- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- най-често...
за какво най-често се карате с вашите...?
За глупости щото не може да говори като хората!!!!агргххх....![]()
не ме пуска да излизам до късно![]()
обикновено се караме за глупости ..![]()
i nie nai-4esto za gluposti(edni ot nai-mnogo to ni karanici e za ve4erniq mi 4as)Първоначално написано от flam`f
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
q dai da ti vidim pri4eskataПървоначално написано от pavelludiq
мамка му,току що спорих с майка ми точно за тфа,така страшно ме дразнят наште.......ще се изнеса др учебна год. да живея на каравана в двора на даскалото че не се търпи вече.....Първоначално написано от fuck_you_baby
![]()
mda i nie tai nai 4esto v petak i sabota(6tot togava e po qko i az iskam da ostavam po do kasno)Първоначално написано от flam`f
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Да не сме от едни и същи родители?Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
ми за нищо вече... ((;
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
за най-различни неща
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Амиии...че не си чистя стаята
Че харча много....
Че по цял ден не съм се прибирала (виновна)
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
За вечерния час, за стаята ми, за чистенето, за това, че съм и отговаряла и че съм голям инат...общо взето за всичко, за което се сетиш! А, да забравих и оценките - дори и да съм завършила със 6 по история, майка ми пак ще ми мрънка за двете тройки в началото на срока.
I'm no innocent child, baby
Keep on treating me wild
Treat me rough!
I've been pampered enough, baby
Don't you dare to handle me with care!
Mi gluposti...kazfat mi 4e xar4a mnoy ala bala...i vseki takofa gluposti...edinstfenoto za koeto ne mi se kara e kak se obli4am kak poddurjam staqta si ve4erniq mi 4as i moqto rok grupa![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Караме се най-често,че се прибирам късно,че не им споделям и че си лягам късно т.е. рано сутринта![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
В моя случай с майка ми!Караме се за какво ли не!Защо съм си сложила грим или защо съм си сложила точно такъв грим,защо съм си облякла тези дрехи,защо съм се успала за училище,защо,защо,защо,защо ,защо,защо...до безкрай!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Ami za tova 4e ne se pribiram v nas cql den, 4e ne u4a i 4e se pribiram kusni4ko
i pri nas e su6tata raotaПървоначално написано от Devil*Rose
![]()
Ми че не съм учила , а съм се занимавала с други неща , а и защото не съм и помагала (ама това не е вярно ,аз и помагам но тя не обръща внимание )
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Ми за силната ми музика...за тва,че наистина нищо не бутвам в къщи...за джобни...ей такива работи
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
po princip skandalite ni sa za u4ili6te (ocenki zabelejki otsastviq hodeniq pri direktora) ili kompaniqta mi![]()
Майка ми всеки ден ми крещи, че не уча, не свиря .. а баща ми не ме пуска мн мн да излизам до късно ..![]()