загадъчни, умеещи да заинтригуват още при първата среща.
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
2. ТЕЛЕЦ - деликатни, постоянни, упорити, ненатрапчиви, рядко грешащи при избора си и рядко търпящи провал.
И често папкащи особенно след сексс)
5. ЛЪВ - лесно печелят възхищение и решат ли да предприемат нещо, действат бързо и категорично, а резултатите са впечатляващи.
Mnogo tochno!
11. ВОДОЛЕЙ - лутащи се, търсещи интересни ситуации, но и най-неангажиращия флирт могат да превърнат в сериозно партньорство.
хехе яко
лъвовете са печени!Първоначално написано от Анонимко
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
и аз съм телеец :}}
погледнах и другите зодии.. мн е вярно тва![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
3. БЛИЗНАЦИ - съвършени в това изкуство - интересни, забавни, с чувство за хумор, силни думички, малки подаръци, хитроумни действия, осигуряващи успех при всеки флирт.
Zabavna no ponqkoga i mnogo tujna...
Xaxaxaxa
Ziky nedei taka be![]()
Tequiero Son!!!
хааа, аз па въобще не съм стеснителна... някой ако ме кефи съм ебати автоматаПървоначално написано от jenny_e
![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
1. ОВЕН - директна инициатива, без потребност от предварителни размисли. Дори да няма зашеметяващ първоначален успех, не се предава лесно. Ако все пак флиртът е пълен провал, поставя се ново начало с някоя друга личност.
точно!![]()
Да бе шансаа ....Първоначално написано от honey91
Sometimes escape on time means that you win ...
true true!Първоначално написано от honey91
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
. ЛЪВ - лесно печелят възхищение и решат ли да предприемат нещо, действат бързо и категорично, а резултатите са впечатляващи. - тва съм аз се пак...мнгоо точно
СТРЕЛЕЦ - провокативни, убедителни и завладяващи, непризнаващи половинчатост и едностранчивост, лесно печелят във флирта.
tochnoo))
6. ДЕВА - зад приятелски добронамерени действия и готовност за помощ при необходимост, почти неангажиращо разкриват интереса си към някого и чувствата си.
Тъй, тъй...приятелски, приятелски, ама после какви ставамееее...![]()
![]()
Дам така е но не съвсем на 100%.Първоначално написано от rusalkata_
Най-лошия начин да ти липсва някой е да бъдеш с него и да знаеш че никога няма да бъде твой.
Abe tuka nqma li bliznaci![]()
Tequiero Son!!!
БЛИЗНАЦИ - съвършени в това изкуство - интересни, забавни, с чувство за хумор, силни думички, малки подаръци, хитроумни действия, осигуряващи успех при всеки флирт.
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
РАК - интуитивно знаят къде ще имат успех - нежни, поетични, почти стеснителни, омайващи с деликатното разкриване на чувствата си.
Донякъде е вярно,ама чак толкова стеснителна не съм![]()
11. ВОДОЛЕЙ - лутащи се, търсещи интересни ситуации, но и най-неангажиращия флирт могат да превърнат в сериозно партньорство.![]()
вярно до доказване на противнотоПървоначално написано от brain_stew
![]()
12. РИБИ - плахи и романтични, превръщащи слабостта си в сила. Общителни и загадъчни, умеещи да заинтригуват още при първата среща.
az plaha i romanti4na ?!?!? da da hahahahaha