Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
Цитирай Първоначално написано от linkipinki
Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
Цитирай Първоначално написано от linkipinki
МРЕТЕ БЕ !!! КОЙТО Е ПО-СИЛЕН ОЦЕЛЯВА !!!

ЗАКОНА НА ДЖУНГЛАТА !!!

На обществото не му трябват отрепки като вас дето един СМС не са получили и веднага се тъпчат с витамин Ц

Земи се стегни с един колан и си тури главата в лед та да се спари малко и дано да ти мухляса мозъка и да почне да мисли !!!
A be q ne obijdai taka momi4eto. Ne vijda6 li 4e e v depresiq. Basi i horata ima tuka lele
Абе ти си мноу зле ша знаиш... Аз съм 432879328794289432879432 % сигурен че тая тема е просто измислица !!!

99.99999999999999% от тоя форум са позьори !!! Само на думи но не и на действия !!!
Ako mi kaje6 ot kade si tolkova siguren 4e ne e eistina 6te ti kaja evala? Az li sam zle ili ti?
abe linkipinki ne ti li se e slu4valo da si v depresiq?Kak bi se po4uvstval ako ti kajat takiva raboti to4no kogato ti e nai-skapano i nai-gadno
Ti ima6 li surce
A i ne govori takiva raboti za6toto ne poznava6 nikoi ot tozi forum za da govori6!Az puk mislq 4e tuk e nai-gotiniq forum koito sum vlizala nqkoga otkakto se registirah,a na teb 6tom ne ti haresva se umitai!
абе "IsTiNsKa_LuBoV":

1. НЕ ! Никога не съм изпадал в депресия защото знам че животът продължава и не си заслужава да си тровя нервите с хора за който съм се убедил че не ги интерсувам!
2. Имам сърце... И точно заради това че имам мога да преценя дали "то е играчка " за някой хора !
3. И не бъди сигурна че непознавам никой от този форум защото като гледам никовете и всичко ми става ясно
4. За форума нищо не съм казал... Изцяло мнението ми беше адресирано към потребителите при който огромна част с който се познавам са пълни комплексари
5. Мисля че не си точно ти човека който би могъл да ми каже какво трябва да правя поради няколко причини
5.1. НЕ СИ МИ НА ГОДИНИТЕ !!! в това съм сигурен
5.2. АКО СИ МИ НА ГОДИНИТЕ ТО ТОГАВА НЕ СИ МИ НА АКЪЛА
5.3. В ТОЗИ ФОРУМ ВСИЧКИ СА НИКОЙ !!!

В ЛС-то което ти пратих мисля, че се изразих съвсем чисто, че не искам да се заяждам с теб или с когото и да било... Изглежда че ти не си на това мнение...
Бързото ти избухване и защитаването на неаргументирани теми доказва слаб характер и ниско интелектуално ниво !

Сега се надявам че си разбрала както това което аз казвах и на ЛС и тук , така и това което каза MiRaCuLiX.bb...

Мисля "спора" за приключен...

Поздрави,
linkipinki