помагаш!ама то не беше злоба не беше чудо!(естествено се ебавам)!ма наистина си зло нещо бе ий!тц-тц-тц-тц (иронично)Първоначално написано от linkipinki
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
МРЕТЕ БЕ !!! КОЙТО Е ПО-СИЛЕН ОЦЕЛЯВА !!!
ЗАКОНА НА ДЖУНГЛАТА !!!
На обществото не му трябват отрепки като вас дето един СМС не са получили и веднага се тъпчат с витамин Ц![]()
Земи се стегни с един колан и си тури главата в лед та да се спари малко и дано да ти мухляса мозъка и да почне да мисли !!!![]()
![]()
![]()
Taм където няма химия, няма и физика !
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Абе ти си мноу зле ша знаиш... Аз съм 432879328794289432879432 % сигурен че тая тема е просто измислица !!!Първоначално написано от Angel_Girl
99.99999999999999% от тоя форум са позьори !!! Само на думи но не и на действия !!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Я си представете че телефона на човека просто не е бил включен ...
Sometimes escape on time means that you win ...
"Кажи го интуиция или шесто чувство.. но просто го знам" /рекламата на спрайтПървоначално написано от Angel_Girl
/
А сега сериозно... прочети по-внимателно първия пост... след това отново прочети първия пост и се опитай да го осмислиш... след като го осмислиш го прочети пак и го сравни с следващите постове на Наделина![]()
Nadelina,neznam kakvo se e slu4ilo v jivota ti,4e vsi4ko ti se struva bezsmisleno,no re6enieto ne e da se natyp4e6 s hap4eta.Ti si silno momi4e,stegni se i vzemi jivota si v ryce!Ne se predavai.6te zapazq anonimnostta si,no li4no na men si davala hubavi saveti i nqkoi ot tqh naistina mi pomognaha.Kolkoto do teb - rodila si se na tozi svqt za da jivee6,ne se otkazvai.Moje6 da se spravi6 s trudnostite,samo opitai.
Е ти много я опази тая анонимност... хахахахПървоначално написано от Зоя_15
Зоя_15 \/ \
/ \
/
Какво си направила,че да не му пука?Изневерила ли си му или нещо друго?
Интересни хапчета... Не съм ги чувал.... Е карай поне ще си изповръщаш червата.
linkipinki,ne napisah istinskoto si ime i nito edno ot imenata,koito sym izpolzvala dosega,no s tozi nik dadoh predstava na vsi4ki za pola i vyzrastta mi.zatova pi6a Зоя_15,nikoi moi poznat ne bi razbral koq sym vsy6tnost.
Vij skupa, naistina ne e tova izhodyt, i ne si struva da si pogubva6 jivota zaradi edno mom4e!vse o6te si mlada i 6te sre6ne6 mnogo drugi po putq si!vseki ima kofti momenti, vkoito milis, 4e nikoi ne go obi4a, not tova ne e taka...sig 4e moje6 da nameri6 pri4ina da produlji6 napred!vqrvam,4e 6te umee6 da se spravi6 s trudnostite!i men mn puti sa me naranqvali, no 4ovek trqbva da namira sili, a ne da se otkazva i da proqvqva slabost!bori se i ne se predavai taka!uspeh {}
moq nevinnost i greh.....
Самоубийството миличка не е решение на нещата!
Как може да ти пука за човек.. който не се интересува от теб!Как можеш.. да пропиляваш живота си за човек.. който не заслужава!
Стегни се.. и поеми живота си в ръце, какви са тези лапешки неща..Бъде силна и не позволявай .. никой и нищо да те събори!
Неделина , защо спре да пишеш ? Мила недей така и аз преди бях така . Мислех си че светът ми ще свърши щом не е до мен . Сигурно 1 година го харесвах а той си игра с мен . Правеше ме на 2 ст . Но недей да се измъчваш заради момче . Има някой на този свят който те очаква скоро ще намериш своята любов повярвай ми аз я намерих за всеки човек си има човек стегни се душко . Трябва да си силна та кой ще ни дава най хубавите съвети и кой ще ни радва тук![]()
ei macka tova e mn gadno,no ne si zaslujava za edno mom4e 6te sre6tne6 drugo,a otnosno povedenieto mu nali ti e sardit-opitai se da se sdobrite!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
оле.. до някъде се съмнявам.. но от друга страна.. ако наистина го е направила..![]()
![]()
![]()
и то заради 1 момче... знам, че точно аз не тряа да говоря, щото съм абсолютно същата.. като се отчая ии - край, света свършва, ама поне като че ли ми е останало малко акълче и не бих стигнала до самоубийство..
ей, пиши, че се притесняваме![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Кво пишете още, тя умрела вече.![]()
Кво я разубеждават всички, пхахахаха, нейна си работа ве./темата е простотия разбира се/
А защо не е истинска:
1. Няма да и стиска да се самоубие, дори с хапчета
2. Нема седне да пише в теенфорум и да разправя наляво и надясно, че ще се самоубива
3. Епа признава си, че е луда, а лудите нали знаете...![]()
Нататък туй за жълтите хапчета/муахахах, трябва да е по-убедителна/ е неква скалъпена простотия.
Утре да видим дали ще я пише у вестника.![]()
Нали ... още един който е на моето мнение... и сигурно въобще няма гадже и техните въобще няма да се отказват от нея...Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
А това за хапчетата.. е как може да те убие хапче което в името си да има "Пощальон"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Опа това бех азПървоначално написано от Анонимко
![]()
linkipinki не правя на въпрос това което ти каза че си 99.999 % сигурен че тя си измисля, но само за миг се замисли за този 0.001 % шанс тя да е казала истината и в момента я да е в болница, я нещо ... ужасно и немислимо ... Тогава се чудя дали ще си толкова весел и щастлив ...
това се отнася и за MiRaCuLiX.bb
Sometimes escape on time means that you win ...
abe linkipinki ne ti li se e slu4valo da si v depresiq?Kak bi se po4uvstval ako ti kajat takiva raboti to4no kogato ti e nai-skapano i nai-gadnoПървоначално написано от Angel_Girl
Ti ima6 li surce
A i ne govori takiva raboti za6toto ne poznava6 nikoi ot tozi forum za da govori6!Az puk mislq 4e tuk e nai-gotiniq forum koito sum vlizala nqkoga otkakto se registirah,a na teb 6tom ne ti haresva se umitai!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tequiero Son!!!