.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 123 от общо 123

Тема: smyrt

Мм.. да ама не.
    Преди известно време го направих това и аз, ама не с хапчета.Бях на около 14-15. Сега съм на 17 и вярвай ми, все едно имам 10 години разлика с онова дете, което седна да пие отрови...
    Имам риторичен въпрос : Всички 18 годишни ли правят неща, типични за 14 годишните, или ти още не намираш разлика във възрастта?
    Имам и нормален въпрос, но не държа на отговор -> Всички, които се натровят с хапчета ли питат в някъв тъп форум (сравняваме форума със създадената ситуация) от 1-2 вечерта до 5-6 сутринта (не съм засичала с точност) ?
    Ако си изпил/а достатъчно хапчета или ще припаднеш или просто ще повърнеш. Я другия път не пипай витамин С-то на мама !
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

e tq momi4eto e iskala samo da spodeli a vie vednaga q napadate e kfi hora ima samo.. q se postavete na neino mqsto ako tq naistina e imala problem a vie taka q napadate..tc tc
    )))

Цитирай Първоначално написано от psssss
    e tq momi4eto e iskala samo da spodeli a vie vednaga q napadate e kfi hora ima samo.. q se postavete na neino mqsto ako tq naistina e imala problem a vie taka q napadate..tc tc
    Ако е имала проблем самоубийство за което мисля че мисли тя не е решението е мислиш ли...?
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Matik
    Иди да ти направят промивка на стомаха (май така се казваше), сипи си 1но двойно и пак помисли ... Това не е решение ... Ами родителите ти ... за тях помисли ли ... на тях им пука за разлика от този ...

dano se maitapi6!

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Guest
    emi da to samoubiistvoto ne e re6enie ama tq tova nego e osaznala i nie trqbva da i pomognem da go osaznae e za tfa stava vapros

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от nimfata
    Мм.. да ама не.
    Преди известно време го направих това и аз, ама не с хапчета.Бях на около 14-15. Сега съм на 17 и вярвай ми, все едно имам 10 години разлика с онова дете, което седна да пие отрови...
    Имам риторичен въпрос : Всички 18 годишни ли правят неща, типични за 14 годишните, или ти още не намираш разлика във възрастта?
    Имам и нормален въпрос, но не държа на отговор -> Всички, които се натровят с хапчета ли питат в някъв тъп форум (сравняваме форума със създадената ситуация) от 1-2 вечерта до 5-6 сутринта (не съм засичала с точност) ?
    Ако си изпил/а достатъчно хапчета или ще припаднеш или просто ще повърнеш. Я другия път не пипай витамин С-то на мама !
    Pyrvo iskam da kaja che strashno se radvam che privlicham vnimanieto na veche 105 potrebitelq.. napravo sam gorda!
    I sega da ti otgovorq na vaprosite...
    1. (uj ritorichen) - Az namiram razlika vyv vyzrastta... I neshto drugo she kaja.. che ne e nujno vseki da zadava toq vapros za da si izrazi kritichnoto i otricatelno mnenie!
    2. Pisha v toq forum ne za da privleka vnimanieto da nqkoi hora koito sa gotovi da izkopaqt zemqta che ima "Deca" kato mene na 18 godini... A zashtoto v nego ima i hora s koito se radvam che se zapoznah i sa mnogo gotini

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    A inache hapchetata bqha nekfi julti... cqlata lentichka q izpih.. nz kak se kazvaha .. Nekdi Postman neshu takoa..
    vitamin c

Цитирай Първоначално написано от bluby
    A inache hapchetata bqha nekfi julti... cqlata lentichka q izpih.. nz kak se kazvaha .. Nekdi Postman neshu takoa..
    vitamin c
    =D>
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Извинявай, ама как искаш да ти се вярва като ти си противоречиш постоянно?! Първо изпила "цяла лентичка" хапчета, после и станало лошо, пък на другия ден нищо и няма? По принцип като изпиеш по-голямо количество лекарства няма да се разминеш само с "взе да ми става нещо лошо", а трябва да ти се направи промивка и т.н., а пък ей такива като теб сестрите в болниците най-ги обичат, да не ти казвам какво щеше да преживееш в болницата... Така че се дръж както подобава на годините ти, защото наистина си смешна с тези си изявления. И ако имаше поне малко достойнство щеше да се държиш малко "по-мъжки" и да не се излагаш и пред въпросното момче и пред целия форум, дръж се малко на ниво и не падай толкова долу. ГРОЗНО е да видиш момиче в състояние като твоето и за това напълно оправдавам момчето, ВСЯКО момче би отблъснало момиче като теб. Така че си вземи поука от всичко казано по темата до сега и се промени, освен ако не искаш след време наистина никой да не те обича, защото няма кой да обикне момиче, което постоянно мрънка, оплаква се и търси съжаление.
    А за тези, които ще ми кажат, че не съм права, да си спестят писането, защото и те са толкова недорасли, колкото и авторката на темата.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен
    Град
    vitamin c
    Tc..ne pozna.. PONSTAN! I sa mnogo po golemi ot Vitamin C

