.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Moderated: Как се познава дали едно момче е наистина влюбено

Kak se poznava dali edno mom4e e naistina bliubeno ili samo si igrae s nqkoe momi4e?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

ми зависи..по погледа,усмивката..начина по който говори..по мн неща

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    момчетата са измамници!никога едно момиче не може да разбере дали момчето е сериозно!макар че понякога е сериозно!аз лично не мога да си представя някое момче което да те гледа влюбено и да въздиша по теб, просто те са по-просто устроени същества с по-просто мислене (без да обиждам момчетата ама си е вярно!)!така че едно е сигурно - момчетата умеят да крият чувствата си, и е възможно да ни разиграват особено когато сме влюбени в тях щото нали знаеш - любовта е сляпа!
    но има и момчета които наистина обичат момичетата!и са искренни!то не може да се разбере, трябва внимателно да се попита момчето, да следиш всеки негов жест, дума, израз поглед!ако е внимателен и те докосва с любов явно е сериозен, но ако нехае и го прави само за едното правене едва ли е искрен!не знам!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Повече от фен
    mi po durjanieto, na4ina po koito ti govori,po koito se durji s teb,po pogleda.po usmivkata,po tova dali se pozaka4va s teb!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Guest
    НЕможе да се познае мухахахах.

като мом4е 6те кажа само : ако познава6 4овека 6те знае6 ако не - касмет хахах
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

Супер фен
    Град
    София
    Уфффф...доста трудно си е...прикриват,правят се,играят си с теб...щото и моят приятел уж много се грижи за мен,тва ти онова ти....ама да му повярвам не мога докато не ми докаже,че наистина държи на мен...и скоро едва ли ще повярвам...от мен да знаеш-имай си едно на ум...то с времето се разбира всичко

Град
    plovdiv we mainaa :P
    phaah poznava se 4ak nakraq, kogato te izrita

хахах стига! не сме толко гадни
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

Цитирай Първоначално написано от ReconnEcT
    хахах стига! не сме толко гадни
    ама повечето сте такива

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    момчетата са измамници!никога едно момиче не може да разбере дали момчето е сериозно!макар че понякога е сериозно!аз лично не мога да си представя някое момче което да те гледа влюбено и да въздиша по теб, просто те са по-просто устроени същества с по-просто мислене (без да обиждам момчетата ама си е вярно!)!така че едно е сигурно - момчетата умеят да крият чувствата си, и е възможно да ни разиграват особено когато сме влюбени в тях щото нали знаеш - любовта е сляпа!
    но има и момчета които наистина обичат момичетата!и са искренни!то не може да се разбере, трябва внимателно да се попита момчето, да следиш всеки негов жест, дума, израз поглед!ако е внимателен и те докосва с любов явно е сериозен, но ако нехае и го прави само за едното правене едва ли е искрен!не знам!
    Не винаги!Не говори за момчетата като цяло...ако с теб се е случило на др може и да не е...аз винаги съм искрен и говяоря в прав текст...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    доказва го с времето... иначе трудно можеш да разбереш
    има доста добри актьори,но пък има и свестни
    не може да си сто процента сигурна но с времето се разбира дали е било искрено или само една игра
    аз как познавам.. ми виждам как реагира в различни ситуации и следователно колко държи и колко му пука за мене..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

ami po vsi4ko li4i-nai ve4e v pogleda za6toto o4ite ne mogat da lujat,samo te kazvat istinata

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    много играят те...аз принципно не умея да ги разбирам кога се ебават кога НЕ

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Не винаги!Не говори за момчетата като цяло...ако с теб се е случило на др може и да не е...аз винаги съм искрен и говяоря в прав текст...
    то4но така ! има мом4ета и МОМ4еТА ! не си4ки са еднакви аре молявеи се.. ;д

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Edno momche moje da te nakara da poletish v oblacite i v sledvashtia mig da padnesh nai bolezneno i hilqdi streli da razpokasat sarceto ti..Momcheto v koeto sam vlubena..Praveshe vsichko za men..i az naistina povqrvah che toi darji na men ..che toi obicha men.. che shte bydem zaedno za dalgo vreme.. Kazval mi e OBICHAM TE v ochite a ne go e mislell..Sega ne mi govori dori.. Sega ne me poglejda.. S kfo go zaslujih.. Ami sigurno zashtoto si postigna celta.. Nakara me da se vlubq az i me ostavi.. Tfa e!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от ReconnEcT
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    то4но така ! има мом4ета и МОМ4еТА ! не си4ки са еднакви аре молявеи се.. ;д
    е тука ме изядохте вече!На мене не ми се е случвало момче да ме мами или нещо от сорта, винаги аз съм първа! май представям женското съсловие в лоша светлина!не исках да ви обиждам, но момчета които са честни (като вас ) се срещат рядко!тва е!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kak se poznava dali edno mom4e e naistina bliubeno ili samo si igrae s nqkoe momi4e?
    Благодаря!
    Това много трудно се разбира.Да не кажа,че е почти невъзможно.Днес може да ти се кълнат във вечна вярност и любов,а на другия ден да си никоя за тях.Просто това им е заложено в кръвта.Такива са си те...

Цитирай Първоначално написано от sladkata_hilary
    ми зависи..по погледа,усмивката..начина по който говори..по мн неща
    Държанието им също често лъже-това,че те гледа с изпепеляващ поглед и ти се усмихва в повечето случаи не е признак,че е влюбен.

Ще отговоря на въпроса ти с въпрос " Как се познава дали едно МОМИЧЕ е наистина влюбено?"
    Тва е бахти тъпата тема ... може да харесаш някои но да се влюбиш от първия поглед.... всеки си има някакви кусури и с времето като ги опознаеш и ги приемеш значи обичаш този човек т.е. влубен си в него...а ако го зарежеш заради тях значи просто е било моментно овлечение с не сериозни чуства.... и другия начин да разбереш дали някои е влубен в теб е да го питаш !

П.С. - Има несамо момчета с не сериозни чуства , има и момичета , всичко има на тоя свят неразбрахте ли...
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    stiga gluposti. kogato edno mom4e e vlubeno si li4i otvsqkude,pone pri oove4eto. li4i si vuv vsqka edna duma, vuv vseki edin jest, dokosvane i t.n.....kogato edno mom4e e vlubeno, to pravi VSI4KO pri momi4etata e su6toto.izob6to vlubeniq 4ovek vinagi namira na4in i se stremi da e maksimalno dulgo vr s luybimiq...kogato e s teb samo za da te iz4uka su6to si li4i makar 4e ima i dosta umeli lujci
    moq nevinnost i greh.....

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Ами според има 5 фактора...или нз как да ги нарека...
    Луцевите му мускули се отпускат - В резултат на което изражението на мъжа/момчето, у когото са проговорили романтичните намерения, става някак по-меко.
    Усмихва се - Направи си експеримент, дали всеки път когато му се усмихнеш, той ти се усмихва в отговор и дори леко вдига вежди...
    Запознавате с приятел - Не се дразни, че намесва трети лица в така ценното ви уединение. Той просто иска странично мнение, че ти си наистина невероятно попадение.
    Обърнат е към теб - Гръдният кош на даден мъж сочи личността, която мозъкът му възприема като най-важна в момента.
    Задава ти въпроси - Мъжете не си падат по безцелното бъбрене. Следователно, когато той започне да те разпитва, това е сигурен знак, че е мн. заитрегуван.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си