А ето и още
451. Mnogo mi lipsvash! Ne moga I den bez teb! Ti si glavnata geroinq v moite rozovi synishta.
452. Obicham te lubov moq. Ti si v moqt den, ti si v moqta nosht. Obicham te I ne moga da spra.
453. Haresvam liceto ti! Haresvam tqloto ti! Nadqvam se da haresam I syrceto ti!
454. Dai mi svoq smqh I svoite ustni chisti kato tozi pyrvi snqg. Pogledni dyrvetata sa pusti I skreji sys sinkav snqg. Dai mi svoq smqh I svoite ustni I dyrvetata ste razcyftqt.
455. Svetlinata si ti za men. V bezzvezdnata nosht zvezda. Za teb mislq vseki den. Za tvoqtq nezemna krasota.
456. i si nai-hubavoto neshto, koeto se e sluchvalo v malkiqt mi jivot!
457. Ti si slynceti bez koeto ne moga da se sybudq sutrin. Ti si zvezdite bez koito ne moga da zaspq.
458. Kojata ti e kato kadife, a dokosvaneto ti nejno kato iujniqt vqtyr, koito gali kojata mi.
459. Obicham te, zashtoto si takava…Obicham te, zashtoto te ima….Obicham te poveche ot jivota.
460. Kogato vecher si lqgash I nejno dokosnesh s lice vyzglavnicata, kogato lunata blesti I nevino te gali s lychhi I studeno te obliva samotata, seti se za men I za hubavite momenti zaedno izpylneni s vse po-krasivi I po-krasivi spomeni.
461. Hmm…nai-dobre e da ti kaja samo OBICHAM TE! Dostatychno e, zashtoto znam, che I ti me obichash.
462. Syrceto mi za teb gori, za teb mislq vsqka nosht I vseki den.Moqt pyrvi grqh si ti I obicham te kakvato I da si ti.
463. Znaesh kolko te obicham I ot teb ne se otricham. S dumi hubavi ste te naricham I sled teb ste ticham, zashtoto te obicham!
464. Znai, che vechno teb ste obicham, kym teb ste vyrvq, v synishtata si dori kym tebe ticham! Znai bez teb az zagivam!
465. Ako bqh slynce stqh d ate ogrqvam vseki den. Ako bqh nosht stqh da zaspivam zaedno s teb. Ako bqh vodq stqh da gala s nejni laski tvoite ustni vecno!
466. Skypa moq ti si istinska lubov I za teb az sym vinagi gotov!
467. Kogato ne si do men ranata v syrceto mi kyrvi! Iskam da si do men, da me obichash, zashtoto az te obicham I ne moga I mig bez da si do men.
468. Ti si postoqnno v mislite mi,v synishtata i v syrceto mi! Az ne molq za nishto, samo za tova da me obichash!
469. Ako “nqkoj” sreshtne “nqkoi” v syfnalata ryj I celune tozi “nqkoi” nqkoga vednyj, to ot de ste znae vsqkoi de, koga, vednyj “nqkoi”e celunal “nqkoi” v cyfnalata ryj!!!
470. Ti si angel za men, cql ot slynce ozaren. Raq v nas da pretvorim I s lubovta si svetyt da ozarim. V moqta lubov se potopi I vsichki griji zabravi!
471. Zashto ne moga da te zabravq? Zashto obryshtam vse kym teb ochi? Ot spomen dushata mi izgarq, az molq te pri men se ti vyrni!
472. Za da ima posledna lubov trqbva da ima I pyrva! Za da ima golqma lubov, trqbva da ima I malka. Za da ima istinska lubov trqbva I men da me ima!
473. Ti si nai-krasiva na sveta, pozvoli mi da te obicham az sega!
474. Obicjam te I nqma da go kriq!Pred teb svoqta taina ste razkriq – obiknah te v miga v koito te vidqh!
475. Vsqka vecher te synuvam, no kato se sybudq osyznavam, che bilo e samo syn. Iskash li da zastanesh naistina do men? Obicham te!
476. Tymna nosht, navyn vali, Tyguvam az za tvoite ochi. Zabivam nokti v taz zemq, pylzeiki v mraka na noshta, molq se da sym do teb sega!
477. Lubovta e bolest I na drug ne stet e dam. Den I nosht po teb blenuvam, no ne iskam da se izlekuvam!
478. Toi q obichashe, tq nego ne. Toi q tyrseshe, tq nego ne. Toi q zabravi, tq nego ne.
479. Obicham te, obicham te do bolka. Iskam vsqka sutrin ne otvoril ochi da vdyhvam aromata ti I da useshtam toplata ti nejna koja. Mechtaq vechno da me obichash I da si samo moq!