Re: smyrt

Obicham go poveche ot jivota si... Ot 2 meseca ne si govorim! Toi ne me poglejda dori... I Dneska chashata prelq kato mu pratih sms che imam seriozen problem.. mnogo seriozen a toi ne mi otogovri.. ne se obadi... ne mu puka za mene .. i veche iskam da umra.. nagaltah se s hapcheta predi malko.. dano podeistvat.. i da svarshi toq Ad nakraq... Sbogom na vsichki... Molq vi ne naranqvaite nikoi nikoga.. Zashtoto ako toi vi obicha bi umrql Boli prekaleno mnogo..
    Ей Наде....ще дойда и ще ти набия шамарите бе момиче. СТегни се малко!

stani_89
    Guest
    Vij kakvo ne si zaslujava.Predpolagam si o6te mlada i kakvoto i da se slu4i trqbva da se nadqva6.Ako ti ne nameri6 sili v sebe si nikoi drug nqma da ti gi vdyhne.Az sy6to sym mn zle.Mom4eto,s koeto izlizax i se dyrjee6e tolkova milo s men i kogato zapo4nax dasi pravq planove toi iz4ezna.Mom4eto,v koeto sym vlubena ot godina bukvalno me prenegbregva pred nai-dobrata mi priqtelka.v KRAINA SMETKA TRQBVA DA ZNAE6,4e jivota ti e daden da go jivee6 vse pak.Razo4arovaniqta sa 4ast ot nego i trqbva da se u4im da gi prejivqvame.Vypreki 4e sega tova,koeto go govorq znam,4e e mn trivialno.I 4e v podobno polojenie e trudno da se povliqe6 ot tezi frazi,az li4no te razbiram napylno.Ti sigurno pone ima6 priqtelka na koqto da spodeli6,a az ve4e i tva nqmam,no spored men trqbva da si silna.Ima hora s naistina seriozni i nere6imi problemi i te nqkyksi namirat sili v sebe si i gi preodolqvat,tyi 4e na6ite problemi s nqkykvi goveda sa ni6to i trqbva da se spravim

Guest
    Мм.. да ама не.
    Pyrvo iskam da kaja che strashno se radvam che privlicham vnimanieto na veche 105 potrebitelq.. napravo sam gorda!
    1. (uj ritorichen) - Az namiram razlika vyv vyzrastta... I neshto drugo she kaja.. che ne e nujno vseki da zadava toq vapros za da si izrazi kritichnoto i otricatelno mnenie!
    2. Pisha v toq forum ne za da privleka vnimanieto da nqkoi hora koito sa gotovi da izkopaqt zemqta che ima "Deca" kato mene na 18 godini... A zashtoto v nego ima i hora s koito se radvam che se zapoznah i sa mnogo gotini

Не бъди горда, а се засрами.Когато аз я направих тази глупост с отрова, вярвай ми - беше ме срам ! Моментално след като го направих разбрах каква патка съм била.Сега разбирам, че ти още си.
    Намираш приятели във форум ...
    Не че е нереално, но не е най-добрата перспектива.Сигурна съм, че поне 50% от въртуалните ти приятели, с който сте "приятели по мнение" така да се каже, няма да ти допаднат, ако излезеш на кафе няколко пъти с тях.Не казвам нищо лошо против никого, но всеки си е индивидуален и не всички си допадат.
    Ама споко, потърси юзер с потребителски име "Пронц на бял кон".Ако случайно решиш да умираш пак, не забравяй, че това може да е любовта на живота ти ... ....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мм.. да ама не.

