.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Bemkite..kak da gi skriem?

Momi4e sam i mi e mn kofti 6tot imam edna malko po -golqma ot obiknovenoto bemka na kraka moga li s ne6to da q pozakriq ?

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    i za6to trqbva da q skriva6 edna moq priqtelka ima golqma bemka na kraka to4no nad kolqnoto vstrani i e izglejda stra6no sexy ,az sa6to imam na gurba edna,a i edva li da uspee6 da q skrie6 s ne6to

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ако ти е изпъкнала бенката трябва да идеш на дерматолог и той, евентуално, да ти препоръча да отидеш да ти я махнат с лазер (10 лева или евро, не си спомням е във Военна болница), защото е опасно - разни ракови образувания, али-бали. Особено сега, лятото, когато ще я пече яко слънце.
    Ако не е изпъкнала, ами такава... гладка
    1во че не е грозно
    2ро ако искаш толкова да не се вижда пляскаш фон дьо тен ииииии така

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Мм що ти е да я криеш ? Аз имам една по голяма почти до врата и изобщо не ми еминавало рез ума да я крия супер мн си я харесвам Една приятелка казва, че това ми било чара :P

Аз имам доста бенки по наследство. И дори ще ходя да ми махат някои, защото както казаха горе, изпъкналите е хубаво да се махнат, а някои мои са такива. Преди се притеснявах от тях, но сега вече не ми пука особено. И какво да направим като имаме бенки...епа аз ли съм виновна. Някои като почнат да ме питат...Аууу какво е това? Еми бенка е! Не са виждали ли, какво? А тея малките и плоските, те пък въобще не ме притесняват. Дори и да не са малки...не виждам нищо срамно. Ако пък искаш все пак да ги махнеш, отиваш на козметик или хирург. Все някой ще те насочи, дори и личният ти лекар.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Повече от фен
    Град
    (:
    az puk imam dve na edno taino mqsto te sami se kriqt ahxah
    The pain is temporary!

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    ..... защото е опасно - разни ракови образувания, али-бали. Особено сега, лятото, когато ще я пече яко слънце.

Вярно, но то самата бенка е раково образувание и мен много ме е страх, ако отида на лазерно премахване и нещо стане. Примерно да засегнат някоя нормална клетка и тя да започне да се дели бързо (рак) - това възможно ли е? Тоест има ли някакъв процент дали има странични ефекти?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Абе, честно казано, до сега не съм чувала.
    Обаче къв е проблема да идеш на дерматолог, задай му тези въпроси и той ще ти каже. Но мисля, че не може така да стане. По-добре иди да си ги махнеш,
    то и аз имам една, която не е голяма, обаче ме притеснява и като намеря време веднага ще отида. Че ме хвана шубето нещо...

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Град
    дианабад
    То и това ми е още по голям страх (да ходя по лекари). Принципно на мен тези бенки не ми пречат, грозни са, но поне са ми на гърба и не ги виждам. Единсвено знам, че правят изследвания (примерно - дали е доброкачествено или не образуванието), обаче ако нещо объркат с тези изследвания... Аз така си питам, за информация, не съм тръгнала да си ги махам. То на баща ми кожата е такава, а той на колко години е вече и няма проблем.

и аз имам бенка на коляното отстрани,не е мноо малка...но въпроса ми е защо искаш да я скриеш?това ти е чара сигурно

Guest
    Mersi mnogo za mneniqta.Moita e takava ploska.Vaob6te ne e izpaknala .Mai naistina ni6to nqma da q pravq .Mersi otnovo 4e mi vdahnahte pove4ko uverenost

ToHuTa
    Guest
    Abe momi4eta bemki s lazer v nikakav slu4ai ne mahaite!!!!! lazera e za star4eski petna i e eventualno luni4ki,lazera premahva samo gorniq sloi na benkata,a samoto i "kra4e" ostava i sled vreme se poqvqva otnovo,osven tova tretiraneto na benki s lazaer e izklu4itelno opasno 90% sled 10-15 god se hva6ta rak(za6toto lazera samo e razranqva).az imam adski mn bemki i re6ih da mahna malko-3 kato za na4alo.2 na vrata i 1 na gyrba.Bemkite se otstranqvat edinstveno i samo ot opiten hirurg,na men mi gi mahna hirurg-ONKOLOG(lekar po rakovite obrazuvaniq).Operaciqta prodylji 2 4asa i e s mesna upoika,be6e me mn strah,ama mina uspe6no i gadnite benki gi nqma #-te mi struvaha 150lv+izsledvaniqta na edna(be6e po-opasna).Imam malki beleg4eta ama ne sa atra6ni,a i gi maja s kontratubeks i nadqvam se da se poskriqt o6te.I pomnete v nikakav slu4ai s LAZER.Molq vi :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си