480. Obcham te, zashto da kriq? Nima zabranena e lubovta? Nima az ne moga da obicham kakto vsichki hora po sveta?
481. Az prosto iskam da te pregryshtam! Kogato zaspivash da te dokosvam. Kogato synuvash da te celuvam. Kogato se sybujdish i da pravim lubov prez ostanloto vreme!
482. Znai, svetyt e ogromen.Svetyt se raztvarq i ti ste namerish i laski, i strasti.No nikoi nikoga ne ste te obicha, tyi kakto obicham te Az!
483. Ti si veika, ti si klonche, ti si kiselo limonche, taka te az naricham zashtoto mnogo te obicham.
484. Bih iskal da ti kaja mnogo, no ne moga.Bih iskal da ti kaja vsichko, no ne trqbva.Obicham te, tova e mnogo.Obicham te tova e vsichko!
485. Obicham te,a kak da ti go kaja?V men se boriat chest i sram.Obicham te a kak da ti go kaja,i as ne znam.Dve dumi,a tolkoz mnogo znachat,i v plen darjat ednosarze.Dve dumi i sdna lqbov goliama.Dve dumi za edno momche!!!
486. Zashto te tolkova haresah,v miga kogato te vidiah?Zashto se radostno usmihnah,v nastroenie li biah?Ne kriq, che bezumno te obicham,ne kria che sym vlqben az v teb,i nikoga ne shte otricham,che as obicham samo teb!!!
487. Da obichash ot syrce,da pregrashtash s dve ryce,da celuvash s usta, e tova e LUBOVTA!!!
488. ...Blaze na tez, koito znaqt,che dvama ste sa prez noshta. Te leka nosht ne si jelaqt,no vinagi e leka tq...
489. "Obicham te"!Tova e vsichko dve dumi i edna liubov.I vsichko drugo e izlishno - edin ne chuvan i ne vijdan zov!
490. Sinio ogledalo sa tvoite sini ochi,v koito se oglejdat moite sylzi.Tyrsq te v sinioto ogledalo,koeto nai-sladkata lubov na men e dalo!Obicham te!
491. Iskam vqtyra da me grabne i da me dovede pri teb......da sme otnovo zaedno kakto niakoga. Znam, che vremeto i rastoianieto ne mogat da ni razdelqt.Obicham te moq lubov bezumno i zavinagi!
492. Jivota v ochitite ti e ad,no tozi ad mi haresva!Za nebeto na horata ne iskam da znam! Dobre mi e s teb v goreshtqt ad s teb i tova mi haresva! Za drugoto ne iskam i da znam.
493. Az sym kapchica voda. Pusni me po silnoto si tqlo, pozvoli mi da izchezna v nejnata ti koja, izmii liceto si, dokosni me s ustni i me skrii v syrceto si!Obicham te!!!
494. Edni ochi ne moga da zabravq. Edni ochi me karat da ne spq. Edni ochi v syrceto mi ostavat i kato vyglen me gorqt!
495. Slynceto gasne,lunata tyji,moreto mylchi i vsi4ko tova, zashtoto az iskam da vidq tvoite ochi...
496. V tazi prekrasna nosht iskam da te skriq na nai skrishnoto mqsto. Da te celuvam ne tolkova skrishno na nai-skrishnite mesta I s nai-skrishnata obich.
497. Vseki pyt, kogato dokosnesh kojata mi, napravo me podludqvash i iskam da te lubq strastno cqla vechnost!Jelaq te!
498. Zdravei, priqtelio! Moje li da te pregyrna? No pregrydkata vodi do celuvka, celuvkata vodi do lubov, a lubovta-do sex. Ta… moje li da te pregyrna?
499. Ako ti vikash,az vikam ...ako ti se smeesh ...az se smeia ...ako ti si vesela ...az sum syshto vesel,ako ti si tyjna ...az syshto sum tyjen ...a ako ti si vyzbudena, obadi mi se.
500. Vuzbyda s SMS e nai-malkoto,koeto moga da ti dam!Ne se zanasqi,a ela da te izqm!Shte se kupesh v smetana!Ti si moqta chereshka,a noshtta ste ti se stori tejka!Iskam da sum tvoqta chereshka i da svalqsh bavno vsqka dreshka!Iskam nejnichko da me celyvash i sled SEXA samo mene da synuvash!