- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ И ФЛИРТ
аз съм ра4е .![]()
Първоначално написано от Анонимко
моито момиче,пак ме изпревариПървоначално написано от priti_kiti
![]()
f@nt@zi@
ВЕЗНИ - първоначално молещи и безпомощни, привлекат ли нечие внимание няма спиране пред нищо.
явно тук приятеля ми е изключение, защото когато се запознахме беше точно обратното
Кво съм направил пак...просто казах че обичкам да папкам и мразя да ми пишат ника с главна буква!Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
4. РАК - интуитивно знаят къде ще имат успех - нежни, поетични, почти стеснителни, омайващи с деликатното разкриване на чувствата си.
E tova ako ne sam az...... Do golqma stepen e vqrno da ne kaja daje 4e vsi4ko e vqrno.BTW mnogo gotina temi4ka
Mira bien, todo va mal y todo est
8. СКОРПИОН - без агресия, може да няма даже думи или действия - завладяват на подсъзнателно ниво.
Vazgordqh se..
Btw tuk nqma li nikoi drug s moita zodia ?
azzzzzzzzz....Първоначално написано от Nadelina
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
{{{{{{{{{{{{{{{{{}}}}}}}}}}}}}}}}}
6. ДЕВА - зад приятелски добронамерени действия и готовност за помощ при необходимост, почти неангажиращо разкриват интереса си към някого и чувствата си.
xa xa xa xa![]()
![]()
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
ВЕЗНИ - първоначално молещи и безпомощни, привлекат ли нечие внимание няма спиране пред нищо
хех не е вярно
дам,така си е тоПървоначално написано от CRaZy_IKT
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
aham..Първоначално написано от honey91
e po Nova TV misla 4e be6e (Popravete me ako gre6a) davaha ALena e skifaite tam
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Samo 2 kozirog4eta li ima tuk?Vqrno e!Pone za men!
Аз също съм телец!Първоначално написано от valantain_love
6. ДЕВА - зад приятелски добронамерени действия и готовност за помощ при необходимост, почти неангажиращо разкриват интереса си към някого и чувствата си.
има нещо вярно,макар и не на 100 %
РАК - интуитивно знаят къде ще имат успех - нежни, поетични, почти стеснителни, омайващи с деликатното разкриване на чувствата си.
![]()
1. ОВЕН - директна инициатива, без потребност от предварителни размисли. Дори да няма зашеметяващ първоначален успех, не се предава лесно. Ако все пак флиртът е пълен провал, поставя се ново начало с някоя друга личност.
Donqkade sam saglasna![]()
4. РАК - интуитивно знаят къде ще имат успех - нежни, поетични, почти стеснителни, омайващи с деликатното разкриване на чувствата си.
![]()
Вярно е!Първоначално написано от rusalkata_
Първоначално написано от ziky
Az puk ne qm sled sexObache moga da kaja che chesto barkam pri izbora si...
Inche drugoto e vqrno opredeleno
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-