Не бъди горда, а се засрами.Когато аз я направих тази глупост с отрова, вярвай ми - беше ме срам ! Моментално след като го направих разбрах каква патка съм била.Сега разбирам, че ти още си.
    Намираш приятели във форум ...
    Не че е нереално, но не е най-добрата перспектива.Сигурна съм, че поне 50% от въртуалните ти приятели, с който сте "приятели по мнение" така да се каже, няма да ти допаднат, ако излезеш на кафе няколко пъти с тях.Не казвам нищо лошо против никого, но всеки си е индивидуален и не всички си допадат.
    Ама споко, потърси юзер с потребителски име "Принц на бял кон".Ако случайно решиш да умираш пак, не забравяй, че това може да е любовта на живота ти ... ....
    Това съм аз ...
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Град
    Старите гробища
    Самоубийството не води до смъртта, а само до мрака....така че.. се вземи в ръце и не позволявай на никое момче, да се подиграва така с чувствата ти. НИКОЙ не заслужава това унижение !!!

Мега фен
    Град
    Az ne umrqh .. vypreki che imah jelanie... I iskam da poqsnq.. ne sam gorda s fakta che mnogo hora sa me sajalili.. ili sa me izkritikuvali... radva me fakta che na nqkoi mu puka dali shte umre edin chovek ot 39509544 dushi na toq svqt.. koeto pokazva kolko dobri hora ima na toq svqt... Ne kazvam che priemam tolkova prisarce mneniata .. vkluchitelno izvan moqta tema .. Az jiveq v realnostta.. v istinskiq jivot - kolkoto i losh da e toi..
    Znaete li.. az ne umrqh po edna edinstvena prichina.. i shte vi q kaja.. Zashtoto sam mnogo vqrvashta.. a Bog nagrajdava vqrvashtite s mnogo sila.. Pomaga im da se spravqt s trudnostite.. V tova se izrazqva negovata lubov kym nas - greshnicite.. Az ne umrqh zashtoto Bog prashta vsichki v Raq .. i samo horata koito sa se samoubili otivat v Ada.. samo te!! Toi ne go pozvoli........

Супер фен
    Да ве само те. Хахаха. Май не си много вярваща кат гледам. Да ти имам причината заклевам се. Живеела в реалността и не умряла щот била вярваща. Я се осъзнай! Ако имаше малко достойнство щеше да престанеш да пишеш още простотии в темата и щеше да помолиш някого да я заключи/препоръчително да я изтрие/, за да не ти четем повече /без/умоизлиянията.

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Да ве само те. Хахаха. Май не си много вярваща кат гледам. Да ти имам причината заклевам се. Живеела в реалността и не умряла щот била вярваща. Я се осъзнай! Ако имаше малко достойнство щеше да престанеш да пишеш още простотии в темата и щеше да помолиш някого да я заключи/препоръчително да я изтрие/, за да не ти четем повече /без/умоизлиянията.
    Haha.. Da znaesh samo kyde si te slagam A prostotii sa tfoite dumi .. shtoto nqmash i kapka uvajenie.. Vseki chovek e razlichen .. nqma idealni.. Ako ti se mislish za idealna pyk.. zdrave ti .. Kaji mnogo pozdravi na oblacite ot mene

^DaReDeViL^
    Guest
    typa ofca naish ako sam ti maika 4e sh ta smelq ot boi be moje li da si tolkova glupava be
    !!!!
    kak moje zaradi nqkaf drislio da se opitash da prekratish jivota si be ti mozak v glavata imash li i kak taka maika ti shte se otkazva ot tebe tva ne go vqrvam kolkoto i da si luda nebi te ostaila
    a i nqkoi beshe pisal 4e nemojelo samo da i stane losho mojeeeeeeeee
    i az bqh probvala kato bqh na 9 ispih 2 lenti4ki i oshte 6 hap4eta namerih i samo mi stana losho a i srakiq gi pih tai4e moje

vitamin c
    Tc..ne pozna.. PONSTAN! I sa mnogo po golemi ot Vitamin C
    Аз следя тази тема и взех да се замислям ти съчувствие, помощ или искаш просто да се похвалиш с това което си направила...?

Никое момче не заслужава това!И аз в момента изживявам подобна криза но не си заслужава стегни се
    ЩаСтИеТо Е еДиНсТвЕнОтО нЕщО,кОеТо МоЖеМ дА рАзДаВаМе БеЗ дА пРиТеЖаВаМе...

ATAKABG
    Guest
    лигло,къде ше се самоубиваш ма кат гледам още си жива. тва е търсене на евтино внимание във форума. Който не може с акъл и умни постинги да го предизвика го прави по некъв такъв 'шантав' начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си