- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ako mojeh te.......
ako mojehte da nkarate nqkoi da se vlubi v vas koi bihte izbrali i za6to
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
човека в когото съм влюбена!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
mi..az ako iskam da nakaram nqkoi da se vlubi v men 6te e tazi v koqto az sam vlubenza kvo sa mi drugi ?
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
Sry ама анкетата е леко тъпа - щото кой освен този/тази по който/която си падаш ще искаш да се влюби в теб ...
вече тва ще е съседското момиче/момче, или някво момиче/момче от махалата си е др работа
Sometimes escape on time means that you win ...
ni6to 4ydno 4e ot 9 otgovora 9 sa za 1 i su6to -> bezmislena anketa ne mislite li?
О без да се замисля отговорям бивше гадже...зажалост се още гасна по бившият си макар вече да е сдруга и да не изпитва нищо към мен...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Мислим!Първоначално написано от R0lfc0pter
![]()
даПървоначално написано от mnogomili4kata-sf
![]()
Няма нужда от коментар.....но въпреки сичко сега си имам мойто мило и съм си щастлив с него![]()
без да се замислям- Бившето си гадже!!!
f@nt@zi@
Първоначално написано от f@nt@zi@
![]()
момчето, което харесвам много ясно![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mom4eto koeto sega haresvam
mom4eto koeto haresvam
2 т. системно.
az izbrah mom4eto koeto sega haresvam...zashtoto shte ima dosta da si se borq za nego![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
и аз така \/
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Bivsheto mi gadje ... Vapreki che nqmam mn silni chustva kam nego,znam che kogato toi me obichkashe i az nego bqhme mn shtastlivi i si4ko bih dala da varna tova vreme![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
ami sega6noto mi gadje a za6to mislq 4e e qsno![]()
moq nevinnost i greh.....
koi iskam da..ziky!![]()
![]()
![]()
![]()
I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..
Момчето,което харесвам,защото не го харесвам, а го обожавам и бих дала всичко за него и искам и той да изпитва същото![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Не искам да "накарвам" никого.Все пак тва е чувство,то трябва да се породи в теб,а малко трудно ще стане насила.Пък и мисля че който трябва аз съм го накарала и сега сме много щастливи![]()