.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Тема: kostenurka?????

Guest

kostenurka?????

zdr 6te si imam suhozemna kostenurka i da mi kajete ako nqkoi e gledal takova 4udo s kvo se hrani, v kakvo jivee i t.n. Plsssss pomognete!

Guest
    ami hrani se s lista ot gluhar4eta i razni dr trevi moje,plodove,zelen4uci i t.n.moje da jivee kadeto iska6.moje da q zatvori6 na nqkoi balkon ili da q pusne6 da si obikaalq iz vas ako ti davat

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami hrani se s lista ot gluhar4eta i razni dr trevi moje,plodove,zelen4uci i t.n.moje da jivee kadeto iska6.moje da q zatvori6 na nqkoi balkon ili da q pusne6 da si obikaalq iz vas ako ti davat
    ami az i davam da pie voda pak tq ne iska, kakvo da q pravq? Kak da q nahranq?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ...

Guest
    az predi si gledax iii nai-mnogo obi4a6e da qde maruli i qgodi

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Зависи от костенурката.
    Преди време, аз и една приятелка, бяхме намерили една "сухоземна" в един двор близо до нас, но в последствие се оказа земноводна. Зеленчуци, плодове....цЪ.
    Търсих й картинката в една зоология и се оказа, че яде месо. Взех и малко месо от бут и да не ви разправям какво стана.
    Увери се, че е сухоземна.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    В България има 4 вида костенучки (+ 2 или 3 морски, но не са постоянно унас) и са 2 блатни и 2 сухоземни. Всички са защитени. Глобата ако не се лъжа е от 50 до 500 лв. Не мисля, че е добре да я гледаш, въпреки че трудно ще те хванат. Освен някой (като мен например) ако те знае и да пусне сигнал до РИОСВ.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Зависи от костенурката.
    Преди време, аз и една приятелка, бяхме намерили една "сухоземна" в един двор близо до нас, но в последствие се оказа земноводна. Зеленчуци, плодове....цЪ.
    Търсих й картинката в една зоология и се оказа, че яде месо. Взех и малко месо от бут и да не ви разправям какво стана.
    kak da razbera kakva e? I nai-ve4e kak da razbera kakav e pola i?
    I o6te ne6to - kolko hrana poema na edno qdene? Smisal, kogato se nahrani si spira sama, ili az trqbva da i opredelq kolko 6te izqde?

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    С червени бузи ли е?

Виж, ако има 5 крака значи е мъжка
    Базикам се, най-добре отиди в зоомагазин, там най-точно ще ти отговорят на вс въпроси

СтРеМи се кЪм 3веЗдИте, ако нЕ Ги д0стИгНеШ поНе Ще сЕ нАуЧиш Да лЕтИш!

Супер фен
    Е откъде "ще я имаш". Питай тоя, който ти я дава. Може да питаш някой биолог, еколог, зоолог знам ли...как да я гледаш.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Fena
    С червени бузи ли е?
    Tva pak kvo zna4enie ima? Vie mai na bazik vi izbi, temata e savsem seriozna!

[quote="Анонимко"]
    Цитирай Първоначално написано от Fena
    С червени бузи ли е?
    Tva pak kvo zna4enie ima? Vie mai na bazik vi izbi, temata e savsem seriozna! [/quote
    има значение. Различно е ако кастенурката е червенобуза. Аз имам такава но е водна.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Костенурката ми е червенобузеста и я храня с котешка храна, и нямам никакви проблеми, много и се услажда ! А и излиза доста по-евтино от храните за костенурки...
    Обожава много и кашкавал

аз имах такава и се хранеше със домати,краставици,грах,мар ля ябълки,круши е др но не се сещам

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Зависи от костенурката.
    kak da razbera kakva e? I nai-ve4e kak da razbera kakav e pola i?
    I o6te ne6to - kolko hrana poema na edno qdene? Smisal, kogato se nahrani si spira sama, ili az trqbva da i opredelq kolko 6te izqde?
    Значи, най-лесният вариант е да вземеш една по-добела зоология и да я търсиш в раздел влечуги.
    Можеш ли да й направиш снимка и да дадеш линк, за да я видим?

Guest
    mi po kolko pati na den trqbva da qde, 6toto moita ne spira!samo krastavici gane! normalnmo li e

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    mi po kolko pati na den trqbva da qde, 6toto moita ne spira!samo krastavici gane! normalnmo li e
    Кажи ми в какво я държиш ?
    Къде и даваш храната?

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Маслини,ама трябва да им ги разделиш и да махнеш костилката!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Guest
    [quote="p4elata_brumze"]
    Кажи ми в какво я държиш ?
    Къде и даваш храната? [/qu
    mi na balkona stoi i tam qde, no super mn qde postoqnno!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    А и да ти спомена, че през зимата живот и здраве ще спре да яде ! Това е напълно нормално, и няма да яде нищо в продължение на поне 2-3 месеца. Не се притеснявай че ще умре
    Дръж я в аквариум, в който има платформа на която да излиза да се пече ( много обичат костенурките да се пекат). А и.. колко е голяма ?

това е сухоземна.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    това е сухоземна.
    radvam se, za koeto )) ami vse pak da mi kajete trqbva li da ima nqkakav rejim na hranene ili kogato e gladna da si hapva?

...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си