Наде,миличка сигурно се сещаш ,че си бяхме писали в чата по едно време и като ти разказах моята история и ти ми каза че съм луда(разбра го от постъпката ми с момчето),но знаеш ли .. след това незнам кво ми стана и просто го преживях и преди когато мн го обичах(или поне така си мислих)мислих и аз да те самоубивам,да стана някой курва или нещо подобно,защото ако съм курва ще ми е хубаво и няма да ми дреме за нищо..обаче знаех ,че немога да стана такава .. просто немога колкото и да го искам..дори едно момче ми каза ,че неискало да се променям,защото много рядко се срещали такива момичета като мен.. а за самоубииство не ми е минавало през главата,т.е само веднъж но веднага си казах ,че не съм чак толкова зле да го направя.Но сега вече след като го забравих и се чудя как съм могла да си мисля подобни работи и как съм му се хвърляла в краката като той не направи нищо..е вярно ,че аз си бях виновна и го нараних обаче все пак .. но както и да е исках просто да ти кажа ,че няма смисъл да се самоубиваш заради някво момче,което НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!разбери го мацко и се стегни нетрябва да мислиш за подобни неща!А как може да мислиш,че никой не те обича?!и аз преди мислих така ,но вече знам ,че не е така.А още по малко ,че родителите не те обичали как да не те обичат това е лудост да мислиш,че не те обичат!разбира се ,че те обичат!Та те са ти родители колото и глупости да правиш!Офф незнам какво да ти кажа, но наистина немисля,че трябва да се самоубиваш заради едно момче което НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!Има толкова много момчета на тая земя от хубави по хубави няма смисъл да се измъчваш заради някакъв си който не дърйи на теб,а още по малко да мислиш за самоубииство.Избий си тея тъпи мисли от главата бе душко..няма смисъл разбери гооо!
П.С-Помисли много добре как ще постъпиш и се надявам да вземеш решение като ГОЛЯМА,каквато си а не като някое 10годишно лапе!
(Не,че аз като съм на 15 не правя глупости,но все пак до самоубииство няма да се стигне!)Помисли за родителите си ..за близките и приятелите си ..те всички те обичат а ти заради някво момче ще ги оставиш сами?!
HONDA - The Power Of Dreams