- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Ходя на фитнес, но трябва ли да спазвам диета?
zna4i iskam da pitam kato hodq na fitnes gore-dolu redovno (toest 2-3 pati sedmi4no) moga li da hapvam tova koeto mi se qde ili pak trqbva da spazvam dietiiiiiAz ne sam mn debela, samo imam malko korem4e i dupe
1q0x
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
po-skoro www.spidersport.com
Мисията ми в живота е да те накарам да се усмихнеш
или www.tialoto.bg
aide uspeh![]()
![]()
Говори с някой фитнес инструктор.![]()
Пхаха "по-скоро"...Първоначално написано от Firestarter
![]()
![]()
Трябва да спазваш естествено, самата тренировка е 50% от играждането на едно красиво тяло.
Зависи какво тяло искаш да направиш ;]Ако искаш нещто повече естествено и диета щте трябва
Дори доста по малко проценти....самата тренировка е 50% от играждането на едно красиво тяло.![]()
Абе не е по-малко, щото ако не тренираш е бая трудно да се стегнеш. Дори да отслабнеш ще загубиш и много мускулна маса, което не е гот.
Не може да се определи кое колко % е, просто трябва да се прави всичко на 100% и тогава резултатите идват много по-бързо и са много по-трайни.
Точно! Най доброто отслабване е това, в което се спазва правилен хранителен режим и се увеличава движението!Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Със "по-скоро"-то имах предвид, че там има повече статийки за храненето от ББ-тийма. Успех![]()
Мисията ми в живота е да те накарам да се усмихнеш
....айде няма да обяснявам, че е дълга историята. Да кажем само, че се недолюбваме със spidersport...Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
Za tova triabva da pita6 fitnes treniora ti