- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ako mojeh te.......
emi mn qsno 4e 4oveka v koito az sum vlubena!
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Moite syvpadat...bifshoto gadje i momcheto koeto haresvam... i vse pak glasuvah za momcheto koeto haresvam![]()
est. 4e vseki 6te izbere tozi, v kogoto e vluben![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
az glasuvah za 'biv6eto si gadje'..samo 4e moq glas nqma mn mn smisul,nie o6te si se obi4kame,ama 2000km razstoqnie si kazvat dumata..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
отговорите са твърде малко .......... а иначе момичето което харесвам колкото и банално и невъзможно да е![]()
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Въпреки че вече съм накарала моето момче да се влюби в мен, ако трябва да избирам бих казала момчето, което обичам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Сладкото съседско момче, всъщност това е момчето, което харесвам, но и двете става. а "сладкото съседско момче" звучи по-палаво![]()
Be yourself no matter what the others say!
Аз мисля,че в момчето , в което съм влюбена ,ама то си зависи![]()
![]()
Разбира се че бих искала да е момчето което харесвам![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
ами тъй като не "гасна" по никой..някой хубав батко, например този от съседния блок..всеки път като мина по край него, ме зяпа и един път видях, че се е обърнал след мен :}}} само дето изглежда леко "тежкар" и с удоволствие бих му посмъкнала малко самочувствието
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ами ... при мен ситуацията е такава, че човекът, който искам да се влюби в мене е едновременно "бивше гадже" "момчето, което харесвам в момента" и "съседското сладко момче"![]()
ahaПървоначално написано от sladkata_hilary
Що няма вариант и за момчетата. Иначе бившата.
emi mom4eto koeto haresvam mn qsno
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Момчето,което харесвам
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!