Az iskam da spodelq moqa istoriq zna4i predi okolo 5 meseca se razdelih sas moq priqtel s nego ne bqhme zaedo dalgo vreme no tova ne mi popre4i da go obikna neznam da li vi se e slu4valo da si dopadnete s edin 4ovek tolkova kolkoto az s nego,i taka az togava go haresvah a toi na men sa6to mi kazva6e 4e me haresva no postepenno toi po4na da se otdele4ava ot men vapreki 4e mn 4esto mi kazva6e "Ti si nai-krasivoto sa6testvo koeto sam vijdal".Az se darjah dosta drapnato kato mi go kazva6e za6toto me be6e strah toi ne e 4ovek koito si govori samo taka i mn rqdko pravi komplimenti na horata a u4udva6toto be6e 4e na men mi prave4e komplimenti vinagi kogato ima6e vazmojnost da izkaje mnenie po vapros svarzan s fizikata na daden 4ovek.Az posteenno zapo4nah da go obikvam i mn se strahuvah za6toto mi se slu4va6e za parvi pat i koagato re6ih da m7u kaja 4e iskam da sme zaedno po seriozno a ne da i izliame 4at pat i da se motame toi mi kaza 4e nemojem da badem zaedno.izti4ah v ka6ti plakah-plakah kakto nikoga do tozi moment,samoiza4vah se,mina i tova vidqhme se za parvi pat sled kato mi kaza tova govorihme si i toi mi kaza 4e o4akva ot men da same si priqteli kakto predi kazah mu 4e nqma problem,no vas6tnost iam6e no kakto i da e primirih se s tova 4e sme si samo priqteli dokato ne se vidqhme predi okolo 1-2 sedmici i toi mi kaza 4e iska da badem zaedno no sled vreme "NE SEGA"tova mi kaza toi az mu otvarnah 4e toi za mn e bil poredni krasavec i 4e v ade6te 6e e dobre da sme si samo priqteli.Popre4i mi pak to kakto i predi-prokletoto samo4uvstvie.nikoga ne sam bila po ot4aqna kajete mi kakvo da pravq obi4am go mngoo ne moga da mu kaja za6toto toi ne me iska sega neznaino za6to za men....