.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Фен
    Град
    Ботевград

Рак на кожата

Някой имали претстава дали мога да получа рак на кожата от разчоплена бемка.
    Мерси предварително

moje6 da polu4i6 ot raz4oplena bemka i kat si maha6 kosmite na rucete e epilator
    2 т. системно.

bambita
    Guest
    Може, дори е много вероятно, но зависи каква е бенката-ако е голяма и/или изпъкнала е по вероятно отколкото ако е гладка(като точка върху кожата, а не изпъкнала). По добре ходи на лекар.

Guest
    I az imam podoben vupros! Moje li da se polu4i rak na kojata ako lekar spetsialist ti otstrani benka kakto si trqbva! Mn 6te se radvam ako ima nqkoi koito naistina da e naqsno!

Фен
    Град
    Ботевград
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    I az imam podoben vupros! Moje li da se polu4i rak na kojata ako lekar spetsialist ti otstrani benka kakto si trqbva! Mn 6te se radvam ako ima nqkoi koito naistina da e naqsno!
    Аз утре ще ходя до личният ми лекар да я види и ще го карам да ми я махне, т.е. ще ти дам повече информация дали може да ти стане нещо

Голям фен
    Град
    дианабад
    Може, ако бенката е злокачествена. Познавам доста хора, които редовно си разкървавяват разни бенки, режат си брадавици с нокторезачка и нищо им няма.

За лекаря е същото. Те пускат едни изследвания да видят дали е доброкачествено образувание и ако объркат изследването, махнат бенката и... (това е моя теория)

Фен
    Град
    Ботевград
    Преди малко се върнах от болница и ми казаха, че ми е зараснала и ми няма нищо, иначе когато има вероятност за рак на кожата се маха със скалпел. Също така ми казаха, че ще е хубаво да я мажа със спирт докато зарасне напълно.

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Можеш да получих рак на кожата от разчоплена бемка или ако си махаш космите с епилатор,ако космите са пораснали на бемка!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    da pitam vuprosa mi e malko tup...ama ne shvanah..mojesh da polu4ish rak na kojata ako si mahash kosmite s pilator..ili mojesh da poluchish rak na kojata kato imash raz4oplena bemka i togava si mahnesh kosmite a rucete s epilator?

Guest
    А ако си махаш космите на бемка с пинсета ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А ако си махаш космите на бемка с пинсета ?
    Miiii neznam to4no no po dobre izbqgvaite da gi mahate tiq kosmi, koito sa vurhu bemki.

Guest
    ами аз имам такава бенка на лицето и внимателно я бръсна

Guest
    В 1 сайт четох информация,написана от доцент,в която се казва че при бръснене единствено ако често бемката е порязвана може да бъде опасно.Ако се внимава няма опасни последици.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ами..за пръв път чувам тази простотия за епилатора?
    и за кво важи само за ръцете?
    някаква разлика дали бемката е на ръцете или краката ли има
    а аз не знаех,че има проблем примерно си махнеш космите от бемка с пинсета..не мисля,че и става нещо...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Re: Рак на кожата

Цитирай Първоначално написано от pa4o_89
    Някой имали претстава дали мога да получа рак на кожата от разчоплена бемка.
    Мерси предварително
    Така само ще се чудиш по добре отиди на лекар и виж

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ако растат косми от някоя бенка - подрязват се. Не е никак удачно да се бръснат (Господи!).

Ми да можеш. Така че върви на лекар най-добре. Аз това ти препоръчвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си