- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ И ФЛИРТ
на последно място по-подредба но не чак толкова злеПървоначално написано от honey91
![]()
az sum si VODOLEI4E a gajeto e SKORPION4E i verno me e zavladql na podsuznatelno nivo
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
9. СТРЕЛЕЦ - провокативни, убедителни и завладяващи, непризнаващи половинчатост и едностранчивост, лесно печелят във флирта.
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
1. ОВЕН - директна инициатива, без потребност от предварителни размисли. Дори да няма зашеметяващ първоначален успех, не се предава лесно. Ако все пак флиртът е пълен провал, поставя се ново начало с някоя друга личност.
и аз и момчето, което си харесвам сме овнетааз все по такива от стадото залитам обаче
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
3. БЛИЗНАЦИ - съвършени в това изкуство - интересни, забавни, с чувство за хумор, силни думички, малки подаръци, хитроумни действия, осигуряващи успех при всеки флирт.
![]()
2 т. системно.
ВОДОЛЕЙ - лутащи се, търсещи интересни ситуации, но и най-неангажиращия флирт могат да превърнат в сериозно партньорство.
xaxa aaxxa xaaxa VQRNO!!!
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
mm saglasnaПървоначално написано от honey91
moq kat e m/u strelec i skorpion dobre 4e sa podobni
ama e verno de![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНАПървоначално написано от sladkata_hilary
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНАПървоначално написано от sladkata_hilary
2. ТЕЛЕЦ - деликатни, постоянни, упорити, ненатрапчиви, рядко грешащи при избора си и рядко търпящи провал.