Цитирай Първоначално написано от koalka
Nadelina и според теб каква е разликата между изневярата и вярността?Ами по принцип като някой ти вярва не му изневеряваш.Може да си много зряла ама мислиш адски грешно за тва точно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не може човека до теб да теи изневерява и да те лъже и в същото време да ти вярва.Това е чисто и просто лъжа към него.Не е ли така?????И можеш ли да ме опровергаеш????И каква е разликата тогава.Ти му изневеряваш,а той ти вярва.Наистина си вярвай,че го обичаш!!!!Евалата =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Shte dam edin prost primer.. Imam si priatel ot primerno godina.. Za edna godina nie se poznavame tolkova dobre.. vqrvame si.. imame si doverie.. I edin den toi idva i mi kazva che mi e izneveril snoshti primerno.. Kfo..Zarqzvam go taka li? Shtoto edna vecher e bil s drugo momiche.. zarqzvam go zaradi neshto tolkoa tupo.. vseki e sklonen kym iznevqra.. Eto q razlikata ..Iznevqrata i vernostta.. Toi mi kazva kakvo e napravil...I ostavam s nego zashtoto toi obicha men ne neq...I mu vqrvam..
No ima razlika mejdu tova i primerno gadjeto mi da me lyje i prez den da lqga s drugi.. bezochlivo da mi govori za lubov i da me lyje v ochite.. a da si pravi kfoto si iska... Tfa ne go priemam!