- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Оценки, родители - караница
Математика -
Математика - 4
БЕЛ - 3
English - 5
Физика - 4
Химия - 4
История - 3
Биология - 3
География - 3
Психология - 5
Инф. технологии - 6
Информатика - 5
Обща теория на счетоводната отчетност - 4
Микроикономика - 5
Бизнес Комуникации - 4
Физкултура - 5
Вие ако сте родители, ще ми се карате ли?(((
everybody's singin'
ne za6toto tezi ocenki sa si za tebe i moite sa bodobni samo deto imam dve troiki dve petici dve 6estici i vsi4ko ostanalo sa 4etvorki
2 т. системно.
деебааа ;((((( сигурно ще ми се караат.. кажете ми какво да направя??
какво да им говоря.. моля ви кажетее![]()
everybody's singin'
e 6te izturpi6 edna karanica
2 т. системно.
niki7o родителите ми изобщо не са толкова либерални какво в твойто местожителство (the OC) .. много им се кефя там, защото ги разбират, а моите - не!!!
everybody's singin'
az sum ot sofia i moite roditeli mi se karat ama az turpq
2 т. системно.
e nali ne ostava6 na popravitelni ili da povtarq6.tova e nai-vajnoto.moje6e da bude i po-zle nali.ve4e ni6to ne moje6 da napravi6 po vuprosa s ocenkite,prosto im gi pokaji i kakvoto stane-stane.sledva6tata godina se zaemi da u4i6 po-seriozno,nai malkoto za da ne se pritesnqva6 v kraq na godinata pak kakto sega![]()
А да им казвам ли - "ЩЕ СЕ СТЕГНА ДРУГАТА ГОДИНА!" , защото това им казвах и първия срок.. а .. вижте сега![]()
everybody's singin'
tozi put 6te bude6 seriozenПървоначално написано от Teen-cho
2 т. системно.
Слагам в скоби оценките, които съм сигурен, че ще постигна другата година!
Математика - 4 (6)
БЕЛ - 3 (4)
English - 5 (6)
Физика - 4 (5)
Химия - 4 (5)
История - 3 (5)
Биология - 3 (5)
География - 3 (6)
Психология - 5 (6)
Инф. технологии - 6 (6)
Информатика - 5 (6)
Обща теория на счетоводната отчетност - 4 (5/6)
Микроикономика - 5 -> макро (5)
Бизнес Комуникации - 4 (6)
Физкултура - 5 (6)
м?![]()
everybody's singin'
emi postigni gi 6te ebude super
2 т. системно.
Ами ще ти се карат, оценките са доста ниски, но спокойно и това ще мине, няма как ..... догодина повече и няма да ти се карат.
i az sym na toq haos ama ko da se pravi sq i nahste nqma da pusnat na lager ama shte ocelelem nqkak si!ama ... iztyrpi si nakazanieto i im obqsni che ne sa vajni ocenkite a znaniqta!i che dogodna shte im pokajesh che mojesh!
aide uspex
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
Ами виж сега аз ето цяла година учих и утре ще видя какви са ми оценките. А миналата година пак бях така и завърших с чиста 6.00. Така че винаги можеш още. Дожгодина непреаменно трябва да се постараеш доста повече. Аз така си мисля. Колкото до родителите ти, ами те все пак колкото и да ти се карат го правят за твое добро.Първоначално написано от Teen-cho
Emi bate glei da gi opraish dogodina...mi shte ti se karat sus sigurnost ama nai-nakraq i tfa shte mine~!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
ами ако ти бях родител никак не бих се зарадвал. трябва да се стегнеш!
При тея оценки напрао си взимай отпусното. Браче ти по физическо имаш 5.Първоначално написано от Teen-cho